2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Merhabalar öncelikle hepimize hayırlı ve sağlıklı doğumlar diliyorum. Ben yeni üyeyim haziran annesi olacağım inşallah. Benim bir sorum olacaktı 30. haftamin sonundayim ve akşam yatarken özellikle sağa sola dönerken ağrım oluyor doktorum oturur gibi yatmamı söyledi ama bu şekilde çok zor oluyor siz ne şekilde yatıyorsunuz

Canim bende büyüyen beşik düşünüyorum . 2 haftadir gezip bakıyorum fiyat sorusturuyoruz bazilarinin elinde yok gelmesini bekliyoruz . Bide ile gidip bakicaz . Büyüyen beşik bana da daha kullanışlı geldi cekmeceleri var alt temizleme yeri var . 4 yasindan sonra o cekmeceleri kaldırıp 15 yasina kadar kullanabiliyormus. Bazilarinin alti bazali oluyor oraya yatak konulup ikinci cocukta ta kullanolabilenler var . Fiyati konusunda annenler alacak o yüzden kararsizim sadece onlara yüklenmek istemiyorum normal beşik mi alsam diye düşünmüyor degilim. Ama büyüyen besigin avantajlarından da vazgeçmiyorum . Cekmeceleri var kullanışlı olur bizi iki kere masraftan kurtarir .

Aynen canm bide dolap almak zorunda kalmayiz.Bizde soyle dusunuyorz Buyuyen besik alalim Ikinci cocuk oluncada bunu kullanir digerine baza aliriz :) daha mantikli geliyo.bn besigi odama koyucam insallah.Ikinci cocuk olunca oda yapmayi dusunuyorm

Merhabalar öncelikle hepimize hayırlı ve sağlıklı doğumlar diliyorum. Ben yeni üyeyim haziran annesi olacağım inşallah. Benim bir sorum olacaktı 30. haftamin sonundayim ve akşam yatarken özellikle sağa sola dönerken ağrım oluyor doktorum oturur gibi yatmamı söyledi ama bu şekilde çok zor oluyor siz ne şekilde yatıyorsunuz
Bende 30. Haftadayım. Bende sağa sola dönerken ağrı acı hissediyorum gece sürekli uyanıyorum. Ama bu haftalarda normal. İyice karnımız büyüdü. Şimdiden uykusuz geceler başladı yani :uykucu:

Bende 30. Haftadayım. Bende sağa sola dönerken ağrı acı hissediyorum gece sürekli uyanıyorum. Ama bu haftalarda normal. İyice karnımız büyüdü. Şimdiden uykusuz geceler başladı yani :uykucu:

Simdiden böyleyse ilerleyen haftalarda nasıl oluruz bilmiyorum neyseki sayılı günler.. Hayırlısıyla geçer inşaallah :)

Canım büyüyen beşiğe hiç yatmadı mı . Anladığım kadarıyla bambu beşik var , büyüyen beşik var ama niye park yatak alıyorsun onu anlamadım . Benimde sepet beşik gelecek dayımların bebeğinde kullanıyor bana geçecek onu yatak odasında kullanıcamm.Çocuk odasında büyüyen beşik, dolap alamayı düşünüyorum. Evet canım benim ilk çocuk ondan alt ve yandaki çekmeceler çok işe yarayacak ikincisinide Allah nasip ederse beşik olarak kullabilirim yada ikisinede yatak olur yada bütüytür büyük çocuğuma kullanırım . Yani durumuza göre odaya göre değiştirebilirim diye düşünüyorum .

Evet canım uzun vaddeli düşünüyorum. Sepet beşik odacak yatak odasında . Annemde illa beşik alacam deyince alınmışken kullanışlı uzun vadeli olsun diye büyüyen beşik düşündüm çocuk odasına 15 yaşına kadar yatabiliyormus altı yatak olup iki cocuk kullanabiliyor diye ama fiyatları iki katı yani ondan annemede yük olmak istemiyorum bilemedim
Yattı canım yattı. 7 ay bambu beşikte sonraysa büyüyen yatakta yattı. Bit
süre beşik olarak kullandık. Sonra korkuluklarını çıkarıp bazalı yatak olarak kullanıyoruz. Park yatak alacağım çünkü oğlum olacak. Büyüyende kızım yatıyor. Bambu beşiğimizin tekerleği bozulmuştu. Eşim tamir etmek veya ettirmek yerine attığı için park yatak alacağız. Tipik erkek modeli :))))

Ay benim bu sinir sistemim yüzünden kalp krizi geçireceğim galiba. Esim geldi demistim.
Kayseriyle memleket 1 buçuk saat arası eşim dedi gidelim annemleri falan da göreyim bir gece yatarız ertesi gün geliriz diye cumartesi geldik bugün dönecektik sözde ama göndermiyor kv.
Ben karışmam kalacan diyo öyle deyince ben de üzülüyorum iznin yarısı bitti bile diyorum. Esim de sinirleniyor benim orda işlerim var burda mı beklicemm diye ama yollamak istemiyorlar ya :KK43: biktim her geldiğinde aynı muhabbet. Zaten izin 6 gün 3 günü burda geçecek daha napalim yaaa gelse bir dert gelmese bir dert napacam bilemiyom :KK43:
Canım onlar kurnazlık yapıyorsa sende yap ben senin yerinde olsam tamam kocacım gidelim tabiki annenlere derim ama gitmeye yakın gidelim derim mesela bir hafta duruyorsa gitmeden önceki gün yada 2 gün önce giderim ztn mecbur dönmesi gerekecek biraz kurnazlık yap hakediyolar

Günaydın kızlar iyi dilekleriniz için hepinize tekrar teşekkür ederim. Dün tahmin ettiğim gibi oldu
Akşam ailem bize geldi. Ellerinde çiçek ve pastayla evdeki de o zaman ayma yaşadı. Onlar gidince kavga ettik konuşmuyoruz şu an. Buda bugünün sabahından eski müdürümün sabah sürprizi orkide ve kahvaltı için bisküvi sıcak çikolata :) arkadaşlarımda sabah sabag fısır fısır moddalar en azından birilerinin hayatında hala değerim var eş diye sectigimin olmasada

Eklentiler

• Screenshot_20180326-094940.webp
    Screenshot_20180326-094940.webp
    12,5 KB · Görüntüleme: 132
Canım onlar kurnazlık yapıyorsa sende yap ben senin yerinde olsam tamam kocacım gidelim tabiki annenlere derim ama gitmeye yakın gidelim derim mesela bir hafta duruyorsa gitmeden önceki gün yada 2 gün önce giderim ztn mecbur dönmesi gerekecek biraz kurnazlık yap hakediyolar

Ya eşim de benim gibi düşünüyor aslında iznimiz boşa bitmesin hemen başta gidelim yoksa biz gitmezsek onlar gelir dedi bütün gun evde kaliriz dedi. Haklı da biz hemen gelmeseydik onlar gelirdi git de diyemezdik şimdi hiç değilse biz gidiyoruz diyebilme şansımız var.. :(

Cezasi biten arkadaşlar hoşgeldiniz :KK36:diğer arkadaslarda inşallah çabuk döner .
Bu hafta yoğun gecince giremedim anca okudum tansiyon yüzünden 24 saat holter cihazi takildi yarim saatte bir tansiyon ölçüldü hem de cihaz takılıyken yyatılı misafir ağırladım ba :KK48: baya zor oldu ama çook şükür evde tansiyonumun normal olduğunu kanıtladım . Kardiyoloji sadece hastanede cikiyor demek benim alfemetden baska yapacağım birsey yok dedi . Kadın dogumcuna danis o ne verirse ne yaparsa bilemem dedi .
Halbuki cokta rahatim ya hastanede hiç stres sıkıntı yapmıyorum :işsiz: eşimde doktora şuanda tansiyonu 16/9 ama sapasağlam duruyor nasil oluyor diye soruyor :KK70:aadamda şaşırdı artık tansiyonum 17 kadar çıktı. Doğumda da çıkması tehlikeli mi yada normal doğum yapabilir miyim. Normal yada sezaryan doğum demeleri kaçıncı haftamizda belli oluyor . Ilk bebek olunca tecrubesizlik var

canım tansiyon yüksekse sezeryan yapıyorlar diye biliyorum yine doktorunla konuşursun niye yükseliyormuş böyle biden mi oluyor?

Canim buyuyen besigi ozellikle tecrube sahibi olan anneler tavsiye etmedi genelde cevrem.cok agir oluyo vede eni dar diye.baza gibi degilmis yani.herkes park yatak alin diyo ama herkes..bende cok kararsiz kaldim ama sonunda park besige karar kildim.hem tasinabiliyo hafif.sallanabiliyo.katlanip heryere gdebiliyo.kuzenimin oglu 4 yasinda hala kullaniyor

evet aynen böyle, bu tarz beşik kullanan biri olarak sakın almayın derim gerçekten yer kaplamaktan başka bir işe yaramıyor 1,5 yıl kullandık sonra depoya indi... mis gibi çocuk odası aldık sonra en güzeli

Kizlar bugun oğluşumun kiyafetlerini yikamaya başladım simdi bi kismini attim makineye:KK200: erken oldugunu soyleyenler var sizce erken mi davrandim? Ama ne olur ne olmaz diye halledip koyayim dedim. Cok hastalikla gecti geciyor hamileligim bir de ağırlaşma durumu var tabi. Cok sonlara birakmak istemedim. Hazir elimin altinds bulunsun instesim. Hayirli ve saglikli bi sekilde giydirmek de nasip olur insaALLAH. Baska yikayan veya yakinda yikamayi dusunen var mi? Ben kiyafetleri hallederken baktim kociş de süpürgeyi almis evi süpürüyor. Dunden beri birbirimize tripliyiz aslinda:KK12: ya ben hamilelikte cok alingan oldum ya hormonlar beni boyle yapti bilrmiyorum ama leb dese nem kapiyorum:işsiz: adam ona rağmen şuan evi temizliyor:rolleyes:

biraz erken başlamışsın :) ben ilkinde 32. haftada yapmıştım ama 40+6 da doğum yapınca çok erken yaptığımı farkettim bu sefer biraz daha geç hazırlayacağım 35. hafta gibi

biraz erken başlamışsın :) ben ilkinde 32. haftada yapmıştım ama 40+6 da doğum yapınca çok erken yaptığımı farkettim bu sefer biraz daha geç hazırlayacağım 35. hafta gibi
Valla ne olur ne olmaz diye yikadim bugun de katlayacagim :) simdiden cogu is zor geliyor agirlastim iyce :) hazir dursun elimin altinda dedim :) Allah korusun biraz erken gelesi tutar filan :) insaALLAH vaktinde gelir tabi

Valla ne olur ne olmaz diye yikadim bugun de katlayacagim :) simdiden cogu is zor geliyor agirlastim iyce :) hazir dursun elimin altinda dedim :) Allah korusun biraz erken gelesi tutar filan :) insaALLAH vaktinde gelir tabi
evet hazırlıklı olmakta fayda var uzmanlar da32. haftadan itibaren doğum çantası hep hazır olsun diyorlar

Back
X