ay bende karar verdim ne bdv ye nede hamilelik kısmını okumayacağım artık..genelde olumsuz şeyler oluyor bende okudukça etkileniyorum.. Şimdilik sadece haziran annelerinde takılacağım

canım ben toktum araştırdım 12 saatlik açlık gerekiyormuş onu da doktora söylerim açken tekrar yaparız..
canım uyuyordur.. benim miniğimin saatleri artık hemen hemen belli.. sabah 9 gibi oynaşıyor.. öğlen aynı şekilde aç tok farketmiyor.. birde tüm gece uyanık ne zaman gözümü açsam benim zilli oynuyor.. bazen hissetmediğimi farkediyorum biraz uzanıp karnıma dokunuyorum oda hemen cevap veriyor

doğumdan önce uyku düzeni nasılsa doğunca öyle olur derler.. sabahlara kadar uyutmayacak beni
ay bende tam tersi benzesin diyorum.. eşimin ailesi ve eşim çok güzel yüz olarak.. dudakların şekli kalınlığı, dişlerin beyazlığı ve şekli, gözler kocaman ve yeşil veya ela yüz yuvarlak çok tatlılar

ultrason fotoğrafından ağız dudak yapısı eşimin ailesine benziyor ama gözleri göremiyoruz henüz

kızım olacağı için beyazlığı benden alsın istiyorum malum eşim esmer
Amaaan sağlıkla doğsun da kime benzerse benzesin.. Allahım kucağımıza sağlıkla almayı nasip etsin
canım aspirin veya kan sulandırıcı iğne kullanıyor musun? o kan akışını hızlandırır.. benim ilk gebeliğimde o dirençten dolayı preeklampsi geçirdim bebeğimi kaybettim ama 30 haftaydı.. seninki çok erken başlamış.. Bence perinatologa git coraspirin ve iğine iste belki düzelir.. vitamin ve kalsiyum kullan..D vitamini artır.. çünkğ benim oğlum 27. haftaya kadar haftasında gitmişti..