- 30 Ağustos 2017
- 408
- 874
- 18
- 29
- Konu Sahibi Blackbluee1
- #23.541
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben de devlet Hastanesi'ne baskabir şikayetle gittim acile.dogumhaneye yönlendirdi doktor .sanırım nst için.ozel hastanelerde acilde nst oluyor mu ?Bilmiyorum ki canım neymiş ben diyorum gaz diye idrar testi yapıldı o kadar nst temiz çıktı resmen karnımda birşeyler kopuyordu
ama bebek istiooooo :)
aşırı abartmamak şartı ile bence yiyeceklere imrenecek kadarda kendimizi sınırlamamalıyız.
evet bende hiç hoşnut değilim. bu kiloda olmaktan ama bebek taşımak kolay değil. biraz irade biraz bünye işi bu hamelikte kılo alma işi.
hayırlısı ve sağlıkla doğumdan sonra yatcaz kalkcaz yatcaz kalkcazzz hatta bazen hiç yatamıcaz :) vercez kıloları hayırlısıyla. :)
Kiloları dert etmeyinnn veririz azim olsun yeter ki 18 kilo almış biri olarak diyorum sabah sağlık ocağında kıyafetlerle ayakkabıyla 102 çıktım
Evet canım ben girdimBen de devlet Hastanesi'ne baskabir şikayetle gittim acile.dogumhaneye yönlendirdi doktor .sanırım nst için.ozel hastanelerde acilde nst oluyor mu ?
Dediiii giden kim :)Doktorun diyetisyene yollamadimi seni cnim?benimki beni yollucak vala
Sen kac kilo aldin canm kacirdim ben orayiSen gene 7kilo almissin bak
:) kız o bişey mi ben 10 kılo almışımdaha şimdiden... Kızımda toplam 20 kilo almıştım 1 seneden sonra eski kiloma indim şimdi nekadar alıcam bakalım.
Dediiii giden kim :)
Sen kac kilo aldin canm kacirdim ben orayi
Yaa ben ilk uc ay bi kilo verdm yemedm adam akilli bisi 54ten 62ye ciktm yani sekiz kilo aldm aslinda.ve cok hizli aliyorm bi anda almaya basladm.hayatimda 60lari birak 55ten yukari cikmamistm 48dim cok uzun sure snra tayinle yasadigim ile gelip bekar hayati yasarken elliler rutinim olduama olsun smdi kutsal bir amac icin kilo aliyoruz:)) cok onemsemiyrm veririz insaallah sonrasinda
![]()
Keşke yiyebilsem ama olmuyor :) Doktorum o yüzden günde 4 tane progeny f ve 1 ferro sanol verdi takviye olarakanammm :) az değil mi:)
Ben almayı düşünüyorum. Yorumları güzel çok rahat ve güvenli görünüyorBundan kullanan var mi kızlar daha önce ya da almayı düşünen var mı? Eki Görüntüle 2117272
Şuan indirimdeBen almayı düşünüyorum. Yorumları güzel çok rahat ve güvenli görünüyor
Birşeyler almak için 2 ay daha bekleyeceğim sanırım canım :) üzerimde mahalle baskısı çok :)Şuan indirimde
Oo anlaşıldıBirşeyler almak için 2 ay daha bekleyeceğim sanırım canım :) üzerimde mahalle baskısı çok :)
Birşeyler almak için 2 ay daha bekleyeceğim sanırım canım :) üzerimde mahalle baskısı çok :)
Ben oğlumda almamıştım ama bu sefer kesin alacağım hatta annem ben alacağım kesin dedi :) diktirecekseniz minik yaptırmayın biraz büyük olsun sanırım boy boy yapıyorlar, ben büyük istedim, 6 ay a kadar kullanılan .Kızlar babynest hakkinda bilgisi olan varmı genelde memnun olduklarıni soyluyorlar ancak kısa sureli kullanım icinmi bilemedim. Ev tipi ana kucagi almayi düşünüyordum sallanabildigi icin falat babynestte de kararsız kaldım
Instagramda yapan yerler çok fazla ancak boyutlarini bilmiyrum hiçBen oğlumda almamıştım ama bu sefer kesin alacağım hatta annem ben alacağım kesin dedi :) diktirecekseniz minik yaptırmayın biraz büyük olsun sanırım boy boy yapıyorlar, ben büyük istedim, 6 ay a kadar kullanılan .