2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
kızlar selam, doktordan geliyorum geçen hafta 500 gr alan bebek bu hafta 140 gr almış bu ne yaman çelişkidir ya kafayı yicem :KK43:( 3040 gr şuan dr 2 saatte bir bişiler ye çok şekerli olmayan dedi ve bebebk aşağı inmiş bu d aşok çünkü ilk doğumda 41. haftada bile oğlum daha aşağı inmemişti bu aceleci biraz... zaten 2 gündür sancı hissediyordum zaman zaman demekki gelme hazırlığına başlamış bizim aceleci oğlan boyuna 49-50 arası veriyor dedi
Bi haftada yarım kilo mu almıştı ? Maşallah.Benimki üç haftada almıştı o kiloyu . Kilosu 3u geçmiş sonuçta bence boyu da kilosu da iyi .

Kızlar bende bugün doğum yapıcam inşallah kavuşuyorum bebişime Allah’ın izniyle.sabah dr u aradım. Hemen gel dedi. Gittim açıklık muayenesi yaptı. 4cm olmuş. Ama ben sancı hissetmiyorum. Sadece belim ağrıyo arada adet olacak gibi. Sanırım sancı dediği o. Senin sancın var ama hissetmiyorsun dedi dr. Suyunu acıp suni sancı verebiliriZ hızlandırmak için dedi. 4-5 saate de doğum gerçekleşir dedi. Birazdan yatışım yapılacak dualarınızı bekliyorum. Bugün doğum yapacak dier arkadaslarında Allah yardımcısı olsun.
Sağlıkla kavuşun inşallah bir avazda

Bi bilgi paylaşmak istedim iki bebeğinde sukur sarılık olmadi annemin yöntemiyle yine yapıcaz odaya bebeği getirdiklerinde dr görmeden bebeğe bi fincan suyun içine şeker koyun azina bir iki çay kaşığıyla o suyu verin kan şekeri düşmesinden dolayı oluyor bebekler sarılık sukur ikiside olmadi yaparsanız diye paylaştım temiz su alın yanınıza fincan kaşık iki tane küp şeker koyun çantaya hemşire dr görmesin kızarlar
Canım bence yapmayın bol bol emzirmek daha iyi şeker miktarı az da olsa bebişlerin böbrekleri ne ki şeker kaldırsın

Seninle durumlarımız aynı ozaman. Ama dediğin gibi hafta olarak zamanın var. Dr un rahim patlayacak diyerek diyerek neyi kastetti bilmiyorum ama yerinde olsam suyum sancım gelene kadar beklerdim...
Bugün doktora gittim. Beklemedeyim bakalım.
reoc reoc kuzum senin su doktoru döwesim war inan he :kızgın:
o ne bicim motiwe sekli bu iki oldu insanin moralini bozuyo ya neymis rahmin patlar gece 3 te kosarak gelirsin falanlar kocanla gitsene sunun yanina walla sinit oldum heee:63: rabbim sana kolaylik wersin balim beklemesinden yanayim bebisin daha ufak kendjm gibi dusunuyom senide ama rabbim en iyisini bilir en iyisini yasattsin insallah sana
Sağ ol canım. Hele ben hele ben... Adam dengesiz şimdi de bekleyelim dedi.
reoc reoc nasıl oldun, inşallah hayırlı zamanda hayırlısıyla kavuşursun bebeğine. Maşallah kilosu iyiydi seninkinin aynı gündeyiz ama benim fıstık 2,5 kilo anca oldu:KK43:

Doğum yapan tüm arkadaşlar geçmiş olsun, hayırlısıyla kurtuldunuz.
Canım ben şeker hastasıyım. Belki o yüzden fazladır kilosu. Kızımın kilosu da iyiydi. O zamanki dr şekerle alakası yok seninkinin kilosunun demişti. Genetik de olabilir. Bol protein al canım. Muz, sade soda, süt, kaşar, tahin pekmez de iyi diyorlar ama bunlar benim şekerimi yükselteceğinden hiç denemedim. Kabız olma ihtimali de var tabii.

kızlar bende bebek programında uni baby deterjanla yıkattım. Yumuşatıcı kullanmadım. Ekstra durulama yaptırdım içim rahat etsin diye. beyazları 60,renklileri 40 da yıkattım.

Bir de bir şey soracağım kızlar saç boyatananız oldu mu ya saçımı boyatmak istiyorum çünkü doğumdan sonra kardeşimin düğünü var emzirirken boyatmaktansa şimdi boyatmak daha iyi sanki saçlarım çok renkli oldu çünkü sarıydı hamileliğimin başında. Ne yapsam bilemedim:KK14:
Canım bende Doğuma birkaç gün kala organik boya ile boyatmaya düşünüyorum. Benimde kardeşimin nikahı var temmuz gibi

Arkadaşlar benim dengesiz drdan geldim. Dün kahverengi lekeler artınca dru aramıştım ve bugün için çağırmıştı. NST ve ultrason sonrası bekleme kararı aldık. Sancım en çok 20ye çıktı. Rahimde açıklık yokmuş ama biraz incelme varmış. Kendini yorduğun için leke oldu sanırım dedi. Allah rızası için bebeklerinizi düşünün ve temizlikten vazgeçin. Ben günlük temizlik bile sayılmayacak şeyler yapmama rağmen böyle korku yaşadım. İki gündür ölüp ölüp diriliyorum. Şimdi yatak istirahati ve bol su iç dedi dr. İyiki de ptesi günü doktora uyup meleğimi aldırmamışım. Boşu boşuna erkenden doğacaktı yavrum. Her şeyi iyi irdelemek lazım. Çok şükür. Üstümden yük kalktı.

Bugün kurulunca sil yada yarın odayı havalandır öyle yerlestir o yeni mobilya cokkk kokar boyası
Hayırlı uğurlu olsun güle güle kullansinlar
ilk silerim guzelce canim sonrada iki gun havalandiririm tekrar silerim bebisin buyuk oglusun kiyafetlerini yikar kuruturum utulerim o arada dolaba yerlestiririm o sekil doguma kadar surekli havalandirmam lazim ki kokusu ciksin aynen.

genele vurunca aslında normal ama haftalık 140 gr alması düşük en az 250 gr olması lazım bi dengesizlik var ama anlayamadım :KK43:
Canım takma kafaya hiç benim de bı haftada 70 Gr aldı gozukuyor ama bence ya geçen hafta yanlış ölçtü ya da bu hafta. Ultrason ölçümlerine çok guvenemiyorum ben bir milim bile oynasa değişiyor kilosu. Geçen hafta 3080 Gr demişti,bu hafta 3150 dedi. Ama herşey iyi çıktığı için takmadim ben

ewet canim ilk oglusum sezeryandi buda ole olcak ikinci kez epidural sezeryan bakalim nasil geccek cok panik heycan yapiyorum bilerek girmekte ayri bi duygu. insallah hic Zorluk cekmeyiz hic birimiz dogumlar da

Amin insaAllah canm benim. Bence kurbanlık koyun gibi beklemek daha zor sen en azından işini evini ayarlarsın hazırlıklı olursun bide benim ilk eşimle ben napcaz ikimiz bilmiyoz bakalım (:
Sen de kendini dualarını hazırla oku üfle sağlıcakla gir cik insaAllah :dua::KK200:

Bugün doktora gittim. Beklemedeyim bakalım.

Sağ ol canım. Hele ben hele ben... Adam dengesiz şimdi de bekleyelim dedi.

Canım ben şeker hastasıyım. Belki o yüzden fazladır kilosu. Kızımın kilosu da iyiydi. O zamanki dr şekerle alakası yok seninkinin kilosunun demişti. Genetik de olabilir. Bol protein al canım. Muz, sade soda, süt, kaşar, tahin pekmez de iyi diyorlar ama bunlar benim şekerimi yükselteceğinden hiç denemedim. Kabız olma ihtimali de var tabii.
Şu doktoru wer benim elime aaaa deli mi ne yaaaa ayarin mi bozuk doktor deseydin trip atiyo manyak mi ne :confused:
olsun en azindan dogru bisi demis bekleyelim dediyse iyi kuzum sen nasilsin simdi

Arkadaşlar benim dengesiz drdan geldim. Dün kahverengi lekeler artınca dru aramıştım ve bugün için çağırmıştı. NST ve ultrason sonrası bekleme kararı aldık. Sancım en çok 20ye çıktı. Rahimde açıklık yokmuş ama biraz incelme varmış. Kendini yorduğun için leke oldu sanırım dedi. Allah rızası için bebeklerinizi düşünün ve temizlikten vazgeçin. Ben günlük temizlik bile sayılmayacak şeyler yapmama rağmen böyle korku yaşadım. İki gündür ölüp ölüp diriliyorum. Şimdi yatak istirahati ve bol su iç dedi dr. İyiki de ptesi günü doktora uyup meleğimi aldırmamışım. Boşu boşuna erkenden doğacaktı yavrum. Her şeyi iyi irdelemek lazım. Çok şükür. Üstümden yük kalktı.
Bak yaaa dediğin gibi iki gün önce boşu boşuna hemen alacaktı doktor, neyse ki rahatladın şimdi biraz. Ne kadar dursa kardir,Çok şükür beklesin biraz daha bebisin :)

Amin insaAllah canm benim. Bence kurbanlık koyun gibi beklemek daha zor sen en azından işini evini ayarlarsın hazırlıklı olursun bide benim ilk eşimle ben napcaz ikimiz bilmiyoz bakalım :-)
Sen de kendini dualarını hazırla oku üfle sağlıcakla gir cik insaAllah :dua::KK200:
yok kuzum yok ilk daha bi guzeldi.Bilmemek daha iyi o heycan bambaska insallah guzel gecer hepimize ediyorum dua canim hepimiz guzel dogumlar yasayalim insallah

Back
X