2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Benim içim hiçbirşey almıyor. Öğlen menemen yedim toplamda 4 kaşık belki üzerine soda içtim. Aksamda ayni oluyor. Açlık sınırında yasayabilirim. 84 85 kilo arasıyım bende hamilelikte 1 kilo aldım. Öncekiler tedavi yüzünden
aaa ben o kadarcık yemek ile duramaaaaamm..

ben bugün sabah domatesli, salatalıklı, yeşil ve siyah zeytinli beyaz peynirli bazlamalı bir kahvaltı yaptım.

1 yeşil elma yedim

yarım avuç leblebi.

öğlen tavuklu sandviç ve bir büyük ayran.

şu anda işteyim eve gidince ne yesem onu düşünüyorum.

Oy oy bogazi napcasss bilmem :/
ama bebek istiooooo :)

aşırı abartmamak şartı ile bence yiyeceklere imrenecek kadarda kendimizi sınırlamamalıyız.

evet bende hiç hoşnut değilim. bu kiloda olmaktan ama bebek taşımak kolay değil. biraz irade biraz bünye işi bu hamelikte kılo alma işi.

hayırlısı ve sağlıkla doğumdan sonra yatcaz kalkcaz yatcaz kalkcazzz hatta bazen hiç yatamıcaz :) vercez kıloları hayırlısıyla. :)

aaa ben o kadarcık yemek ile duramaaaaamm..

ben bugün sabah domatesli, salatalıklı, yeşil ve siyah zeytinli beyaz peynirli bazlamalı bir kahvaltı yaptım.

1 yeşil elma yedim

yarım avuç leblebi.

öğlen tavuklu sandviç ve bir büyük ayran.

şu anda işteyim eve gidince ne yesem onu düşünüyorum.
Yok canım kahvaltıda yeşil zeytin 4 5 çatal peynir biraz ekmek yedim. Öğle yemeklerinde normalde sadece çorba içebiliyorum. Arkadaslar evden konserve domates sos getirmiş menemen sağlıklı ye dediler diye zorla az birsey yedim soda içtim. Şu an gayet tokum aksamada acıkmam ama mecbur yiyeceğim

geçmiş olsun canım mide ekşimesiyle birlikte ishal olduğu zaman genelde üşütmeden kaynaklı oluyor yada yediğin bişey dokunmuş belli ki dikkat et canım bende de geçen hafta sonu oldu öyle bir mide ağrısı öyle bir karın ağrısı yaşamamıştım berbattı

maşallahh canım Allah esirgesin inşallah çok tatlı :)

benim de ağrım vardı yazmıştım hatta buraya da regl ağrısı gibi değildi ama ne oturabildim ne kalkabildim günlerce sürdü dr kontrolde bebek yada onun pozisyonuyla ilgili değil ağrıların gebeliğin büyümesine bağlı olabilir dedi, son bi iki gündür sanki azaldı ve bende farkettim ki belim daha da kalınlaşmış, sanırım onun ağrısıydı
Aynnen canim gecen hafta da aynisini yasamistim serum yemistim. Du ngece gene berbat haldeydim acile gittim eşimle serum yedim gene valla birsey yemeye icmeye korkar oldum.. 2 gun rapor aldim dinlenemye calsiiyorum..

Yok ya okadar hastaneye gittim hicbiri bagliyalim demedi ilac verip yoluyolar anca
Dun ben gene acillik oldum mesela canim ishal arti kusma vardı cok fenaydim gece yarisi serum yedim ayrica nst ye bagladilar ishal bile rahmi sancilandirip erken dogumu tetikleyebiliyormus onlem amacli baktilar

Sana yatan sigorta ile alakalı canım sanırım tam hatırlamıyorum ama 4 bin civarı almıştım sanırım toplu değil ama ben her ay böldürüp almıştım
Ben 4.5 yıl önce 130 tl gibi bir şey almıştım. 37. haftaya kadar çalıştım ve Emekli Sandığı 'na bağlıyım. Acaba o yüzden mi az aldım?

Kızlar bende dün akşam ölüyorum sandım oturamadım kalkamadım yatamadım resmen hastaneye gittik nst soktular birşey çıkmadı sonra serum verdiler rahatladım sanırım gaz sıkışması yaşadım medicale gittim sözde acilde ultrason yoktu bakmadılar doğumhaneye aldılar eğer orda sancı falan olsaymış Alttan vajinal muayene edeceklermiş allahtan olmadı öyle birşey medicalde iyice gözümden düştü idrarım da temiz çıktı

ama bebek istiooooo :)

aşırı abartmamak şartı ile bence yiyeceklere imrenecek kadarda kendimizi sınırlamamalıyız.

evet bende hiç hoşnut değilim. bu kiloda olmaktan ama bebek taşımak kolay değil. biraz irade biraz bünye işi bu hamelikte kılo alma işi.

hayırlısı ve sağlıkla doğumdan sonra yatcaz kalkcaz yatcaz kalkcazzz hatta bazen hiç yatamıcaz :) vercez kıloları hayırlısıyla. :)

katılıyorum sana... canımın her istediğini az da olsa yiyorum abartmamak burda önemli :)

Kızlar bende dün akşam ölüyorum sandım oturamadım kalkamadım yatamadım resmen hastaneye gittik nst soktular birşey çıkmadı sonra serum verdiler rahatladım sanırım gaz sıkışması yaşadım medicale gittim sözde acilde ultrason yoktu bakmadılar doğumhaneye aldılar eğer orda sancı falan olsaymış Alttan vajinal muayene edeceklermiş allahtan olmadı öyle birşey medicalde iyice gözümden düştü idrarım da temiz çıktı

geçmiş olsun, gaz sancısımıymış? benim de hamilelik başındna beri inanılmaz gazım var kendimi hiç böyle görmemiştim ya utanıyorum bazen kendşmden

Back
X