2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
ama bebek istiooooo :)

aşırı abartmamak şartı ile bence yiyeceklere imrenecek kadarda kendimizi sınırlamamalıyız.

evet bende hiç hoşnut değilim. bu kiloda olmaktan ama bebek taşımak kolay değil. biraz irade biraz bünye işi bu hamelikte kılo alma işi.

hayırlısı ve sağlıkla doğumdan sonra yatcaz kalkcaz yatcaz kalkcazzz hatta bazen hiç yatamıcaz :) vercez kıloları hayırlısıyla. :)

Aynen cnim ins veririrz

Sen gene 7kilo almissin bak
Sen kac kilo aldin canm kacirdim ben orayi

:) kız o bişey mi ben 10 kılo almışım :KK43: daha şimdiden... Kızımda toplam 20 kilo almıştım 1 seneden sonra eski kiloma indim şimdi nekadar alıcam bakalım.

Yaa ben ilk uc ay bi kilo verdm yemedm adam akilli bisi 54ten 62ye ciktm yani sekiz kilo aldm aslinda.ve cok hizli aliyorm bi anda almaya basladm.hayatimda 60lari birak 55ten yukari cikmamistm 48dim cok uzun sure snra tayinle yasadigim ile gelip bekar hayati yasarken elliler rutinim oldu:D ama olsun smdi kutsal bir amac icin kilo aliyoruz:)) cok onemsemiyrm veririz insaallah sonrasinda:anneadayı:

Sen kac kilo aldin canm kacirdim ben orayi

Yaa ben ilk uc ay bi kilo verdm yemedm adam akilli bisi 54ten 62ye ciktm yani sekiz kilo aldm aslinda.ve cok hizli aliyorm bi anda almaya basladm.hayatimda 60lari birak 55ten yukari cikmamistm 48dim cok uzun sure snra tayinle yasadigim ile gelip bekar hayati yasarken elliler rutinim oldu:KK70: ama olsun smdi kutsal bir amac icin kilo aliyoruz:)) cok onemsemiyrm veririz insaallah sonrasinda:anneadayı:

68le kaldim suan 80im

Bundan kullanan var mi kızlar daha önce ya da almayı düşünen var mı?
Screenshot_20180228-184154.webp

Akşam servisimiz kaza yaptı. Ben sakındıkça terslik oluyor. Araç sarsıldı diye tedbiren tekrar binmedim şoför panikler sonrasında rahat kullanamaz diye taksiyle geldim. Bu arada farkettimki serviste kimse hamile olduğumu bilmiyormuş çünkü karnım büyümedi:) progestan sipariş verdim eşime tedbir amaçlı

Kızlar babynest hakkinda bilgisi olan varmı genelde memnun olduklarıni soyluyorlar ancak kısa sureli kullanım icinmi bilemedim. Ev tipi ana kucagi almayi düşünüyordum sallanabildigi icin falat babynestte de kararsız kaldım
Ben oğlumda almamıştım ama bu sefer kesin alacağım hatta annem ben alacağım kesin dedi :) diktirecekseniz minik yaptırmayın biraz büyük olsun sanırım boy boy yapıyorlar, ben büyük istedim, 6 ay a kadar kullanılan .

Kızlar ağız tadı değişen oldu mu? Kullandığım tüm ilaçların prospektüsüne baktım ama yan etkilerinde yazmıyor. Tatlı da tuzlu da tat almam çok azaldı. Çok rahatsız edici bir durum.

Back
X