- 26 Aralık 2015
- 12.510
- 20.751
- 398
- 35
- Konu Sahibi Blackbluee1
- #26.501
Kac haftalik oldun canimBenim kızın 2 tane tulumu dışında birşeyi yok daha :))
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kac haftalik oldun canimBenim kızın 2 tane tulumu dışında birşeyi yok daha :))
Canim buyuyen besigi ozellikle tecrube sahibi olan anneler tavsiye etmedi genelde cevrem.cok agir oluyo vede eni dar diye.baza gibi degilmis yani.herkes park yatak alin diyo ama herkes..bende cok kararsiz kaldim ama sonunda park besige karar kildim.hem tasinabiliyo hafif.sallanabiliyo.katlanip heryere gdebiliyo.kuzenimin oglu 4 yasinda hala kullaniyor
Hmm Bnde alisverise cikinca bakarm Hangisi daha kullanisli olursa onu alirim :)
Aynen ben de zaten o saydigin temel ihtiyaclari aldim onlari yıkıyorum canim bi kac da gelen hediye var onlari :) aynen ya alisti adamcaz artik ben demedne aliyo eline supurgeyi bi guzel supuruyor tuvaletler yikaniyo masalalh:)))Ben dogdugu zaman acil lazm olacaklar yani yenidoganlari hastane cikislarini bide 0-3aylik atletleri fln yikadim utuledim battaniye muslin bezler vs. gecen hafta.benm de hep agrili geciyor her an surpriz yapip erken gelebilir diye korkuyrm.suan icim rahat.annemler geldiginde hala dogurmus olmazsam bi daha yikarim.ben esime yalvarsam yapmaz masaallah diyim kiymetini bil
kronik_unutkan nice yillara canim kalan omrun gecenden bin kat daha guzel mutlu saglikli gecer insaallah
Aynen oyle yaparsin cnm.
Yuruyus yapiyormusnz bn simdi cikip biraz yuriyecem
Nerde satiliyor bunlar canım bende tunik arıyorumda bol olanKızlar bu kıyafetler hamilelik sonuna kadar rahatça kullanılabilir mi sizce? Doğum sonrası da kullanabileceğim bir şeyler istiyorum.
Ben havanin guzel oldugu gunler bir de eşimin gorevde olmadigi gunler yapiyorumYuruyus yapiyormusnz bn simdi cikip biraz yuriyecem
Bende düşünüyorum ebe arkadaşlar 30 hafta ya girmeden çantan hazır olsun dediler ben erken diye tam 30. Hafta da yapmayı düşünüyorumKizlar bugun oğluşumun kiyafetlerini yikamaya başladım simdi bi kismini attim makineyeerken oldugunu soyleyenler var sizce erken mi davrandim? Ama ne olur ne olmaz diye halledip koyayim dedim. Cok hastalikla gecti geciyor hamileligim bir de ağırlaşma durumu var tabi. Cok sonlara birakmak istemedim. Hazir elimin altinds bulunsun instesim. Hayirli ve saglikli bi sekilde giydirmek de nasip olur insaALLAH. Baska yikayan veya yakinda yikamayi dusunen var mi? Ben kiyafetleri hallederken baktim kociş de süpürgeyi almis evi süpürüyor. Dunden beri birbirimize tripliyiz aslinda
ya ben hamilelikte cok alingan oldum ya hormonlar beni boyle yapti bilrmiyorum ama leb dese nem kapiyorum
adam ona rağmen şuan evi temizliyor
![]()
Çok güzeller canım güle güle kullansın kuzucunEki Görüntüle 2128477 buda 5li setimiz kizlar ❤
Sonunda yukleyebildim :))
Çok güzelmiş cnm güle güle iyi günlerde giysin insallahEki Görüntüle 2128477 buda 5li setimiz kizlar ❤
Sonunda yukleyebildim :))
Gule gule giysin kuzucukKizlar karar werdim 1 tane 10lu cikis aldim.1 tane 5li aldim.2tane daha 5li alicam.2tane 3lu takim aldim.gerisinide kisa kollu tulum seklinde ve alt ust seklinde almayi dusunuyorum...altbust pijama ve alt ust sort gibi
Bugün 26+0 canım 27 haftaya başlıyoruz Allahın izniyle :)Kac haftalik oldun canim
Çok belli olmuyor ama önde cep detayı var sade sonrada giyerim diyeCezası biten arkadaşlar hoş geldiniz. Herkesin kandili mübarek olsun.Kid-j elbisenin fotosunu yükler misin? Merak ettim.
safari_go alışverişe bence başla. Ben 1 ay önce yavaş yavaş kendimi sıkıştırmadan aldım. Ağız mendili, 1-2 battaniye, kendime pijama, çorap,terlik, iç çamaşırı gibi şeyler alacağım. Pijamaları sona bırakacağım. Diğerlerini de alıp 32' den sonra izne çıkınca yıkayıp koyacağım .
Kıyafet arıyordum ya kızlar dün LCW 'de iki model gördüm birini aldım. 50 TL hem de. Bir iki tane daha araştıracağım. Çok almaya da gerek yok.
Gule gule giysin kuzucuk
Bende tamamladım hemen hemen herseyinı kısmet olursa yavaş yavaş yıkayıp yerleştiricem ev çok dağınık görünüyor gözüme alıp koyuyorum ama hicbirsey yerli yerinde değil bende deliriyorum tabi bi an önce evi düzene sokmam lazım
Çok güzeller canım güle güle kullansın kuzucun
Canim bende büyüyen beşik düşünüyorum . 2 haftadir gezip bakıyorum fiyat sorusturuyoruz bazilarinin elinde yok gelmesini bekliyoruz . Bide ile gidip bakicaz . Büyüyen beşik bana da daha kullanışlı geldi cekmeceleri var alt temizleme yeri var . 4 yasindan sonra o cekmeceleri kaldırıp 15 yasina kadar kullanabiliyormus. Bazilarinin alti bazali oluyor oraya yatak konulup ikinci cocukta ta kullanolabilenler var . Fiyati konusunda annenler alacak o yüzden kararsizim sadece onlara yüklenmek istemiyorum normal beşik mi alsam diye düşünmüyor degilim. Ama büyüyen besigin avantajlarından da vazgeçmiyorum . Cekmeceleri var kullanışlı olur bizi iki kere masraftan kurtarir .Evet bnimkide erkek :)
Yok ya daha baslamdm.Bn hepsini bir alicam.Gorumcemle gidicz iste ilk gebelik ya ne alinir nasil olmasi gerekir flan bilemiyorm.Besigide alicam insallah sn alicakmisn nasil bi sey dusunuyosun.Ben boyle bi sey dusunuyorm :)
Eki Görüntüle 2128482
Epey borç yapılmış. Allah kolaylık versin.Benden habersiz babasının alması gereken salon takımının ve buzdolabının kombinin borcunu üstlenmiş, ev kredisi normalde yarı yarıyaydı. Hesapları eksiye girmeye başlayınca kart ekstresini istedim o zaman anlaşıldı. Üzerine mobilyacı beni arayıp borcun durduğunu söyledi. Kredi çekip ödedim. Kredi kartı düzelsin diyede 25 bin çektim. Taksitlere yardım etmesi gerekiyordu bu kezde ev kredisini eksiye çekti. Iddia işine girdiğini öğrendim. Sonrası kavga kıyamet annemler araya girdi düzeldik. Ama borcuna maaşı yetmiyor. Çektiğim krediler ev kredisinin yarısı bebekle ilgili hastane masrafları benim üzerimde. O yüzden ailesini yok sayıyorum bende
İnstagramda tesettür style diye bir sayfada satılıyor.Nerde satiliyor bunlar canım bende tunik arıyorumda bol olan
Güle güle giy. Üst kıyafetim azaldı.Yarın ben de mağazalara tekrar bakacağım.Çok belli olmuyor ama önde cep detayı var sade sonrada giyerim diye