2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Aaa o kadar çok oluyor mu . Benimkisi iksurmekten oldu çok zorladı beni öksürük . Kızlar doğumdan sonra bu devam ederse sıkıntı olur onun için bi doktora muayene olalım gittiğimizde soralım
unutmazsam sorucam bende normalde birşey yok fakat öksürük bir tutuyor artık gözlerimden yaş geliyor zorlayınca da alttan azcık kaçıyor

unutmazsam sorucam bende normalde birşey yok fakat öksürük bir tutuyor artık gözlerimden yaş geliyor zorlayınca da alttan azcık kaçıyor

Evet aynen aynen bu ara hamisler hep hasta kar yağıp mikroplar bi kirilmadi ki hastalıklar hep ilerliyor tekrarlıyor benim 3.gribim

Canım benim düşündüğüm isim Mira ama eşim henüz ikna olmadı o öykü istiyor veya Zeynep ikna edersem Zeynep Mira düşünüyorum bence kararsızsan ikisinde koyun :KK49:
Iki isim sevmiyorum canım çünkü sadece biri kullanılıyor genelde benim dediğim miray ama mira değil :)

tam tersi bütün gün oturuyorum canım dr cumartesi gidicem herşey iyi güzel diyor sadece haftasına da bakıyorum 3 5 gün belki ileride bazende aynı gidiyor belki bu hafta der birşeyler kilom olduğu için geç hissedersin dedi sadece
Evet canım kilo olduğu için olabilir o zaman, muhakkak fıkır fıkır oynuyordur içerde , az daha kuvvetlendi mi hissedersin canım:nazar:

Ben de hamilelikte kayinvalideme cok soylendim cok sinir oldum hatta arkadasimla paylastim bunlari da. Ben de en cok kayinvalideme benzeyecek diye korkuyorumm :KK43:
Ya sorma kuzum bizde kv çok kavga ettik ondan nefret bile etmiyorum artık derler ya kimden gıcık alırsan ona benzer diye dua ediyorum benzemesin inşallah benim kardeşlerime benzer tek isteğim o

canım ben 20. haftada Hüseyin hocaya hic gitmedim sormadım da nereye gideyim diye
zaten 14 haftalıkken radyoloji uzmanı bulup gitmiştim yine aynı kişiye gittim sonra da sonuçlarımın fotoğrafını çekip Hüseyin beye attım her şey normal yolunda dedi . 24. haftada gidecegim kendisine özele gitme imkanın varsa tavsiye ederim gittiğim yeri

Hallettik gibi canım sen yine de isim ver olmazsa oraya gidebilirim

Maşallah canım gözün aydın:nazar::KK200: kaç haftalık oldun kuZum sen ahh benimde eşimin ailesine benzemesin diye çok dua ediyorum inşallah benzemez:KK43:

20+3. Kızlar ağıza almamak daha iyi galiba yoksa aksi olup çekiyolar herhalde :KK70:

Ben de hamilelikte kayinvalideme cok soylendim cok sinir oldum hatta arkadasimla paylastim bunlari da. Ben de en cok kayinvalideme benzeyecek diye korkuyorumm :KK43:

Benzese bile benzemiyor diyelim. Ben benzerse babasına benziyor derim ( babada aynı babanne yüz tiplemesi felan :bicak:)

Neyse şaka bi yana oğlum sağlıklı, iyi gelişmiş çok şükür.. sonra diğer resimlerine baktım yok burnu bana benziyo patates gibi felan dedim amaan sağlık olsun :halay:

Sata göre 23 haftalk hamileym fakat ultrasonda 19+5 gözkyr bebegin sıvısı az ve kan akışındirençli oldugu için yeterli beslenemyor tüm tahliller yapldı ancak doktor bu durumda yaplck bsey yok dedi beklycz dedi
Varml aynı sorunla karşılaşan :KK43:

İyi masallah canım çok sevindim:KK200::nazar: hep iyi olun sana mesaj yazdım ama etiketleme yapmadığım için mesaj öyle duruyo:halay: benim akıl uçtu herhalde :KK70: de kötü rüyalar görüyorum ya onu etkisinde kalıyorum baya :KK34:

ay bende karar verdim ne bdv ye nede hamilelik kısmını okumayacağım artık..genelde olumsuz şeyler oluyor bende okudukça etkileniyorum.. Şimdilik sadece haziran annelerinde takılacağım :dondurma::dondurma:

Aynı şeyler bende de yüksek çıktı. Gebelikte kolesterol yükseliyormuş bi miktar. Ben 2 sefer yaptırdım ikisinde de aç karınla. Aç karınla gel dedi dr o yüzden öyle yaptırdım. Beni diyetisyene sevk etti dahiliye ama gitmedim. Kendi dr randevumu bekliyorum. Ona danışıcam ona göre hareket edicem.

canım ben toktum araştırdım 12 saatlik açlık gerekiyormuş onu da doktora söylerim açken tekrar yaparız..

Sabahtan beri bi kipirti dahi hissetmedim catlamak uzereyim ama kotu dusunmuycem, tatli yemekten kusucam simdi :işsiz:

Slm hamişler 21+5 günlük hamileyim benim bebislerim dünden beri hissetmedim normalmi

canım uyuyordur.. benim miniğimin saatleri artık hemen hemen belli.. sabah 9 gibi oynaşıyor.. öğlen aynı şekilde aç tok farketmiyor.. birde tüm gece uyanık ne zaman gözümü açsam benim zilli oynuyor.. bazen hissetmediğimi farkediyorum biraz uzanıp karnıma dokunuyorum oda hemen cevap veriyor :halay::halay: doğumdan önce uyku düzeni nasılsa doğunca öyle olur derler.. sabahlara kadar uyutmayacak beni:eek:
Maşallah canım gözün aydın:nazar::KK200: kaç haftalık oldun kuZum sen ahh benimde eşimin ailesine benzemesin diye çok dua ediyorum inşallah benzemez:KK43:

ay bende tam tersi benzesin diyorum.. eşimin ailesi ve eşim çok güzel yüz olarak.. dudakların şekli kalınlığı, dişlerin beyazlığı ve şekli, gözler kocaman ve yeşil veya ela yüz yuvarlak çok tatlılar:KK70: ultrason fotoğrafından ağız dudak yapısı eşimin ailesine benziyor ama gözleri göremiyoruz henüz:KK22: kızım olacağı için beyazlığı benden alsın istiyorum malum eşim esmer :-)

Amaaan sağlıkla doğsun da kime benzerse benzesin.. Allahım kucağımıza sağlıkla almayı nasip etsin:dua:

Sata göre 23 haftalk hamileym fakat ultrasonda 19+5 gözkyr bebegin sıvısı az ve kan akışındirençli oldugu için yeterli beslenemyor tüm tahliller yapldı ancak doktor bu durumda yaplck bsey yok dedi beklycz dedi

canım aspirin veya kan sulandırıcı iğne kullanıyor musun? o kan akışını hızlandırır.. benim ilk gebeliğimde o dirençten dolayı preeklampsi geçirdim bebeğimi kaybettim ama 30 haftaydı.. seninki çok erken başlamış.. Bence perinatologa git coraspirin ve iğine iste belki düzelir.. vitamin ve kalsiyum kullan..D vitamini artır.. çünkğ benim oğlum 27. haftaya kadar haftasında gitmişti..

20+3. Kızlar ağıza almamak daha iyi galiba yoksa aksi olup çekiyolar herhalde :KK70:

Benzese bile benzemiyor diyelim. Ben benzerse babasına benziyor derim ( babada aynı babanne yüz tiplemesi felan :bicak:)

Neyse şaka bi yana oğlum sağlıklı, iyi gelişmiş çok şükür.. sonra diğer resimlerine baktım yok burnu bana benziyo patates gibi felan dedim amaan sağlık olsun :halay:
Haklısın canm öncelik sağlıklı olmalar

ay bende karar verdim ne bdv ye nede hamilelik kısmını okumayacağım artık..genelde olumsuz şeyler oluyor bende okudukça etkileniyorum.. Şimdilik sadece haziran annelerinde takılacağım :dondurma::dondurma:

canım ben toktum araştırdım 12 saatlik açlık gerekiyormuş onu da doktora söylerim açken tekrar yaparız..

canım uyuyordur.. benim miniğimin saatleri artık hemen hemen belli.. sabah 9 gibi oynaşıyor.. öğlen aynı şekilde aç tok farketmiyor.. birde tüm gece uyanık ne zaman gözümü açsam benim zilli oynuyor.. bazen hissetmediğimi farkediyorum biraz uzanıp karnıma dokunuyorum oda hemen cevap veriyor :halay::halay: doğumdan önce uyku düzeni nasılsa doğunca öyle olur derler.. sabahlara kadar uyutmayacak beni:eek:

ay bende tam tersi benzesin diyorum.. eşimin ailesi ve eşim çok güzel yüz olarak.. dudakların şekli kalınlığı, dişlerin beyazlığı ve şekli, gözler kocaman ve yeşil veya ela yüz yuvarlak çok tatlılar:KK70: ultrason fotoğrafından ağız dudak yapısı eşimin ailesine benziyor ama gözleri göremiyoruz henüz:KK22: kızım olacağı için beyazlığı benden alsın istiyorum malum eşim esmer :-)

Amaaan sağlıkla doğsun da kime benzerse benzesin.. Allahım kucağımıza sağlıkla almayı nasip etsin:dua:

canım aspirin veya kan sulandırıcı iğne kullanıyor musun? o kan akışını hızlandırır.. benim ilk gebeliğimde o dirençten dolayı preeklampsi geçirdim bebeğimi kaybettim ama 30 haftaydı.. seninki çok erken başlamış.. Bence perinatologa git coraspirin ve iğine iste belki düzelir.. vitamin ve kalsiyum kullan..D vitamini artır.. çünkğ benim oğlum 27. haftaya kadar haftasında gitmişti..
Amin kuzum inşalalh sağlıklı olmaları en büyük temenimiz :KK200:

Canım benimde sata uymuyor 14 ağustos normalde ama ultrasonda yeni yeni 22 olduk

Back
X