2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Kizlar sabahtan beri düzensiz kasılmam var. 2 gun önce çatı muayenesi yapmışlardı 2 cm açılman var dedi. Ben bisey hissetmedim bile.. ama bugün çok tuhaftı yirtilicak sanki karnım taş gibi.. zaman tuttum düzensiz yalancı sanci acaba doğum ne zaman baslar çok merak icindeyimmmm
Normali mi bekliyosun sezaryen mi olacaksın bilmiyorum ama sakın sancın gelmeden hastaneye gidipte benim gibi suni sancı yiyip sezaryen olma. En güzeli kendi sancın. İlkinde kendi sancımla 2 saatte doğum yaptım. İkincide 4 cm le gittim sabah. Akşama 6 ya kadar suni sancı yedim açılmam 6 oldu. Suyun gelmedikçe bekle canım kendi sancın olsun...

Selam kızlar evet dün sabah bu saatlerde doğuma girdim dün sabah hiç uyuyamamıştım sağıma soluma döndüğüm de karnım ağrıyor rahatsız oluyordum birden bire suyum geldi ne olduğumu şaşırdım işedim sandım :) koştur koştur tuvalete aman allahım yani sular seller kızlar koca bir banyo havlusunu tampon yapıp hastaneye geldim hemen hazırladılar beni spinal oldum çok korkmuştum ama beklediğim gibi olmadı saat 10 gibi kızım geldi 3600 kg 46 cm boy ile bir kere gösterdiler öptüm kuveze aldılar nefes alıp verişi hızlı olduğu için sonradan şekeri düşük diye vermediler yanıma hala kuvezde yarın yada öbür gün verecekler inşallah benden böyle kızlar ameliyat sırasında kustum birde
Geçmiş olsun canım. İnşallah en kısa zamanda bebeğin kuvezden çıkar da kavuşursun. Benim bebişte 3.600 doğdu. Ben genel anestezi ile oldum.

9 aydır sağıma soluma yatamıyorum bel fıtığı olmazsam iyidir heleki son 3 ay hiç sanki taş oluyor karnım iki yastık belimde yattim 4 aydır
Benim son 1 haftadir falan oluyor :( gercekten saga sola donmek eziyet gibi.. normal sanirim. Birde sonucta yan yatinca karin bi tarafa dogru mecburen toplaniyor ya ondan da olabilir.

Günaydın kızlar
Hergun bakıyorum kim doğurmuş diye
Allah'ım hepimiz doğurup bebeklerden bahsetmek su doğum olayları bitse
Bende iğneden çok korkuyorum:))
Nefret ediyorum
Narkozla ayilmak
Ayyyyyy ayy
Hastane ortamı bir bitse hayırlısı ile
Evlere gecse herkes
Allah'ım su mübarek cuma günü sen hepimize yardım et hayırlı sağlıklı doğumlar nasip et yarabbim

Genel mi . Belden aşağı mi daha iyi offf korkuyorum
Ben o ameliyat ortamını görmek istemedim genel oldum belinden iğne falan vurdurmak beni gerdi.
Hiçbirşey görmeden uyandım
Bebeğimi yukarı odaya çıkarmışlardı bile
Babasıyla sakalasiyor subende uyandırıldı uzaktan bir ses ismimi seslenip uyanın nasılsınız Diyarbakır soruyordu
Ben kendimi çok zorluyordu görüyorum narkoz alınca
Bebeğim nasıl dedim çok iyi yukarda dediler
Beni odaya çıkarıyorlardı ben böyle uyuşturucu almış gibi götürüldüğü mu hissediyordum
Sonra eşimi gördüm sesini duydum ağladım
Odama çıktım bebek nasıl dedim yine
Beni yatağa aldılar sedyede o anda çok acı oluyor
Ameliyat örtüsüyle yatıyorsun üzerine bir süre kendinize geliyorsunuz
Sonra gelip hemşire bakıyor size ve üstünüze giym bize izin veriyor ablam eşim giydirdim üstümü gecelik giydim
Hasta bezi bağlıyor hemşire Altan
Serumlar takılı oluyor kolda
Sonra atılmaya başlıyorsunuz iyice hiçbirşey yemeden aç duruyorsunuz bir süre.
Bebeği beşikleri eşim yanıma çekti
Cokkkk ağladım şu anda ağlıyorum hala ilk gün gibi:((
Çok duygusal çünkü an
Kucağıma verdiler hemen emzirmek için göğsüme koydum alissin konuma diye hemen emdi yavrum
Anna olmak çok güzel bir duygu ve çok fedakarlık istiyor
O andan sonra ona biat olavcka diye hep onu düşünüyorsunuz çok ağır bir yuk

IMG_20180525_103059.webp IMG_20180525_103039.webp IMG_20180525_103005.webp IMG_20180525_102948.webp kızlar dün kızımın utulerini yaptım.dolabina koydum
Daha alınacak ufak tefek şeyler var.
Onlarda yıkanıp iyice yerleşecek dolap

Cam dolapta en altta gözüken önler utulenmedi 6 ay ve yukarısı onlar
Yıkadım katladim öylece koydum
bayağı varmış.dun vaktim yoktu küçük 0_3 aylıkları utuledim
.

Selam kızlar evet dün sabah bu saatlerde doğuma girdim dün sabah hiç uyuyamamıştım sağıma soluma döndüğüm de karnım ağrıyor rahatsız oluyordum birden bire suyum geldi ne olduğumu şaşırdım işedim sandım :) koştur koştur tuvalete aman allahım yani sular seller kızlar koca bir banyo havlusunu tampon yapıp hastaneye geldim hemen hazırladılar beni spinal oldum çok korkmuştum ama beklediğim gibi olmadı saat 10 gibi kızım geldi 3600 kg 46 cm boy ile bir kere gösterdiler öptüm kuveze aldılar nefes alıp verişi hızlı olduğu için sonradan şekeri düşük diye vermediler yanıma hala kuvezde yarın yada öbür gün verecekler inşallah benden böyle kızlar ameliyat sırasında kustum birde
Gözün aydın canım sağlıkla alırsın kuagına inş

Arkadaşlar dua bekliyoruz sizden oğlumun geniz eti çok büyümüş ameliyat gerekli dediler kulağına da tüp takilacakmis tam benim sezeryan gunuyle cakisiyor ne yapacak bilmiyorum zaten bana yardımcı olacak kimse yok birde bu çıktı nasıl yapacam bilmiyorum ağlamaktan ve kimsesizlikten çok yoruldum

C
Arkadaşlar dua bekliyoruz sizden oğlumun geniz eti çok büyümüş ameliyat gerekli dediler kulağına da tüp takilacakmis tam benim sezeryan gunuyle cakisiyor ne yapacak bilmiyorum zaten bana yardımcı olacak kimse yok birde bu çıktı nasıl yapacam bilmiyorum ağlamaktan ve kimsesizlikten çok yoruldum
Çok geçmiş olsun canım Allah yardımcınız olsun.zamanlama olarak kötü denk gelmiş ama inşallah geçecek canım.

Back
X