2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Evet yine aynı şekilde kapatılmış. Bence hoş değil kızlar bu inatlaşma olayı. Yani anlaşamıyorsanız bile şikayet hiç hoş değil
Bence de hoş değil onlarda bireyleri paylaşmak istiyor.yeterince uzak kaldılar yapmayın böyle ya kim yapıyorsa artık. Herkesin düşüncesi kendine yani .

Ya ben kimsenin şikayet etmekle uğraşıcağına inanmıyorum. İkinci hesapları ip adresi ile tespit edip kapatıyorlar. Kimse bilmese anlamasa bile sistemden yakalıyorlar. Hatta aynı evden giren kardeşlerde bile iki ayrı hesap olunca sorun oluyor.Bu telefon paylaşma instagram paylaşma konularında da sistemler çok akılllı, yönetimden kimse tek tek yazılanları okuyamayacağı için filtreler var önlerine düşüyor diye biliyorum.
Umarım öyledir de.ama arkadaşa biri şikayet etti demiş yönetici

Kizlar bugun kontrolum vardi.Ayrintili ultrason sonucumu bide kendi doktoruma gosterdm.Bebegin kalbinin uzerinde hafif bi paritli gorulmus.Eko cektirmemi istediler.pazartesi onu yapicam.Dua edin insallah onemli bi sey degildir:KK43:
Seker yuklemesi istedi yapptirmadm.Kan idrar verdm.onun sonuclarini gostericem.Bide hani bn demistim ya idrar kesesi sarkmam olmus diye kendi doktorum bakti Yok bisey dogal hali bu dedi vajinanin :) o yonden bi sıkıntı cikmadi.Ama bebisimib kalbi bni biraz uzdu :KK43:
Bende de parlaklık görüldü önemli Birsey yok dediler eko da istemediler canım geçen bitseymiş üzülme

Hayırlı kandiller canım

Rabbim bu mübarek günde gönlünde olanı hayırlısı ile nasip etsin inşallah canım:KK68:
Aminnn canım inşallah.. Ama çok şükür atlattım.. Bitti doktoram.. Rabbim hepimizin hakkında hayırlısını nasip etsin inşallah..

Allah yardımcın olsun cnm şu mübarek günde çok güzel sonuçlar alırsın insallah
Amiinnnnn.. Çok şükür geçtim yaa.. Oğlumun şansına.. Çok teşekkür ediyorum canım.

kızlar ne oluyor ben niye fransız kaldım stres yapmayın
Ya bende bayadır giremiyorum.. Son beş sayfaya bakayım dedim.. Gördüğüm cevap baya atarlı idi, anlam veremedim.. Sonra senin mesajı gördüm.. Baya fransız kaldım cidden..

Kızlar ne olmuş ya rukiye mustafanin ikinci hesabı taze anne ile başlayan o da kapatılmış . Yine biri mi şikayet etti ya
Aaaa tazeanne rukiye miymiş? Ben aynı telden giriyorsa sistemden çözülüyor diye biliyorum ama baya da olmuştu açılalı.. Çözülse çözülürdü herhalde.. İlginç valla..

Yaaa ben bi türlü hıçkırığı nasıl oluyor ayırt edemiyorummm :olamaz:
Bende yaa.. Anca hareketini hissediyorum o da ederse.. Ne bu hıçkırık ya, acaba biz mi karıştırıyoruz?

Evet yine aynı şekilde kapatılmış. Bence hoş değil kızlar bu inatlaşma olayı. Yani anlaşamıyorsanız bile şikayet hiç hoş değil
Nerden öğrendim canım? Kim kim inatlaşmış? :)

Ya herkesin kendine ait fikri var bunları karşı tarafı aşağılayıcı ve kırıcı kelimeler kullanmadan, dile getirmeliyiz.. Beş parmağın beşi bir olmaz derler.. Kardeşlerimizle bile huyumuz, düşüncemiz farklı.. Birde başkalarının kurduğu sitede, onların kurallarına da uyumalıyız diye düşünüyorum tabi burası ayrı.. Ay az kaldı kızlar, hormonların etkisi galiba bunlar..

Aklıma hiç gelmedi kaşımak da :halay:

Seninkiler ikiz mi bide :KK37:

Cinsiyetleri ne canm . :anneadayı::KK200:

Ayy seninkisi daha zor bekleme hemen bitir isini gücünü kalmasın ortada nolur nolmaz sen sezaryen de olabilrsn imizde minnoslar :nazar:
Yok tatlım ikiz değil bi oğlum var simdikide kız oglumda hep aşağıdaydi kızımda hep aşağıda eksik açıklamışim ama ikiz olsunlar çok isterdim ne yalan soyleyim :anneadayı:

Aminnn canım inşallah.. Ama çok şükür atlattım.. Bitti doktoram.. Rabbim hepimizin hakkında hayırlısını nasip etsin inşallah..

Amiinnnnn.. Çok şükür geçtim yaa.. Oğlumun şansına.. Çok teşekkür ediyorum canım.

Ya bende bayadır giremiyorum.. Son beş sayfaya bakayım dedim.. Gördüğüm cevap baya atarlı idi, anlam veremedim.. Sonra senin mesajı gördüm.. Baya fransız kaldım cidden..

Aaaa tazeanne rukiye miymiş? Ben aynı telden giriyorsa sistemden çözülüyor diye biliyorum ama baya da olmuştu açılalı.. Çözülse çözülürdü herhalde.. İlginç valla..

Bende yaa.. Anca hareketini hissediyorum o da ederse.. Ne bu hıçkırık ya, acaba biz mi karıştırıyoruz?

Nerden öğrendim canım? Kim kim inatlaşmış? :)

Ya herkesin kendine ait fikri var bunları karşı tarafı aşağılayıcı ve kırıcı kelimeler kullanmadan, dile getirmeliyiz.. Beş parmağın beşi bir olmaz derler.. Kardeşlerimizle bile huyumuz, düşüncemiz farklı.. Birde başkalarının kurduğu sitede, onların kurallarına da uyumalıyız diye düşünüyorum tabi burası ayrı.. Ay az kaldı kızlar, hormonların etkisi galiba bunlar..
Gözün aydın cnm sevindim vermene üstünden büyük bir yük kalkmıştır

Back
X