- 27 Kasım 2011
- 3.238
- 2.354
- 398
- Konu Sahibi Blackbluee1
- #23.801
Teşekkür ederim.Şekeri hastane veriyor canım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Teşekkür ederim.Şekeri hastane veriyor canım
Teşekkür ederim. İlkinde doğum parası aldım mı hatırlamıyorum ama süt parası almıştım.Sizin o dediğiniz farklı birşey sanırımı Doğum parası çalışan çalışmayan herkese benim dediğim ssklı çalışana Doğum iznine çıktığında SSK’dan ödenen para şu an çalışmadığım için onu almayacağım sadece Doğum parası alıcam o da ufak bi Mevla ne kadar hatırlamıyorum
Kaç kiloyla hamileliğe başladın? Nerdeyse 6 aylık hamileyiz. Ben de 5 kg aldım. Bana 5-7 kg almış olmak normal geliyor. Başta kilo kaybın oldu mu?Hiç diyetisyene gitmedim ama benim yemek düzenine benziyor bu gününe kadar 5 kilo almışım,gözümde sürekli ekmek ve poğaça dönüyor onları yemezsem çok iyi olacak ama yapamıyorum
Kaymakamlıklara yada aile sosyal bakanlıklara başvurup doğumdan sonra bebeğin ve annenin kimliğiyle alicaksin ikinci olduğu için 400 TL alırsınız
PTT ye anne adına yatıyor
Süt parası bir kere likit veriliyor ona başvurmaya gerek yok
PTT ye yatıyor oda 148 gibi bir tutar
Sakın ihmal etmeyin alirsiniz
Haklarımızı bilip almalıyız
Benim doktorum kanda baktı yükleme istemediAcaba neden her doktor farkli yapiyo![]()
Bende merak ettimBu çalışan anneler için mi geçerli ya da önceden çalışıp şu an çalışmayan kişiler için mi geçerli yoksa genel olarak herkese mi. Bu konuda bir bilgin var mi ?
Kimsenin gereksiz yere bağırmasına izin vermem. Sikayet ederdim ben olsamDevlet hastanesi de şeker testi yaptıran arkadaşlar şekeri dışardan mi aldınız yoksa hastane mi verdi,devletteki doktordan memnunum ama yanındaki sekreter sürekli hastalara bağırıyor en son gittiğimde yaşlı bir teyze aynı gün 2 doktora girsem olur mu dedi bende evet deyince sohbet yeri mi burası diye bağırdı eşim şikayet edelim diyor bende yok dedim siz olsanız şikayet edrmisiniz bu arada başhekim eşimin yakın arkadaşı.
Hiltown avm yi duydum ama hiç gitmedim. Bana uyar tarihi siz belirleyin yüksek ihtimal gelirim :)@gmzckr @Babylicious @Amazing_GNCkronik_unutkan anadolu yakasından bildiklerimi etiketledim haftaya ya da sonraki haftasonu bir buluşma düzenleyelim mi herkese uyarsa? ilçe olarak pendik, sancaktepe, kadıköy sanırım ortada bir yerde buluşabiliriz havalar soğuk olduğundan avm olabilir benim aklıma hiltown avm geldi metro var yakınında diye biliyorum önerileriniz nedir?
Ben çalışmıyorum ama 2. Doğumda PTT den para aldım ne parasıydi bilmiyorum 300 TL verdiler o zaman.Teşekkür ederim. İlkinde doğum parası aldım mı hatırlamıyorum ama süt parası almıştım.
Kaç kiloyla hamileliğe başladın? Nerdeyse 6 aylık hamileyiz. Ben de 5 kg aldım. Bana 5-7 kg almış olmak normal geliyor. Başta kilo kaybın oldu mu?
Haklısınız bir dahaki sefere asla izin vermiycem direk başhekimi aratacam eşime.Bu çalışan anneler için mi geçerli ya da önceden çalışıp şu an çalışmayan kişiler için mi geçerli yoksa genel olarak herkese mi. Bu konuda bir bilgin var mi ?
Birde annem diyor ki senin esin sigortalı olduğu için o para sigortadan yatar ptt den sigortasi olmayanlara yatiyor diyor ama bilmiyorum ben hiç aklım karıştı![]()
Kimsenin gereksiz yere bağırmasına izin vermem. Sikayet ederdim ben olsam
Kızlar depend alırken orta boymu büyük boy mu almalıyız.
Doğumdan sonra kullanicamiz için bence orta olur gibi sanki.
Ama hiç kullanmadığım için bilemicem. Kullananlarınız var mı
Bilmiyorum ne yaparlar ama en azından fikrin olur tatlım.hem yarın daha kötü olmayasın yanlız evde.bence git ihmal etme gece de böyle hastalıklar daha artıyor yandoktora gitmenin faydası olur.uzak değilse seni.zorlamayacaksa git derimArkadaslar sabah geniz akıntım var demiştim şimdi iyice kötüleştim. Bütün vücudum ağrıyo kolumu kaldıramıyorum. Eşim gelince acile gitsem mi yada alabileceğim bi ilaç varmı? Yarın esim işteyken daha kötü olan olmaktan korkuyorum. Acile gitsem ne yaparlar?
Devlet hastanesi de şeker testi yaptıran arkadaşlar şekeri dışardan mi aldınız yoksa hastane mi verdi,devletteki doktordan memnunum ama yanındaki sekreter sürekli hastalara bağırıyor en son gittiğimde yaşlı bir teyze aynı gün 2 doktora girsem olur mu dedi bende evet deyince sohbet yeri mi burası diye bağırdı eşim şikayet edelim diyor bende yok dedim siz olsanız şikayet edrmisiniz bu arada başhekim eşimin yakın arkadaşı.
Sanırım kasılma oluyor benimde öyle olmuştu geçen hafta,bekle geçmezse ve sıklaşırsa doktora git derim canım,benim 4 dakkada bir oluyodu en son acile gittim idrar yolu enfeksiyonu olmuşum o sebep oluyormuş ama bunun harici bi çok şey sebep olabilirmiş.
Cahilliğime ver canım, depend nedir? İnternette baktım ama korse gibi bişey mi yoksa bir çeşit ped mi?Kızlar depend alırken orta boymu büyük boy mu almalıyız.
Doğumdan sonra kullanicamiz için bence orta olur gibi sanki.
Ama hiç kullanmadığım için bilemicem. Kullananlarınız var mı
15.05.2015 ten sonra doğan çocuklara veriliyorYok almadık hiç bilmiyodum teşekkür ederim cnm bi deneyelim bakalım alabilecekmiyiz
Ben gttim bu hafta iyikide gttim abartmıştım suan çok iyi gidiyor ac kalmıyorum sırf bebeği beslemek amaclı yapıldı liste isteyene verebilirim 68 ile hamile kalmıştım suan 83 oldum oyuzdende diyetisyene koştum
Acaba neden her doktor farkli yapiyo![]()
Bende bilsem onu cnm:/