- 13 Temmuz 2012
- 1.430
- 1.715
- 133
- Konu Sahibi Blackbluee1
- #26.141
L beden aldım. Hamileliğin sonuna kadar giyebileceğimi düşünüyorum. Kilo çok almazsam tabii. Şu an bol geliyor zaten. Dosya yine yüklenmedi . Off!
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canim bak dediklerimi yanlis anliyorsun gibi hissettim. Tabiki herkes kendini biliyor. Şöyle ki kendimi şöyle ifade edeyim eşim astsubay, onunla evli olup meslegi ile ic ice oldugum gunden beri okadar cok olaya sahit oldum ki "yani bu olmaz bu kesinlikle olmaz yok ya bu boyle cikmaz" dedigin ne varsa durumlarini bizzat gordum sahit oldum. O yuzden nacizane fikrimi soyledim. Yoksa herbirmiz yetiskin insanlarız isteyen istedigini yapar onda sikinti yok. Umarim kendimi ifade edebilmisimdir.Şuan öyle bi sıkıntı olmadi olmaz gibi de duruyor şimdilik ilerisini bilemem herkes kac yaşında anne kendini bilenden bişey olmaz bilmeyen yapar
Canim bak dediklerimi yanlis anliyorsun gibi hissettim. Tabiki herkes kendini biliyor. Şöyle ki kendimi şöyle ifade edeyim eşim astsubay, onunla evli olup meslegi ile ic ice oldugum gunden beri okadar cok olaya sahit oldum ki "yani bu olmaz bu kesinlikle olmaz yok ya bu boyle cikmaz" dedigin ne varsa durumlarini bizzat gordum sahit oldum. O yuzden nacizane fikrimi soyledim. Yoksa herbirmiz yetiskin insanlarız isteyen istedigini yapar onda sikinti yok. Umarim kendimi ifade edebilmisimdir.
Tamam o zaman canim nebilim kendimi ifade etmek istedimCanm yanlış anlama değil bi gönderme yaptm içten sıkıntılı sahislara senle ilgili bi mevzu yok. Evet ortam çok değişik insanlar ne garip herkes icinde kendisi farklı bi karakter maalesef![]()
Hoşgeldin seni görmek güzelSelam kızlar cezam bitti tekrar aranıza katıldım, aldığım cezaya anlam veremedim ama neyse...
Dışardan takip ettim sizi, hayırlı kandiller herkese..
hoşbulduk canımU Ucmevsim vemaknemakin canım hoşgeldiniz kaldığımız yerden devam edeceğiz artık.Bir arkadaş vardı bebişini eşyalarını yıkayıp sermişti hatta diğer haziran annelerinin alışveriş sayfasında onun bitmedi mi acaba cezası.herkese hayırlı kandiller bu arada
hoşbuldum canımHoşgeldiniz kızlar,özledik valla
Kaç çıkıyor canım değerlerin
Hoşgeldin canım,kimse kötü niyetli yazmamıştır onu. Hani gittiginize üzüldük,keşke olmasaydı gibisinden yazmışlardır![]()
hoşbuldum canımHayırlı kandiller kızlar, @mi-nickmaknemakin hoşgeldiniz
mart ayını bitiremeyenlerden biride benim 31 martta kontrolüm var. İçim çok buruk geçen sene regaib kandilinde bebeğimin kalbinin durduğunu öğrenmiştim. Annem normalde her yıl bizde pişi derler hamur kızartırdı. Hamuru yarıda bırakıp hastaneye gelmişti bu sene yapmayacağım dedi. 31 marttada kürtaj olmuştum. Bu sene aynı tarihte kontrolüm var Rabbim herşeyin hayırlısını nasip etsin korktugumuza uğratmasın sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin.
hoşbuldum canım
Cezası biten arkadaşlar hoş geldiniz. Herkesin kandili mübarek olsun. @Kid-j elbisenin fotosunu yükler misin? Merak ettim.safari_go alışverişe bence başla. Ben 1 ay önce yavaş yavaş kendimi sıkıştırmadan aldım. Ağız mendili, 1-2 battaniye, kendime pijama, çorap,terlik, iç çamaşırı gibi şeyler alacağım. Pijamaları sona bırakacağım. Diğerlerini de alıp 32' den sonra izne çıkınca yıkayıp koyacağım .
Kıyafet arıyordum ya kızlar dün LCW 'de iki model gördüm birini aldım. 50 TL hem de. Bir iki tane daha araştıracağım. Çok almaya da gerek yok.
Kızlar nasılsınız :)
Ay niye iyi değilmiş...
Hiç anlam veremiyorum.
Canım zaten gelmişsin 29. Haftaya, ben bile çok erken başlamam rağmen bak 30. Hafta bitecek hala eksiklerimiz var ve ben yürüyemiyorum eskisi gibi kim bilir 1 ay sonra ne halde olurum.. 7 aylık olduk daha neyi beklicezz
Üstelik ilk çocuk eksikler daha çok oluyor.
Al al bende son xaman alırım dedim ama cogunu aldım :)Ay aynn canm anlamiyorm bnde zatn.Bnimde ayakllarim agriyo yalicam alisverisi bn bide hepsini birden alicam
Ay aynn canm anlamiyorm bnde zatn.Bnimde ayakllarim agriyo yalicam alisverisi bn bide hepsini birden alicam
Ben onu unuttum banlanınca ama vAllah nerde onı bile bilmiyorum :)Hicte demiyon kiz.Daha hirkanin fotosunu bekliyorm![]()