2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Ben de yapamiyordum onceden ama hepsini belli bir duzene ve belli bir saate oturttum. Mesela sabah 8 gibi kahvaltimi yapiyorum. Aynen dedigin gibi dogal yesil zeytin tuketiyorum. Saat 11 gibi meyve saati yapiyorum okulda, ben de calisiyorum yanimda getiriyorum. Meyve arti süt. Oglen 1 gibi yemek saati, 3 bucuk gibi tekrar meyve arti süt aksma 6 gibi yemek, 8 bucuk gibi meyve arti süt. Tabi bu duzeni yaklasik 3 4 haftadir yaptim. Ondan oncesinde sacma sapan beslendigim icin kilo da fazla aldim. Beyaz ekmek cok tuketmistim. Onu da buraktim kepekli yiyorum. Hem doyurucu oluyo hem gereksiz kilo yapmiuo. Keske en basindan yapsaydim ama ikk hamilelik olunca insan tecrubesiz bilgisiz oluyor.

Yaa ne güzel düzen yapabilmişsin ben hiç yapamıyorum sadece sabah akşam süt içiyorum bir bardak o kadar.Akşam eve gidince bişiler yapmaya çalışıyorum.İnşallah faydası oluyordur. :) bende öyle 10 kilo aldım.Hareketsiizm birde.Sabahtan akşama kadar masa başnda çalışıyorum.

Yaa ne güzel düzen yapabilmişsin ben hiç yapamıyorum sadece sabah akşam süt içiyorum bir bardak o kadar.Akşam eve gidince bişiler yapmaya çalışıyorum.İnşallah faydası oluyordur. :) bende öyle 10 kilo aldım.Hareketsiizm birde.Sabahtan akşama kadar masa başnda çalışıyorum.
Keske en basindan yapsaydim bu duzeni. 15 16 kilo aldim ben malesef. Ama napayim bebegim saglikli olsun da gerisi onemli degil.keske yuruyus yapabilsen gunde yarim saat bi saat onun da fydasi olur.istersen aslinda duzeni sen de oturtabilirsin :) yaninda meyve vs goturme imkanin yok mu. Masa basindaymissin da. 10 15 dakkada yiyebilirsin gibi geldi.

Kızım önceleri kardeşini çok istiyordu ve bir an önce doğsun diyor, onu öpüp duruyordu. Yaklaşık iki aydır onu sevmiyorum, doğmasın, vuracağım ona, ölsün gibi şeyler söylüyor :KK42: Önceleri sebebini söylemedi ama sonra öğrendim ki yaramaz bir arkadaşı kardeşler kötüdüe, sevme onu, isteme, hep oyıncaklarını alacak gibi şeyler söylüyormuş. Aynı çocuk okulda kızımın da oyuncaklarını çöpe atıyor, kızıma zaman zaman vuruyor. 5 yaşında olmasa gidip güzelce konuşayım ama şimdi elim kolum bağlı. Ne tavsiye edersiniz? Kızıma her kardeş yaramaz olmaz, o seni çok sevecek, çok iyi abla olacaksın vb diyoruz ama nafile.
Kızın kreşe mi gidiyor.akran baskısı zorbaligi yaşıyor . Oradaki öğretmeniyle bu konuyu gorusebilirsin

Arkadaşlar sağlık ocağında gayet dinlenmiş bir haldeyken nabzim 115 çıktı iki kere. O sırada çarpıntım falan da yoktu. Bazen kalbimi çok hissettiğim oluyor çarpıntı bu demekse. Kardiyolojiye mi gitmem gerekir acaba?
Nabız zaten hamilelikte yüksek çıkar benim 105 çıkmıştı normal demişti doktor . Yüksek sınırını bilmiyorum ama yüksek oluyor eskisi gibi çıkmaz zaten

Hayırlı kandiller.Benim içinde bu mart ayı geçmedi gerçekden neden öyle oldu bende anlam veremedim.İki sabahdır alt bacaklarımda çok agrı oluyo hele sabah ilk kalktıgımda çok zorlanıyorum sonra açılıyorum ama ağrısı devam ediyor.

kardeşi olan ve mutlu olan çocuklar varsa yakınınızda onları örnek gösterebilirsin. bizim kzuenler var mesela onları söylüyorum şimdilik ters bişi söylemedi ne zaman dünyaya gelecek diye sorup duruyor
Ne güzel. Kızım da başta öyleydi . Belki zamanla değişir.
Kızın kreşe mi gidiyor.akran baskısı zorbaligi yaşıyor . Oradaki öğretmeniyle bu konuyu gorusebilirsin
Kreşe gidiyor .Diğer konuları zaten görüştüm. Bugün de şu kardeş meselesini konuşacağım. Eşim konuşmaya gerek yok diyor ama yine de konuşacağım.

Yok kuzum ya 32 de hemen ayrılmayı düşünüyorum.Başlarda sonuna kadar giderim diyordum ama çyle olmuyormuş :) vücut artık gitme yat dio .üstelik erken doğum riskim çok yüksek.Bebişe kilo aldıracak şeyler yemeğe çalışıyorum devamlı.

Canm seninkisi kaç haftalık hamilelik tablon gözükmüyor. Ay 37mi yazmsm 32 yazcaktm

Kızım önceleri kardeşini çok istiyordu ve bir an önce doğsun diyor, onu öpüp duruyordu. Yaklaşık iki aydır onu sevmiyorum, doğmasın, vuracağım ona, ölsün gibi şeyler söylüyor :KK42: Önceleri sebebini söylemedi ama sonra öğrendim ki yaramaz bir arkadaşı kardeşler kötüdüe, sevme onu, isteme, hep oyıncaklarını alacak gibi şeyler söylüyormuş. Aynı çocuk okulda kızımın da oyuncaklarını çöpe atıyor, kızıma zaman zaman vuruyor. 5 yaşında olmasa gidip güzelce konuşayım ama şimdi elim kolum bağlı. Ne tavsiye edersiniz? Kızıma her kardeş yaramaz olmaz, o seni çok sevecek, çok iyi abla olacaksın vb diyoruz ama nafile.
Zamanla gecer belki canim cocuklar hemen fikirleri değiştirebiliyor kalici olmayabilir okuldaki ogretmenlemi konussaniz acaba cocugunuzla konusunca dikkat etsin

Son düzenleme:
Arkadaşlar sağlık ocağında gayet dinlenmiş bir haldeyken nabzim 115 çıktı iki kere. O sırada çarpıntım falan da yoktu. Bazen kalbimi çok hissettiğim oluyor çarpıntı bu demekse. Kardiyolojiye mi gitmem gerekir acaba?
Bende evde olcum yapiyotum benimdr 115 ve 110 cikti gep 100un uzeinde bende doktorw gidince soyleyecem ama daha cok var 20 gun var neddeyse gitmeme canım

lolita555 lolita555 canım ben fetal eko çektirdim hem özelde hem devlette iki kez çekildi, ilk çocuğum da kalp problemi vardı biz doğumdan sonra öğrendik bu sefer atlamak istemedik. Hafif yetersizlik var demişsin, doğumdan sonra da mutlaka çocuk kardiyoluğuna götür bebişini, çok önemli bişey olduğunu düşünmüyorum üzülüp kafana takma ama doğum sonrasında da doktor görmeli, bizde çok şükür biley çıkmadı ama doktor bebek doğunca tekrar getirin bi de o zaman bakalım dedi. Allah korusun evlatlarımızı

Back
X