2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
WhatsApp, Facebook vb. sosyal medyada grup kurup sitemizde bu gruplara davet eden, bu grupların reklamını yapan üyeler UYARISIZ siteden uzaklaştırılır .!

8 Mart'ta böyle bir uygulamadan dolayı ceza vermek istemezdim ama olan oldu ....

ay buna bende inanırım:KK49:

Normalde ben sayılarda çok iyiyim bir duyduğum sayıyı hayatta unutmam.. telefon numaraları tc kimlik numaraları filmde geçen numaralr falan 1 ay sonra da duysam aklımdadır.:halay:

Ama dün akşam 5 dk önce eşimin aklında tut diye söylediği 5 basamaklı sayıyı unuttum ilk defa hayatımda böyle birşey yaşadım.. eşim bile dalga geçti benle ne oldu sana diye:KK70::KK70:

beniim beniim canım 17 mart tamam mıdır? kimler geliyor kimler istanbulda?
beniim
beniim

canım benim etiketlediğim Amazing_Queen Amazing_Queen kronik_unutkan kronik_unutkan gmzckr gmzckr gelebilecekelrini söyledi doğru hatırlıyorum değil mi? 17 mart ctsi öğlen saatleri olur mu? başa anadolu yakaında olup gelebilecke olanlar da katılsınlar :) yer olarak önerim : hilltown avm (küçükyalı e-5 yanı) ya da akasya avm.. netleştirelim ona göre plan yapsın herkes

Aynen bende çok korkuyordum şeker ihtimalinden çünkü sağlıksız besleniyorum. Gerçi besleniyorum denirmi bilemem. Sıvı seyler tüketemiyorum. Başlarda çorba içebiliyordum. Son birkaç gün onuda yiyemez oldum. Zorla kahvaltılık yiyebiliyorum sabah aksam içim kurudu
Bende su içemiyorum.. Ama tabi senin durumun daha zor.. Sen doğru düzgün beslenemiyorsun hiç.. İnşallah tez zamanda normale dönersin canım..

Yaptır bence de kafan rahat etsin varsa da ona göre önlemini alırsın, ben de çok tatlı şeyler tuketmistim şimdi azalttim baya
O tatlıya dur diyemiyorum yaa.. Sabah katmer yiyorum, öğlen ekmek, akşam hiç durduramıyorum.. Geçen gün etimek tatlısı, dondurma, gofret, biskremi üst üste yedim..

Kızlar uzaklaştırılmış kaç gün yoklar kötü olmuş...
8mart dünya kadınlar günü bugün inşallah kadın cinayetleri ve tacizleri son bulur.
Kızlara çok yazan olmuş yasak diye ama ısrarla savunmuşlar birde.. Site kurallarına baksalardı keşke.. Onlarında güvenliği söz konusu.. Bu engellenme olaylarını çok bilmiyorum, geçicidir inşallah..

Bende su içemiyorum.. Ama tabi senin durumun daha zor.. Sen doğru düzgün beslenemiyorsun hiç.. İnşallah tez zamanda normale dönersin canım..

O tatlıya dur diyemiyorum yaa.. Sabah katmer yiyorum, öğlen ekmek, akşam hiç durduramıyorum.. Geçen gün etimek tatlısı, dondurma, gofret, biskremi üst üste yedim..
Hiç deme valla ,bende şeker çıkmasın da kimde çıksın. Kaşık kaşık çikolata,tatlılar,biskrem ,pekmez abarttikca abarttim. Nasılsa hamileyim bebeğin canı istiyor deyip rahat rahat yiyordum,şimdi şeker çıkınca kestim hemen :(

Kızlara çok yazan olmuş yasak diye ama ısrarla savunmuşlar birde.. Site kurallarına baksalardı keşke.. Onlarında güvenliği söz konusu.. Bu engellenme olaylarını çok bilmiyorum, geçicidir inşallah..
Bu 3. Gebelik topigim ne zaman grup kurulsa oradaki kızlar bir daha gelmiyor biz birbirimizi tanıyoruz diyorlar kötü oluyor aslında bir yandan güvenlik açısından sıkıntı sonuçta biri birine kızsa hop telefon numarası verilmiş oluyor tehlikeli bence bu daha önce yaşandı bir üye diğerine kızınca numarasını dağıttı çok kötü sözler söylendi tabi aynısı olacak diye birşey yok ama tedbir iyidir.

Hiç deme valla ,bende şeker çıkmasın da kimde çıksın. Kaşık kaşık çikolata,tatlılar,biskrem ,pekmez abarttikca abarttim. Nasılsa hamileyim bebeğin canı istiyor deyip rahat rahat yiyordum,şimdi şeker çıkınca kestim hemen :KK43:
Onunla alakasi yok dedi bana doktor. Internetde de o sekilde diyordu. Ama bende kesin belliydi zaten. Asiri kiloyla hamile kaldim

Hiç deme valla ,bende şeker çıkmasın da kimde çıksın. Kaşık kaşık çikolata,tatlılar,biskrem ,pekmez abarttikca abarttim. Nasılsa hamileyim bebeğin canı istiyor deyip rahat rahat yiyordum,şimdi şeker çıkınca kestim hemen :KK43:
Onları kesince normale döner inşallah pekmez ve tahin gelisim açısından onemliymis onu tuket istersen ama az şekilde, çikolata çok zararlı ondan mümkünse gebelik sonrası da uzak dur 3 saatlik yükleme yapılınca normal çıkar umarim.

Ben meyveli olana bayılıyorumda o sadeyi içemeyip attım bozulmuş yoğurt gibi :/ helal olsun içiyorsan :)
Evet biraz asitli gibi ama cok severim sadesini, kefir mucizevi birsey. Kronik ürtiker (kurdesen) vardi bende yillarca cektim. Kefiri bolca tuketmeye basladigimda urtiker de gerileyip kayboldu mesela. Her derda deva gercekten ozellikle mide bagirsak sorunlarina. Iyi hatirlattin canim valla.

Onunla alakasi yok dedi bana doktor. Internetde de o sekilde diyordu. Ama bende kesin belliydi zaten. Asiri kiloyla hamile kaldim
Geçmiş olsun bende kilolu hamile kaldım sizin kaçıncı bebek kilo kaç bende 72 ile hamile kaldım boyda kısa çok mutsuzum bu durumdan

Selam kadinlar kulubu kadinlari.kadinlar gunumuz kutlu olsun:rapci:
Her ne kadar enerjik emojeler kulansam da kafami kaldiracak halde deglim o yuzden izin aldim bugun.asiri grip bogaz agrisi.burnumdan da agzimdan da nefes alamiyorum gece boyu fenalardaydim cigerim sokulecek gibi boynum da tutuldu kafami yuksekte tutma cabamdan:))
Bu arkadaslarin whatsapp grup kurdugunu nerden gorduler yaa onca msj arasinda:oha: bence de burasi daha iyi her acidan

canım benim etiketlediğim Amazing_Queen Amazing_Queen kronik_unutkan kronik_unutkan gmzckr gmzckr gelebilecekelrini söyledi doğru hatırlıyorum değil mi? 17 mart ctsi öğlen saatleri olur mu? başa anadolu yakaında olup gelebilecke olanlar da katılsınlar :) yer olarak önerim : hilltown avm (küçükyalı e-5 yanı) ya da akasya avm.. netleştirelim ona göre plan yapsın herkes

Aynen canım bana şuanda 17si uygun gözüküyor bir aksilik olmaz ise. hiltonda akasyada uygun bana.

Maltepepark avm de olabilir sanki ben gelirim buluşmaya eğlenceli olur diye düşünüyorum:)

Bu 3. Gebelik topigim ne zaman grup kurulsa oradaki kızlar bir daha gelmiyor biz birbirimizi tanıyoruz diyorlar kötü oluyor aslında bir yandan güvenlik açısından sıkıntı sonuçta biri birine kızsa hop telefon numarası verilmiş oluyor tehlikeli bence bu daha önce yaşandı bir üye diğerine kızınca numarasını dağıttı çok kötü sözler söylendi tabi aynısı olacak diye birşey yok ama tedbir iyidir.
Aynen bence de sonucta kimse kimseyi yeterince tanimiyor.. burada yapilan sohbetlerle insanlari tanimak yeterli degil bence. Telefon numarasi vermek guvenlik acisindan sikinti. Neler goruyoruz, neler yasiyoruz. Tamam yani tabiki genelleme yapmiyorum ya da hepsi icin şöyle boylrdir demiyorum ama sonucta numara verecek kadar kimse kimseyi tanimiyor bence. Burada bu sekilde yapilan sohbetler gizlilik acisindan da daha guvenli. Zaten bu grubun amaci bu. O tur gruplar kurulunca siter istemez bi sure sonra buraya girim de azalir diye düşünüyorum. Bu heyecani burada bu sekilde yasamak bence daha guzel :) ama tabi herkese saygi duyarim

Kadinlar gunumuz kutlu olsun kizlar, hepinizin emekci kadinlar gununu kutluyorum. Kadinlarin hakettigi degeri gorecegi gunler diliyorum :dua:
Bu arada seker yuklemesi yaptirmayi hic dusunmuyordum, doktorum da hamileligimin basinda pek gerek gormedi ama son 2 haftadir bebegin suyunda artiş oldugu icin yukleme istedi. Dün seker yuklemesi yaptilar, sonuclarim çok şukur iyi cikti. Bakalim suyumdaki artis kendiliginden duzelecek mi? Neye bagli artti bilmiyorum..

Back
X