2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
20+0 dan selam olsun herkese bizde buyuduk ama cok degil, bugun arkadasimin annesi cok sasirdi ikinci kez anne olmama ve 5aylik olmama :anneadayı: minik olunca kimseyi inandiramiyoruz :KK22:ilk hamileligimde de 6ay olana kadar doktorumun sekreteri beni liseliyim de adet duzensizligi icin geliyorum sanmis, karnim buyumeye baslayinca o da cok sasirmisti verdigi tepkiyi hic unutmam :p 2,5 kilo alarak bu ay atak yaptik bakalim devami nasil gelir, ilk haftalarda ki istahimdan eser yok kac kiloyla kapatirim hic tahmin yapamiyorum:KK22: hayirlisi artik :21:
Maşallah sizee çok tatlı :KK200::KK68: hamileleri oldum olası çok sevimli bulurdum simdi kendim dahil herkes çok daha tatlı geliyor :p hemen içimden dua ediyorum inşallah sağ salim alır kucagina diye:anne:

kasmamak mumkun degil kuzum ben dogumda bile o kadar zorlanmadim yani hala aklimda 5yil gecmesine ragmen

Ya spektrum denen aletle rahmi acmaya calisti ya sanki alttan bicak sapladi o an yapismistim doktorun ellerine, Allahim bi da yasatmasin ama cok aci vericiydi o an suyu muyu unuttum canimin derdine dusmustum
valla esimi hic dusunmuyorum su durumda gunlerdir bi gun olsun uykumu alip uyanamadim :))

gecmis olsun canim, surubu bilmiyorum ama icme yine de ne bileyim nolur nolmaz

sana da gecmis olsun kuzum salgin var fena
Rabbim yaşatmasın kimseye miniğim

20+0 dan selam olsun herkese bizde buyuduk ama cok degil, bugun arkadasimin annesi cok sasirdi ikinci kez anne olmama ve 5aylik olmama :anneadayı: minik olunca kimseyi inandiramiyoruz :KK22:ilk hamileligimde de 6ay olana kadar doktorumun sekreteri beni liseliyim de adet duzensizligi icin geliyorum sanmis, karnim buyumeye baslayinca o da cok sasirmisti verdigi tepkiyi hic unutmam :p 2,5 kilo alarak bu ay atak yaptik bakalim devami nasil gelir, ilk haftalarda ki istahimdan eser yok kac kiloyla kapatirim hic tahmin yapamiyorum:KK22: hayirlisi artik :21:
Gayet tatlı bi göbek. Benimki sanki biraz fazla yemek yemişim gibi, yani pek öyle belli değil. 54 kiloyum. Bu hale gelmeyi bekliyorum :)

İyi akşamlar arkadaşlar. Kasım annesiyim. Allahım sizlere de sağlıcakla kucaklamanızı nasip etsin inş. Sizlerdenbi isteğim var. Bir yakınımın. Uzu süredir bebeği olmuyor. Ama yaşı da var biraz. Hamilelerden dua topluyor. Bir tane ayetel kürsi okuyabilir misiniz onun içinde. İsmi muazzez Okuyabilecek kişiler etiketlerse cok sevinirim. Şimdiden geçmiş olsun ve hayırlı olsun dileklerimi iletiyorum.
Okudum canım rabbim hayırlı bir şekilde nasip etsin inşallah e isteyen herkese çok çok aminn

Maşallah kuzum allah korusun sizi bizde boyleyiz teyzesi :emir_bebek::nazar::KK200:

Maşallah sizee çok tatlı :KK200::KK68: hamileleri oldum olası çok sevimli bulurdum simdi kendim dahil herkes çok daha tatlı geliyor :p hemen içimden dua ediyorum inşallah sağ salim alır kucagina diye:anne:
sagol canimm bende gordugum her hamileye masallah demeden gecmem asla kadinlarin en ozel en guzel hali hamilelik halleri bencede :)

Rabbim yaşatmasın kimseye miniğim
aminn kuzum:dua:

Gayet tatlı bi göbek. Benimki sanki biraz fazla yemek yemişim gibi, yani pek öyle belli değil. 54 kiloyum. Bu hale gelmeyi bekliyorum :)
bende zayif olunca boyle pirtladi :) senin minikte bi kac haftaya kalmaz belli olur :anneadayı:

Maşallah kuzum allah korusun sizi bizde boyleyiz teyzesi :emir_bebek::nazar::KK200:
amin canim Allah hepimizi korusun insallah size de kocaman masallah :KK200:

Sabah devlet hast de kontrolum var bu ay her hafta dolu gececek gecen hafta ozelde, bu hafta devlette, sonra ki hafta detayli, ondan sonra ki hafta da devlette fetal eko cekilecek bu kadar sık hiç içime sinmiyor ama bu ay böyle denk geldi inşallah bebişimin huzurunu kaçırmış olmayız

kedikedi84 kedikedi84 ve Blackbluee1 Blackbluee1 kızlar cvpciçin tskkr ederim. aksam duş aldm jiletle ayagımı kestim doktorumu aradm oda hemn acile git aşı vursunlar dedi busaate kadar gezdik tetenoz+difteri var doktorumda sadece tetenoz yaptır dedi yaptıramadan geldim. siz nerde yaptırdınız sadece tetenozu?
Sağlık ocağında canım yarın aile hekimine bi git istersen

İyi akşamlar arkadaşlar. Kasım annesiyim. Allahım sizlere de sağlıcakla kucaklamanızı nasip etsin inş. Sizlerdenbi isteğim var. Bir yakınımın. Uzu süredir bebeği olmuyor. Ama yaşı da var biraz. Hamilelerden dua topluyor. Bir tane ayetel kürsi okuyabilir misiniz onun içinde. İsmi muazzez Okuyabilecek kişiler etiketlerse cok sevinirim. Şimdiden geçmiş olsun ve hayırlı olsun dileklerimi iletiyorum.
Okudum Allah kabul etsin

Canim nacizane tavsiyem tanimadigin ya da yeni yeni tanıdığın kimseye hamileliginden ayından falan bahsetme. Hele ki çok iyi gidiyor falan deme hiçbir zaman öyle olsa da. Ben nazara çok inanmazdım ama artık yasaya yasaya nazar değe değe tövbe ettim artık kendimin yada ailemin ailemin iyi taraflarindan bahsetmeye. Aman diyeyim. Yildizim mi düşük nedir her dışarı çıktığımda mutlaka baş agrisiyla dönerim bıktım artık göbegim de artık belli gibi nasıl saklayacagimi şaşırıyorum dışarı çıkarken :işsiz:
Bebeklerimiz bizim canlarimiz onlara hicbirsey olsun istemeyiz milletin lafıyla sözüyle kiskancligiyla.
Valla çok haklısın canım yaa, bende çok korkarım.. Ama direk sorduklarında geçiştirmeyi beceremiyorum.. Hamilelik var mı dedi, var dedim.. Kaç aylık dedi öyle söyledim.. İnsanlara özelini anlatmadan, onların soru sorarak öğrenmek istemelerine sinir oluyorum zaten.. Öğrenince bir işlerine yarayacak ya da faydası olacak gibi.. İki dk temizlik yaptı, herşeyi öğrendi valla.. İnşallah bundan sonra geçiştirmeyi beceririm..

Okudum allah kabul etsin.insallh tez zamanda bebek müjdesi alir

Okudum.Allah sağlikli hayirli evlat nasip eder insallah.

Eki Görüntüle 2106154 kızlar bugün 20. Haftamdayim en son kontrole göre, adet tarihine göre de 21. Hafta, Neyse bugün ilk defa tartıldım uzun bir aradan sonra , hamile kaldığım kilo üstüne 5kilo almışımalmışım:eek:Aslında görüntü olarak bir göbek var ama o da cidden son 1 haftadır Sanki hergün büyüyor :) :anneadayı: Bu nasıl hız ya, 9 ay sonunda ne olurum Acaba :halay:bebeğimin sağlığı herşeyden önemli tabi ama kendime çok fazla kıyafet almam gerekecek gibi :)
5 kiloya yat kalk şükret bence:halay::KK49: ben 60 la basladim suan 71 72 gidip geliyorum Allahim benim sonum.ne olacak aslinda:işsiz: doktor normal gidiyosun diyip duruyo ama banaa hic oyle gelmiyo:skandal:

Back
X