2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Sizin o dediğiniz farklı birşey sanırımı Doğum parası çalışan çalışmayan herkese benim dediğim ssklı çalışana Doğum iznine çıktığında SSK’dan ödenen para şu an çalışmadığım için onu almayacağım sadece Doğum parası alıcam o da ufak bi Mevla ne kadar hatırlamıyorum
Teşekkür ederim. İlkinde doğum parası aldım mı hatırlamıyorum ama süt parası almıştım.
Hiç diyetisyene gitmedim ama benim yemek düzenine benziyor bu gününe kadar 5 kilo almışım,gözümde sürekli ekmek ve poğaça dönüyor onları yemezsem çok iyi olacak ama yapamıyorum
Kaç kiloyla hamileliğe başladın? Nerdeyse 6 aylık hamileyiz. Ben de 5 kg aldım. Bana 5-7 kg almış olmak normal geliyor. Başta kilo kaybın oldu mu?

Kaymakamlıklara yada aile sosyal bakanlıklara başvurup doğumdan sonra bebeğin ve annenin kimliğiyle alicaksin ikinci olduğu için 400 TL alırsınız
PTT ye anne adına yatıyor
Süt parası bir kere likit veriliyor ona başvurmaya gerek yok
PTT ye yatıyor oda 148 gibi bir tutar
Sakın ihmal etmeyin alirsiniz
Haklarımızı bilip almalıyız

Bu çalışan anneler için mi geçerli ya da önceden çalışıp şu an çalışmayan kişiler için mi geçerli yoksa genel olarak herkese mi. Bu konuda bir bilgin var mi ?
Birde annem diyor ki senin esin sigortalı olduğu için o para sigortadan yatar ptt den sigortasi olmayanlara yatiyor diyor ama bilmiyorum ben hiç aklım karıştı:D

Devlet hastanesi de şeker testi yaptıran arkadaşlar şekeri dışardan mi aldınız yoksa hastane mi verdi,devletteki doktordan memnunum ama yanındaki sekreter sürekli hastalara bağırıyor en son gittiğimde yaşlı bir teyze aynı gün 2 doktora girsem olur mu dedi bende evet deyince sohbet yeri mi burası diye bağırdı eşim şikayet edelim diyor bende yok dedim siz olsanız şikayet edrmisiniz bu arada başhekim eşimin yakın arkadaşı.
Kimsenin gereksiz yere bağırmasına izin vermem. Sikayet ederdim ben olsam

@gmzckr @Babylicious @Amazing_GNC kronik_unutkan kronik_unutkan anadolu yakasından bildiklerimi etiketledim haftaya ya da sonraki haftasonu bir buluşma düzenleyelim mi herkese uyarsa? ilçe olarak pendik, sancaktepe, kadıköy sanırım ortada bir yerde buluşabiliriz havalar soğuk olduğundan avm olabilir benim aklıma hiltown avm geldi metro var yakınında diye biliyorum önerileriniz nedir?
Hiltown avm yi duydum ama hiç gitmedim. Bana uyar tarihi siz belirleyin yüksek ihtimal gelirim :)

Malesef en kilolu halimle gebe kaldım 72.hic kilo kaybida olmadı bide doğumdan sonra zor kilo veriyorum bakalım ne olacak.
Teşekkür ederim. İlkinde doğum parası aldım mı hatırlamıyorum ama süt parası almıştım.

Kaç kiloyla hamileliğe başladın? Nerdeyse 6 aylık hamileyiz. Ben de 5 kg aldım. Bana 5-7 kg almış olmak normal geliyor. Başta kilo kaybın oldu mu?
Ben çalışmıyorum ama 2. Doğumda PTT den para aldım ne parasıydi bilmiyorum 300 TL verdiler o zaman.
Bu çalışan anneler için mi geçerli ya da önceden çalışıp şu an çalışmayan kişiler için mi geçerli yoksa genel olarak herkese mi. Bu konuda bir bilgin var mi ?
Birde annem diyor ki senin esin sigortalı olduğu için o para sigortadan yatar ptt den sigortasi olmayanlara yatiyor diyor ama bilmiyorum ben hiç aklım karıştı:KK70:
Haklısınız bir dahaki sefere asla izin vermiycem direk başhekimi aratacam eşime.
Kimsenin gereksiz yere bağırmasına izin vermem. Sikayet ederdim ben olsam

Kızlar depend alırken orta boymu büyük boy mu almalıyız.
Doğumdan sonra kullanicamiz için bence orta olur gibi sanki.
Ama hiç kullanmadığım için bilemicem. Kullananlarınız var mı

Arkadaslar sabah geniz akıntım var demiştim şimdi iyice kötüleştim. Bütün vücudum ağrıyo kolumu kaldıramıyorum. Eşim gelince acile gitsem mi yada alabileceğim bi ilaç varmı? Yarın esim işteyken daha kötü olan olmaktan korkuyorum. Acile gitsem ne yaparlar?

Daha bugun elime gecen seyi sormussun:) ben buyuk aldm ama minyonsaniz gebelikte basenlerden kilo almadiysaniz orta da olur bence bu buyuk duruyor giyince nasi olur bilmem

Arkadaslar sabah geniz akıntım var demiştim şimdi iyice kötüleştim. Bütün vücudum ağrıyo kolumu kaldıramıyorum. Eşim gelince acile gitsem mi yada alabileceğim bi ilaç varmı? Yarın esim işteyken daha kötü olan olmaktan korkuyorum. Acile gitsem ne yaparlar?
Bilmiyorum ne yaparlar ama en azından fikrin olur tatlım.hem yarın daha kötü olmayasın yanlız evde.bence git ihmal etme gece de böyle hastalıklar daha artıyor yandoktora gitmenin faydası olur.uzak değilse seni.zorlamayacaksa git derim

Evime gidip örgü örmek istiyorum :KK70:Saçının diğer tarafını ve beresini dikip kafasını monte edince biticek sabırsızlanıyorum :KK69:
Bu da kızımın tavşisi :) Gözleri ve burnu kaldı :KK23:
Screenshot_20180302-175448.webp Screenshot_20180302-175453.webp

Devlet hastanesi de şeker testi yaptıran arkadaşlar şekeri dışardan mi aldınız yoksa hastane mi verdi,devletteki doktordan memnunum ama yanındaki sekreter sürekli hastalara bağırıyor en son gittiğimde yaşlı bir teyze aynı gün 2 doktora girsem olur mu dedi bende evet deyince sohbet yeri mi burası diye bağırdı eşim şikayet edelim diyor bende yok dedim siz olsanız şikayet edrmisiniz bu arada başhekim eşimin yakın arkadaşı.

Dışarıdaki medikalden aldım 10 tl.
18722901_1186760764763266_6477549279303958528_n.webp

İiii^ip99pppp ip i pi iğ
Sanırım kasılma oluyor benimde öyle olmuştu geçen hafta,bekle geçmezse ve sıklaşırsa doktora git derim canım,benim 4 dakkada bir oluyodu en son acile gittim idrar yolu enfeksiyonu olmuşum o sebep oluyormuş ama bunun harici bi çok şey sebep olabilirmiş.

Benim karnım akşamları sem sert oluyor sizin dediğiniz de böyle birsey mi

Cahilliğime ver canım, depend nedir? İnternette baktım ama korse gibi bişey mi yoksa bir çeşit ped mi?

Back
X