2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
M Mismelek556 canım ben bugün insülin dozlaması için yaptığım ölçümlerle birlikte dahiliyeye gittim. değerlerim dengesizmiş. yarın endrokrin servisine yatışım yapılacak ve 1 hafta gözlem altında kalacakmışım. çok üzgünüm ve korkuyorum :KK14:
Hiç korkma canım en azından gözlem altında kalıcaksın ve yanlış bişey yapma ihtimalin kalmıcak.orda dozunu diyetini güzelce ayarlarlar muhtemelen ve sonra öğrendiğin şekilde devam edersin gönül rahatlığıyla.zaten bu günler geçici biraz dayancaz artık doğumdan sonra rahatlıcaz işallah,hiç üzülme.bak ben bi yandandan da anksiyete panik atak hastasıyım 7 aydır dayanmaya çalışıyorum bi de üstüne şeker çıkması mahvetti beni.ama az kaldı çok şükür

Böyle bi sıkıntı olmadi şimdilik öyle düşünenler zaten vermedi diğerleri de şimdilik mutlu tesekkurler
Arkadaşım biraz fazla atarlı davranıyorsun. Umarım böyle bir durumla karşılaşmazsın. Hayatta olmaz diye bir şey yok. Çevrende hiç örnek yoksa arada bir Bir Derdim Var Bölümünü okumanı tavsiye ederim.

İşyerindekilerin çoğu soruyor sağ olsun. Bazıları da yediğin lokmaya bile dikkat ediyor. 2 ay önce canım çekti diye Nescafe içtim. Birisi hemen zararlı değil mi muhabbetine başladı. Dün de simit yiyordum öğlen. O hiç yararlı değil. Protein yok biliyorsun değil mi diye sazı eline aldı. Ben de dayanamadım artık tersledim. Aa ben bunu niye düşünemedim dedim. Sana da bir şey denmiyor muhabbeti yaptı. Ben de bana çok şey deniyor da... dedim. Sürekli laf söyleyip duran ve çoğunda sustuğum biriydi. İnsanlar kendi huysuzluğunu kapatmak için birilerini kötü gösterme çabasına giriyor. Canım sıkılıyor artık iyice. Bir an önce izne çıkmak istiyorum.
Valla ben hergün bir tane nescafe içiyorum zararlı biliyorum ama kendimi durduramıyorum bizde insanız canimiz istiyor hamileyiz diye dikkat ediyoruz ama oda bir yere kadar valla

Canm en iyi yükünü sen bilirsin . Bazıları çok erken ağırlaşıyor bende dışarda 3 4 saat durunca canm cikiyo yürümeyi sevmiyo vucudum evdeyken sıkıntı olmuyor. Zaten su kan şekeri işi beni gck ediyo ani düşünce hayatı o an zindan ediyo.

Walla dün tetanoz vurulmaya gittim hemşire 27 haftaliga göre iyisin iyisin dedi eve gelince hastalandım nazar değdirdi :sinirli: kızıyorum burdan kendisine
Evet canım herkesin farklı oluyor ben bebisleri hep aşağıda taşıyorum hiç yukarı çıkmıyorlar o yüzden zaman ilerledikçe zorlanıyorum artık...
Kız o nazara bende çok geliyorum hemen kasisaydin

Kızlar dün gece çok kötüydü uyumuşum gece 2 ye doğru çok kötü rüyalar gördüm. Hergun görüyorum ama eşim üzerinden görüyorum sürekli. Yaşlı eli yüzü düzgün olmayan kadınlar gördüm hep gözlerini bütün gece kadın gözü gördüm. Gözlerime bakmak istiyorlar bakmayın bana diyorum bağırıyorum.
Sonra eşimi gördüm. Yatıyor neden yatıyor diyorum. Söylemiyorlar ama o an kalkmıyor yani nefes almıyordu artık. Ağlayarak uyandım lavaboya koştum. sabunlugu nasıl düşürdüysem sabunlukta cizik yok lavabo cat diye çatladı. Biraz elimle bastırsam yere dökülecek lavabo resmen..
O sesten korktum bide kalakaldım başladım ağlamaya ...
Allah'tan evde tek değildim annem geldi biraz dua okudu. Sonra birlikte uyuduk. Ama çok kötüydü şu an uyandım hala ağlıyorum.. :KK43:
Hayırlara çıksın insallah bende hergün kötü kötü rüyalar görüyorum bıktım artık bu rüyalardan

Birde ve temizliğinden bahsetmişti iz valla o kadar gözümde buyuyorki tez çamlığın hepsini bir anda yapmamak ic n su halimle kendimi zor tutuyorum
Eski m kadın çağıralım diyor
Camlar berbat koltuklar silinecek kapılar silinecek.birde onuda ne zaman yapsak sizce temizliğe ne zaman başlarsınız ?
Bende de obsesiflik var biraz
Diğer hamileliğinde kadın tuttuk annemde vardı kadının arkasından birde ben sildim her yeri.hele mutfak dolapların Allah'ım Domestos döküp dolapların içini sildi ben çamaşır suyuyla asla mutfak dolap içini silmem koka koka.
Onu durulamak iciç n günlerce dolabı arındırın.cok facia bir temizlik olmuştu annemde baktı kızdı bana çok verilmiştir hiç bir yer temizlenmemiş kır içinde kadın batırıp gitmiş gibi hissettim evi.
Bu sefer ne yaparım bilmiyorum
Benimde bütün ev silincek dolaplar koltuklar kapılar camlar isim çok bende yavaş yavaş haftaya başlarım kismetse yoksa başkasının yaptığı içime sinmiyor kötü bir huy malesef

Evet canım herkesin farklı oluyor ben bebisleri hep aşağıda taşıyorum hiç yukarı çıkmıyorlar o yüzden zaman ilerledikçe zorlanıyorum artık...
Kız o nazara bende çok geliyorum hemen kasisaydin

Aklıma hiç gelmedi kaşımak da :halay:

Seninkiler ikiz mi bide :KK37:

Cinsiyetleri ne canm . :anneadayı::KK200:

Ayy seninkisi daha zor bekleme hemen bitir isini gücünü kalmasın ortada nolur nolmaz sen sezaryen de olabilrsn imizde minnoslar :nazar:

Arkadaşım biraz fazla atarlı davranıyorsun. Umarım böyle bir durumla karşılaşmazsın. Hayatta olmaz diye bir şey yok. Çevrende hiç örnek yoksa arada bir Bir Derdim Var Bölümünü okumanı tavsiye ederim.

Tavsiyen için tesk canm sen fazla takımmışsın galiba o sayfaya . Olayı ne uzatiyonuz anlayamadım bi derdiniz mi war herkes kendi tercihni yapar verip vermemek kişiye kalms .
Sen vermediysen tm sus burdan dewam et ne benlen uğraşıyon ben atar yapmıyorum ama sen adami zorla atarlandirirsn. Herkes fikrini soyledi geçti sen neye takiliyon anlayamadım :sinirli::ukala:

Kramp giren arkadaşlar var mi
İki tane magnorm içiyorum ben günde bu sabah çok kramp girdi bağırarak uyandım esimde korktu hemen oraya masaj falan yaptı geçti ama kaskatı oldu bacagim
Bu ara bacak kramplariyla benim başım belada :( uyurken çok sık olmaya başladı VR aynen bağırarak uyanıyorum resmen, eşim yardımcı oluyor hemen mesajla

Kızlar dün gece çok kötüydü uyumuşum gece 2 ye doğru çok kötü rüyalar gördüm. Hergun görüyorum ama eşim üzerinden görüyorum sürekli. Yaşlı eli yüzü düzgün olmayan kadınlar gördüm hep gözlerini bütün gece kadın gözü gördüm. Gözlerime bakmak istiyorlar bakmayın bana diyorum bağırıyorum.
Sonra eşimi gördüm. Yatıyor neden yatıyor diyorum. Söylemiyorlar ama o an kalkmıyor yani nefes almıyordu artık. Ağlayarak uyandım lavaboya koştum. sabunlugu nasıl düşürdüysem sabunlukta cizik yok lavabo cat diye çatladı. Biraz elimle bastırsam yere dökülecek lavabo resmen..
O sesten korktum bide kalakaldım başladım ağlamaya ...
Allah'tan evde tek değildim annem geldi biraz dua okudu. Sonra birlikte uyuduk. Ama çok kötüydü şu an uyandım hala ağlıyorum.. :KK43:
Canim hayır olsun kotu ruya anlatma derler suya anlat bilincaltindan görüyorsun annenle oku surekl icini ferah tut Allahin izniyle kavusrusnuz insAllah tum askerlerimiz

Son düzenleme:
Bu ara bacak kramplariyla benim başım belada :KK43: uyurken çok sık olmaya başladı VR aynen bağırarak uyanıyorum resmen, eşim yardımcı oluyor hemen mesajla
Sabaha karşı başıma geldi korktum baya nasıl onbacak kaskati oluyor anlamadım.esim de garibim hem masaj yaptım hem diyor odumu patlattın.
Kötü oluyirmuscok ya

Tavsiyen için tesk canm sen fazla takımmışsın galiba o sayfaya . Olayı ne uzatiyonuz anlayamadım bi derdiniz mi war herkes kendi tercihni yapar verip vermemek kişiye kalms .
Sen vermediysen tm sus burdan dewam et ne benlen uğraşıyon ben atar yapmıyorum ama sen adami zorla atarlandirirsn. Herkes fikrini soyledi geçti sen neye takiliyon anlayamadım :sinirli::ukala:
Canim basina bisey gelse de gelmese de derdini cekecek olan sensin nedir bu insanlardaki korumaci kafasi ben de anlamadim isin acigi. Basina bisey gelse derdine kimse dusmeyecek iste laf soylesin de nasil soylenirse soylensin. Bosver takilma. Hakli olarak arkamizdan 'herseyin en iyisini dogrusunu ben bilirim' diyen yorumculara cevap verdik bsey yok ortada. Anlamsiz yorumlarin ucu bucagi gelmeyecek bosver

Son düzenleme:
Canim basina bisey gelse de gelmese de derdini cekecek olan sensin nedir bu insanlardaki korumaci kafasi ben de anlamadim isin acigi. Basina bisey gelse derdine kimse dusmeyecek iste laf soylesin de nasil soylenirse soylensin. Bosver takilma. Hakli olarak arkamizdan 'herseyin en iyisini dogrusunu ben bilirim' diyen yorumculara cevap verdik bsey yok ortada. Anlamsiz yorumlarin ucu bucagi gelmeyecek bosver
kızlar ne oluyor ben niye fransız kaldım stres yapmayın

Gerçekten fark ediyor canım 1 gün bile.. 26 haftalıkken falan böyle değildim.
Şimdi oturunca kalkarken aglamak istiyorum. Karnım da çatladı yanlardan bende alt kısmı göremiyorum ya.. orada catlak yok sanıyorum...:KK12:
Eşim gelecek ben de dedim dur bi aynadan kendime bakıyım sağım solum nasıl...
Bir de baktım ki göbegimin altı da çatlıyor..:cry:
kremler fayda etmedi. Uyuz gibi kaşınıyorum valla. Kaşımamak için zor tutuyorum kendimi.. :KK43: :KK42::KK42:
Benim de göbeğin alt kısmı çatladı ya lierac bi ise yaramadı sanki :( bilmiyorum sürmesem daha mi kötü olur du ama çatlaklar tam çıkmamış benim derinde duruyorlar çıkacaklar ama of moral bozuyorlar :/

Kizlar bugun kontrolum vardi.Ayrintili ultrason sonucumu bide kendi doktoruma gosterdm.Bebegin kalbinin uzerinde hafif bi paritli gorulmus.Eko cektirmemi istediler.pazartesi onu yapicam.Dua edin insallah onemli bi sey degildir:(
Seker yuklemesi istedi yapptirmadm.Kan idrar verdm.onun sonuclarini gostericem.Bide hani bn demistim ya idrar kesesi sarkmam olmus diye kendi doktorum bakti Yok bisey dogal hali bu dedi vajinanin :) o yonden bi sıkıntı cikmadi.Ama bebisimib kalbi bni biraz uzdu :(

Back
X