2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Kullanılır bence ama şu topuğa kadar olanın önü karnın nedeniyle kalkacak biraz. Benim de yazlık tuniklerimin çoğu bol şükür ilk paylaştığın resimdeki gibi.
O zaman tuniği alayım. Önü kalkık kötü mü duruyor? Çok mu kalkar acaba?
Evet yaa neren ağrısa ora zor vallahi. Tesekur ederim canim 6 güncük ama olsun Sağ ol :KK36:
Olsun canım. Eşinle beraber bebeğinizi sevmiş olursunuz. Hem onları daha da yakınlaştırmış olursun.
Canım benim de tuniklerim gömleklerim hep bu tarz hamilelikten önce de giyiyordum 36 bedendim ozaman ama bol model olduğu için hala da giyiyorum çok rahat tavsiye ederim
Alayım öyleyse. Ben normalde 38-40 beden olduğumdan bol model tercih etmiyordum. Beni biraz tombik gösteriyordu. Boy da kısa olunca... Doğumdan sonra vücut hemen toparlanmayacağından hamile pantolonları ve üstleri bir süre daha giyilecek. Ben iyisi mi alayım.

Elbiseyi bilemedim ama tunikler ideal bence canım.

Benimde en başta çift yönlü olmaması nedeni ile vazgeçtiğim, sonradan almak istediğimde tükenen ürün.. Şimdi kafamda sadece o model var.. 750 tl iken alaydık, iyiydi..
Sağ ol canım. İlk hamilelikte hiç elbise giymedim. En azından bunda giyeyim diyorum . Daha güzel bir model bulursam alayım.

Tesettürlü arkadaşlar ben normal giyim mağazasından alışveriş yapıyorum genellikle ince ve büyük beden alıyorum sadece kolu uzun oluyor onuda tamir ettiriyorum doğumdan sonrada giyiniyorum zayiflayinca da bedenine göre daralttiriyorum daha önce sonra bir arkadaş vardı adını unuttum.

Bugün benim doğum günüm ilk hatırlayan her zamanki gibi 6 yıl önce beraber çalıştığımız şu an baska yerde olsada kimseyi atlamayan müdürüm. Birde kadınlar kulübü yazısı var :) Hödük kocam beni yine şaşırtmadı şaşırtmayacak biliyorum. Bu aralar neden evliyim diye sorguladığım zamanlar artışta. Sanırım arkasını toplayan para kasasından fazlası olmadığımı unutmamam gerek, aynı evde yaşadığı insanın doğduğu günün farkında olmayan adamın sevgi sözleri bana içi boş geliyor. Neyse öyle canım sıkkın.

Tesettürlü arkadaşlar ben normal giyim mağazasından alışveriş yapıyorum genellikle ince ve büyük beden alıyorum sadece kolu uzun oluyor onuda tamir ettiriyorum doğumdan sonrada giyiniyorum zayiflayinca da bedenine göre daralttiriyorum daha önce sonra bir arkadaş vardı adını unuttum.
Ben eskiden kiloluydum. 23 kilo verdiğim dönemde eşimle tanıştım. Şu an 85 kiloyum kilo vermeden 93 tüm. Hiç kıyafet almadım o yüzden annemlere gidip seçiyorum eskilerden sanırım almama gerek kalmayacak

Ben eskiden kiloluydum. 23 kilo verdiğim dönemde eşimle tanıştım. Şu an 85 kiloyum kilo vermeden 93 tüm. Hiç kıyafet almadım o yüzden annemlere gidip seçiyorum eskilerden sanırım almama gerek kalmayacak
Maşallah canım nasil verdin ben çok kolay alıp zor kilo veriyorum ne güzel seç seç giy oradan

Bugün benim doğum günüm ilk hatırlayan her zamanki gibi 6 yıl önce beraber çalıştığımız şu an baska yerde olsada kimseyi atlamayan müdürüm. Birde kadınlar kulübü yazısı var :) Hödük kocam beni yine şaşırtmadı şaşırtmayacak biliyorum. Bu aralar neden evliyim diye sorguladığım zamanlar artışta. Sanırım arkasını toplayan para kasasından fazlası olmadığımı unutmamam gerek, aynı evde yaşadığı insanın doğduğu günün farkında olmayan adamın sevgi sözleri bana içi boş geliyor. Neyse öyle canım sıkkın.
İyi ki doğdun bebeğinizle nice güzel yıllariniz olsun üzülme gebelik stresi olarak düşün eşin eminim seni çok seviyordur bizde seni seviyoruz

Maşallah canım nasil verdin ben çok kolay alıp zor kilo veriyorum ne güzel seç seç giy oradan
Diyet ve sporla vermiştim. Yaptığım en iyi şey gelinlik öncesi kilo vermekti:) ilk bebeğin kaybı 2 tüp bebek tedavisi derken 83 le hamile kaldım. Bakalım sonunda kaç olacağız:)

İyi ki doğdun bebeğinizle nice güzel yıllariniz olsun üzülme gebelik stresi olarak düşün eşin eminim seni çok seviyordur bizde seni seviyoruz
Teşekkürler canım ben artık emin değilim eşimden. Ödenmesi gereken kredisi olsa yardım etmem için hatırlar. Geçen yılda yine müdürüm aramıştı yanımda otururken telefondan duymuştu. Hatta ben müdür beyle konuşurken laf arasında söylemiştim. Adam o yüzden mesaj atmış bu kez :))

Teşekkürler canım ben artık emin değilim eşimden. Ödenmesi gereken kredisi olsa yardım etmem için hatırlar. Geçen yılda yine müdürüm aramıştı yanımda otururken telefondan duymuştu. Hatta ben müdür beyle konuşurken laf arasında söylemiştim. Adam o yüzden mesaj atmış bu kez :))
Öyle düşünme insan sevmezse çocuk yapar mı hem tüp bebek gibi zor sürece girer mi belki de kredi stresi vardır üzerinde üzülme bende en çok kiloyu tüp bebek tedavisinde aldım 2 defa tüp bebek yaptırdık şuan 78 kilo olmuşum şok oldum eve kosu bandı aldık tansiyonum düşüyor kullanmıyorum bakalım gebelik sonuna kadar topaç gibi olur muyum bilmiyorum.

Doğum günün kutlu olsun canım evladın,ailen ve tüm sevdiklerinle sağlıkla nice senelerin olsun inşallah.kocanı dert etme hamilelik hormonları böyle düşündürüyor bazen.eminim çok seviyor ve kutlayacaktır canım.sevgiler :KK200::KK36:

Iyi ki doğdun canım :) daha sabah ama bekle belki sürpriz yapacak esin .

Öyle düşünme insan sevmezse çocuk yapar mı hem tüp bebek gibi zor sürece girer mi belki de kredi stresi vardır üzerinde üzülme bende en çok kiloyu tüp bebek tedavisinde aldım 2 defa tüp bebek yaptırdık şuan 78 kilo olmuşum şok oldum eve kosu bandı aldık tansiyonum düşüyor kullanmıyorum bakalım gebelik sonuna kadar topaç gibi olur muyum bilmiyorum.
Canım hatırladığım kadarıyla sen ikincisini ddonmus embriyo transferi yaptirmistin.iğne falan kullanmayinca yine kilo alınıyor mu?

Doğum günün kutlu olsun canım,bebisinle birlikte nice mutlu senelerin olsun inşallah. Eşin de kutlar daha zamanı var akşama kadar, kutlamazsa da üzülüp stres olma,bosver. Bebeğine odaklan ve iyi ki var hep bana güç verecek diye düşün

Canım hatırladığım kadarıyla sen ikincisini ddonmus embriyo transferi yaptirmistin.iğne falan kullanmayinca yine kilo alınıyor mu?
Canım bizim süreç uzun tüp bebek öncesinde ilaç çok kullandım 1 sene kadar hormonlu ilaçlar ve iğne kullandım sonra tüp bebek yaptırdık 2. Tedavi çok rahatti sadece mavi minik haplardan kullandım cronel jel bile kullanmadım onda kilo almadım ama 1. Gebelik ile 2. Arasındaki mesafe yakındı bide kilo veremiyorum kolay kolay,ama şimdiden kafaya koydum doğum sonrası verecem mesaj gönderiyorum evrene pozitifinden

Canım bizim süreç uzun tüp bebek öncesinde ilaç çok kullandım 1 sene kadar hormonlu ilaçlar ve iğne kullandım sonra tüp bebek yaptırdık 2. Tedavi çok rahatti sadece mavi minik haplardan kullandım cronel jel bile kullanmadım onda kilo almadım ama 1. Gebelik ile 2. Arasındaki mesafe yakındı bide kilo veremiyorum kolay kolay,ama şimdiden kafaya koydum doğum sonrası verecem mesaj gönderiyorum evrene pozitifinden
Anladım canım.bence ikisinin arası az olduğu için öyle kalmış . Ne de olsa başka çocuk düşünmüyorsun . Verirsin kendine yatırım yap boşver . Bu arada sen iki çocuk arası korunmadin ama olmadı . Bu sonuncusu kendiliğinden oldu değil mi ?

Benimde vardı kosu bandım evim küçük diye annemlerden getiremedim. Babamda yer yok diye çalışan aleti 100 liraya hurdaya satmış :)))

Başka soran pldu mu hatırlamıyorum ama ben sormuştum. Hamile elbisesi satan LCW, Defacto dışında 4-5 mağaza var ama modeller o kadar eski ve donuk ki sabıtsın 60 yaşındaki hamileler giyecek. O yüzden ben de normal bir yerden almak istiyorum.
Doğum günün kutlu ve huzurlu olsun. Eşler genelde unutuyor ama daha erken bir saat, gün içinde kutlar. Bizim de kvnin ektiği nifak tohumları yüzünden huzursuz bir dönemimiz oldu. Yıllarca sabrettik, sonunda çocuk stresiyle bir yerden patlak verdi ve birkaç yıl çok tartıştık. Eşim benden daha anlayışlıdır. Baktım ki olacak gibi değil, kp, kayın, elti gibi gereksiz insanları bir kenara bırakıp eşime daha yumuşak davranarak çözdüm. Yine tartışma oluyor tabii ama o zamanların yanında devede kulak. Bazen hoş karşılayabileceğimiz bir şey bazı dönemlerde gözümüze batıp gözümüzde büyüyebiliyor.

Doğum günün kutlu olsun canım evladın,ailen ve tüm sevdiklerinle sağlıkla nice senelerin olsun inşallah.kocanı dert etme hamilelik hormonları böyle düşündürüyor bazen.eminim çok seviyor ve kutlayacaktır canım.sevgiler :KK200::KK36:
Çok sağol kuzum benim durumumun hamilelik hormonuyla ilgisi yok duvarda resimli tablo asılı tanıştığımız gün ilk evet dediğimiz aile olduğumuz diye tarihler var. Adama sor nikah tarihimizi bilmez. Kaldırıp başını bakmayı akıl edemez. Yontulmamış odun almışım

Back
X