2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Kızlar kabizlik için kuru meyve kompostolarini deneyin iyi geliyor. Kuru kayısı, kuru erik, kuru üzüm hepsinden olur hatta karistirabilirsiniz de. Az şekerle kaynatın soguyunca günde iki kez tüketin. Sonra da yazın sonuçları buraya :)

şu kabızlık probleminden bende bir kultulsam denemediğim yöntem kalmadı yaa

şu kabızlıktan kurtulmaya çare bulan varsa desin hele

çat diye çatlayacağım artık bende :olamaz::olamaz::olamaz::olamaz:
İnciiiiirrrrr yiyin kızlar ben de öyleyim wcde iki saat kaldığımı bilirim afedersiniz ıkınmaktan öldüm

Kızlar kabizlik için kuru meyve kompostolarini deneyin iyi geliyor. Kuru kayısı, kuru erik, kuru üzüm hepsinden olur hatta karistirabilirsiniz de. Az şekerle kaynatın soguyunca günde iki kez tüketin. Sonra da yazın sonuçları buraya :)

aynen canım küçükken annem bana bu şekilde komposto yaparmış özellikle erik kompostosu çok iyi geliyormuşş

Ben artık günlük ped kullanıyorum işyerinde bi öksürme tutuyor resmen altıma işiyorum gibi oluyor zor atıyorum kendimi wc ye
ben bi kere altıma işeyip acile gittim korka korka ama anlamadım nasıl oldu. Yatıyordum ayaga bi kalktım işedim :)ama tuvaletimi yaptıgımıda anlayamadım. doktorada dedim idrar kaçırmışta olabilr diye. O da dediki bana evet olabilir bunu kitaplar yazar biz okuruz :)

ben bi kere altıma işeyip acile gittim korka korka ama anlamadım nasıl oldu. Yatıyordum ayaga bi kalktım işedim :)ama tuvaletimi yaptıgımıda anlayamadım. doktorada dedim idrar kaçırmışta olabilr diye. O da dediki bana evet olabilir bunu kitaplar yazar biz okuruz :)
bazen ben bile düşünüyorum acaba suyum mı geliyor diye ama tuvalete gidiyorum üstüne yapıpı çıkıyorum ay ne rezil durumdayız :KK70:

ben şimdi 23.hafta içine giriyorum ve hala hissetmiyorum dört gözle bekliyorum hareketlerini
Hissedersin canım bugün yarın, Peki doktora gittin mi? Yani haftan olcumlerle uyumlu dimi ? Çünkü bana dün ufak duruyor haftasından dedi nerdeyse 12 gün dedi ama ben bayağıdır hissediyorum pıt pıt, bir kaç yerde. Bence sen de hissediyorsundur ama çok fazla ayakta falansan yogunsan dikkatini cekmiyirdur Belki :110:

Ben artık günlük ped kullanıyorum işyerinde bi öksürme tutuyor resmen altıma işiyorum gibi oluyor zor atıyorum kendimi wc ye

Aaa o kadar çok oluyor mu . Benimkisi iksurmekten oldu çok zorladı beni öksürük . Kızlar doğumdan sonra bu devam ederse sıkıntı olur onun için bi doktora muayene olalım gittiğimizde soralım

Hissedersin canım bugün yarın, Peki doktora gittin mi? Yani haftan olcumlerle uyumlu dimi ? Çünkü bana dün ufak duruyor haftasından dedi nerdeyse 12 gün dedi ama ben bayağıdır hissediyorum pıt pıt, bir kaç yerde. Bence sen de hissediyorsundur ama çok fazla ayakta falansan yogunsan dikkatini cekmiyirdur Belki :110:
tam tersi bütün gün oturuyorum canım dr cumartesi gidicem herşey iyi güzel diyor sadece haftasına da bakıyorum 3 5 gün belki ileride bazende aynı gidiyor belki bu hafta der birşeyler kilom olduğu için geç hissedersin dedi sadece

Back
X