- 26 Aralık 2015
- 12.510
- 20.751
- 398
- 35
- Konu Sahibi Blackbluee1
- #26.301
Benim de ilk gebelik canimIlk gebelik bide bilemiyorz:) Hmene telaslaniyorz:)
Hayirlisi olsun cnm ❤❤❤

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benim de ilk gebelik canimIlk gebelik bide bilemiyorz:) Hmene telaslaniyorz:)
Hayirlisi olsun cnm ❤❤❤
Acaba kim ki ya cok merak ettim ben deEvet yine aynı şekilde kapatılmış. Bence hoş değil kızlar bu inatlaşma olayı. Yani anlaşamıyorsanız bile şikayet hiç hoş değil
Renkleri mor mu hepsinin ?valla benim göbek dahil her yer çatlak olduğu için hiç birşey sürmüyorum olmadı yenileri de
Bence de hoş değil onlarda bireyleri paylaşmak istiyor.yeterince uzak kaldılar yapmayın böyle ya kim yapıyorsa artık. Herkesin düşüncesi kendine yani .Evet yine aynı şekilde kapatılmış. Bence hoş değil kızlar bu inatlaşma olayı. Yani anlaşamıyorsanız bile şikayet hiç hoş değil
Sürüyorum canım . Sen annene sordun mu onda varmiymis çatlakSen sürmeye devam et belki onun sayesinde daha çok ilerlemez ben de sürmeye devam ediyorum..
Umarım öyledir de.ama arkadaşa biri şikayet etti demiş yöneticiYa ben kimsenin şikayet etmekle uğraşıcağına inanmıyorum. İkinci hesapları ip adresi ile tespit edip kapatıyorlar. Kimse bilmese anlamasa bile sistemden yakalıyorlar. Hatta aynı evden giren kardeşlerde bile iki ayrı hesap olunca sorun oluyor.Bu telefon paylaşma instagram paylaşma konularında da sistemler çok akılllı, yönetimden kimse tek tek yazılanları okuyamayacağı için filtreler var önlerine düşüyor diye biliyorum.
Sen kaç kilo almıştın ? Benim de alt karnımda var halbuki en az şişkin yer orasıOlacaksa oluyor maalesef ama sürmeye devam benim alt karnımda oldu dikine dikine. Belinize,bacaklarınıza, kalçalarınıza hatta üst bacaklarınıza da sürün kızlar.
yok canım değil beyaz yani çok eskilerRenkleri mor mu hepsinin ?
bence kk den kaynaklıdır kim niye husisi şikayet etsin ki yasak diye biliyorum 2.ci üyelikAcaba kim ki ya cok merak ettim ben de
Ilk hamileliğinde olmuştu dedi. Sonra o akdar çok olmadı dediSürüyorum canım . Sen annene sordun mu onda varmiymis çatlak
Beyazlar ten esmer değilse çok belli olmaz sanırım neyse ikinci çocuktan sonra eğer bu çatlaklar beni rahatsız ederse bıçak altına yatarım gerekirseyok canım değil beyaz yani çok eskiler
Ah sşu genlerIlk hamileliğinde olmuştu dedi. Sonra o akdar çok olmadı dedi
Yaaa ben bi türlü hıçkırığı nasıl oluyor ayırt edemiyorummm![]()
Bende de parlaklık görüldü önemli Birsey yok dediler eko da istemediler canım geçen bitseymiş üzülmeKizlar bugun kontrolum vardi.Ayrintili ultrason sonucumu bide kendi doktoruma gosterdm.Bebegin kalbinin uzerinde hafif bi paritli gorulmus.Eko cektirmemi istediler.pazartesi onu yapicam.Dua edin insallah onemli bi sey degildir
Seker yuklemesi istedi yapptirmadm.Kan idrar verdm.onun sonuclarini gostericem.Bide hani bn demistim ya idrar kesesi sarkmam olmus diye kendi doktorum bakti Yok bisey dogal hali bu dedi vajinanin :) o yonden bi sıkıntı cikmadi.Ama bebisimib kalbi bni biraz uzdu![]()
14 kilo aldım, aslında vücudum alışık bu kiloya çünkü geçen sene vermiştim zaten 20 kilo biraz o zaman olmuştu aynı yerde şimdi baktım artmış.Sen kaç kilo almıştın ? Benim de alt karnımda var halbuki en az şişkin yer orası
Aminnn canım inşallah.. Ama çok şükür atlattım.. Bitti doktoram.. Rabbim hepimizin hakkında hayırlısını nasip etsin inşallah..Hayırlı kandiller canım
Rabbim bu mübarek günde gönlünde olanı hayırlısı ile nasip etsin inşallah canım![]()
Amiinnnnn.. Çok şükür geçtim yaa.. Oğlumun şansına.. Çok teşekkür ediyorum canım.Allah yardımcın olsun cnm şu mübarek günde çok güzel sonuçlar alırsın insallah
Ya bende bayadır giremiyorum.. Son beş sayfaya bakayım dedim.. Gördüğüm cevap baya atarlı idi, anlam veremedim.. Sonra senin mesajı gördüm.. Baya fransız kaldım cidden..kızlar ne oluyor ben niye fransız kaldım stres yapmayın
Aaaa tazeanne rukiye miymiş? Ben aynı telden giriyorsa sistemden çözülüyor diye biliyorum ama baya da olmuştu açılalı.. Çözülse çözülürdü herhalde.. İlginç valla..Kızlar ne olmuş ya rukiye mustafanin ikinci hesabı taze anne ile başlayan o da kapatılmış . Yine biri mi şikayet etti ya
Bende yaa.. Anca hareketini hissediyorum o da ederse.. Ne bu hıçkırık ya, acaba biz mi karıştırıyoruz?Yaaa ben bi türlü hıçkırığı nasıl oluyor ayırt edemiyorummm![]()
Nerden öğrendim canım? Kim kim inatlaşmış? :)Evet yine aynı şekilde kapatılmış. Bence hoş değil kızlar bu inatlaşma olayı. Yani anlaşamıyorsanız bile şikayet hiç hoş değil
Yok tatlım ikiz değil bi oğlum var simdikide kız oglumda hep aşağıdaydi kızımda hep aşağıda eksik açıklamışim ama ikiz olsunlar çok isterdim ne yalan soyleyimAklıma hiç gelmedi kaşımak da
Seninkiler ikiz mi bide
Cinsiyetleri ne canm .
Ayy seninkisi daha zor bekleme hemen bitir isini gücünü kalmasın ortada nolur nolmaz sen sezaryen de olabilrsn imizde minnoslar![]()
kızzzz hiç değer mi kilo al ver yine çatlıcaklar ne gerek varBeyazlar ten esmer değilse çok belli olmaz sanırım neyse ikinci çocuktan sonra eğer bu çatlaklar beni rahatsız ederse bıçak altına yatarım gerekirse
Aaa ne diyosun yinemiKızlar ne olmuş ya rukiye mustafanin ikinci hesabı taze anne ile başlayan o da kapatılmış . Yine biri mi şikayet etti ya
Gözün aydın cnm sevindim vermene üstünden büyük bir yük kalkmıştırAminnn canım inşallah.. Ama çok şükür atlattım.. Bitti doktoram.. Rabbim hepimizin hakkında hayırlısını nasip etsin inşallah..
Amiinnnnn.. Çok şükür geçtim yaa.. Oğlumun şansına.. Çok teşekkür ediyorum canım.
Ya bende bayadır giremiyorum.. Son beş sayfaya bakayım dedim.. Gördüğüm cevap baya atarlı idi, anlam veremedim.. Sonra senin mesajı gördüm.. Baya fransız kaldım cidden..
Aaaa tazeanne rukiye miymiş? Ben aynı telden giriyorsa sistemden çözülüyor diye biliyorum ama baya da olmuştu açılalı.. Çözülse çözülürdü herhalde.. İlginç valla..
Bende yaa.. Anca hareketini hissediyorum o da ederse.. Ne bu hıçkırık ya, acaba biz mi karıştırıyoruz?
Nerden öğrendim canım? Kim kim inatlaşmış? :)
Ya herkesin kendine ait fikri var bunları karşı tarafı aşağılayıcı ve kırıcı kelimeler kullanmadan, dile getirmeliyiz.. Beş parmağın beşi bir olmaz derler.. Kardeşlerimizle bile huyumuz, düşüncemiz farklı.. Birde başkalarının kurduğu sitede, onların kurallarına da uyumalıyız diye düşünüyorum tabi burası ayrı.. Ay az kaldı kızlar, hormonların etkisi galiba bunlar..