2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Gittim.bugun ağrılarım cıktı kasılmalar suan 38+3 dr istersen alalim dedi şok oldum ben bir hafta daha bekletir diyirdum ultrasonda baktı cumartesi karar verdik sabah 10 30 ameliyat dedi uyuyamiyorum
Benimden dünden beri kasılmalarım var dün acilde geçirdim marmara egitim araştırmada bana tek dedikleri daha zamanın var 34 haftalıkmışım eger acil suyum falan gelirse direk sezaryene alacaklarmış bugün sezaryen günü verilecekti poliklinikte oda haftaya gel dedi ben agrım var bebek aşagıya vuruyor artık dedim sorun degil dedin sezaryen günüde versek ondan önce bebek gelmek isterse direk ameliyeta alırız dedi haziranın 5i randevu aldım ama bu çoçuk o zamana kadar durmaz çünkü çok aşagı inmş her dk idrar var zannediyorum aşagıda heran bişey patlayacak gbi bi baskı

Ayyyyyy insalhh başarırken bende
Acır gibime geliyor ama küçük küçük kesip ağda bandını yapmak mantıklı bakalım nasıl olucak
İnşlah yaparsın sende canım en azından kenarlara bile yapsan kar yani sonuçta jilette hergün yapıyorsun ama ağda en az 2 3 hafta dayanıyor

Sağlıcakla al kucağına inşallah canım.. İkinizde iyi olun da kilo alınır.. Sen süt yapıcı şeyler yemeye başla, kafama takma hiçbirşeyi..
Sağol canımm, çok ağladım yeni yeni kendime geldim bakamadım besleyemedim diye bide normali çok istiyodum. Doktor suni sancıya bile gerek duymadı koşan bi at olsa hızlandırmak için herşeyi yaparız ama gerek yok boşuna yıpratmayalım dedi. Öyle tani hayırlısı olsun inşallah bundan sonra iyi besleyebilirim sütüm olur

Kizlar size sorum benim goguslerm hic sut gelecekms gbi degil.dogumdan once bi hazirlik icinde olmuyor mu hic bi belirti olmuyor mu kimisinden sivi gelms sertlesmis fln.sezaryende de zor geliyormus ya ben smdi onu takmaya basladm hic sutum gelmeyecekms gbi geliyor bana.bugunun derdi bunu buldum kendime:KK43:
Benim hiç büyümedi bile normalde de küçük .

fnd_50 fnd_50 mutlu ve bereketli yılların olsun.
yesiltepe87 yesiltepe87 geçmiş olsun. Allah yardımcın olsun inşallah . Gün doğmadan neler doğar . Belki bir çözüm bulunur.
Dnz7636 Dnz7636 bebek aşağıda diye canını sıkma canım. Daha önce başka bir arkadaşa da ablamın 1-1.5 ay yeğenimi çok aşağıda taşıdığını yazmıştım. Hatta hala sanki vajinamda çıkacak gibiydi der. Mümkün oldukça dinlen ve bol su iç.
Dimplesbaby Dimplesbaby seni tebrik ederim. O acıya nasıl dayandın. Maşallah. Ben cesaret edemezdim.
fpamuk fpamuk daha yeni doğum yaptın. Ben 5. gün kontrolüne gittiğimde dra bu ne böyle, karnım jöle gibi demiştim de gayet normal demişti. 1 ay sonra toparlanmaya başlayacak. Sakın takılma göbeğine. Zamanı gelince yürüyüş ve pilatesle halledersin.Biri illa bir şey der şimdi. He deyip geç ki o sinir olsun . Zaten kime sorsak herkes harika hamilelik geçirmiş, herkes az kilo almış, kimsenin göbeği yokmuş. Duy da inanma!

Sağol canımm, çok ağladım yeni yeni kendime geldim bakamadım besleyemedim diye bide normali çok istiyodum. Doktor suni sancıya bile gerek duymadı koşan bi at olsa hızlandırmak için herşeyi yaparız ama gerek yok boşuna yıpratmayalım dedi. Öyle tani hayırlısı olsun inşallah bundan sonra iyi besleyebilirim sütüm olur
Yok canım yaa.. Bu senle ilgili değil ki.. Yarın kucağına alacaksın inşallah, beslemeyecek misin? Tabi ki hayır.. Elimizde değil bazı şeyler.. Sağlıklı olsun da bakmışsın yarın emiyor, 6ay sonra kemiriyor, 1 yıla kadar ne isterse kendi yiyor :) sen kavuşmanın güzelliğine odaklan, bu saatten sonra değiştirebileceğin birşey yok.. seneye yaşını kutlarken güzel şeyler hatırlamak için eğlenerek ve bence biraz da uyuyarak geçir bu geceyi.. Yine son gece diyerek fotoğraf çekin eşinle..

Bigaripyolcu Bigaripyolcu herkesten sıvı gelmiyor. Benim ilkinde bir kere az gelmişti, bu hamilelikte göğüsler biraz sertleşti ama süt yok. Kafana takma boşuna. Sütün ne göğüs ebatıyla ne de hamileyken gelmesiyle ilgisi var. Doğum sonrası mümkün oldukça dinlen, su iç, stresten uzak dur yeter . Bir de boza, komposto,.dereotu, rezene çayı, emzirme çayı gibi şeyler etkil ama en etkilisi dinlenme, su ve sakinlik.

Kizlar size sorum benim goguslerm hic sut gelecekms gbi degil.dogumdan once bi hazirlik icinde olmuyor mu hic bi belirti olmuyor mu kimisinden sivi gelms sertlesmis fln.sezaryende de zor geliyormus ya ben smdi onu takmaya basladm hic sutum gelmeyecekms gbi geliyor bana.bugunun derdi bunu buldum kendime:KK43:
Canım hiç takma onu, vücudumuz öyle harika bişey ki eminim herkesin sütü bebeğine yetecek kadar olacak. Yeter ki stres yapmayın ,sütüm yok demeyin, bol bol emziren. Benimkiler de yumuşak ve küçük. Ama ilk bebeğimde de öyleydi,maşallah ondan sonra 1 buçuk yaşına kadar emzirdim. Olur yani sütun :)
Kızlar bugün kontrolümüz vardı bebişin kilo alımı çok yavaşlamış 2650 gr olmuş 39. Haftamızdayız bide :KK43: hareketleride yavaşladı gibi biraz doktor alalım riske atmayalım dedi yatışım yapıldı yarın sabah sezaryenle doğum yapıcam

Canım hiç üzülüp ağlama,kavusacaksin bebeğine. Senin beslemenle çok alakası yok ki, bazen bebekler çok kilo alıyor bazen az. Ama madem kilo alımı durmuş ,hareketleri azalmış en iyisi doğması,sen ona dışarda daha iyi bakarsın annesi insallah

Yok canım yaa.. Bu senle ilgili değil ki.. Yarın kucağına alacaksın inşallah, beslemeyecek misin? Tabi ki hayır.. Elimizde değil bazı şeyler.. Sağlıklı olsun da bakmışsın yarın emiyor, 6ay sonra kemiriyor, 1 yıla kadar ne isterse kendi yiyor :) sen kavuşmanın güzelliğine odaklan, bu saatten sonra değiştirebileceğin birşey yok.. seneye yaşını kutlarken güzel şeyler hatırlamak için eğlenerek ve bence biraz da uyuyarak geçir bu geceyi.. Yine son gece diyerek fotoğraf çekin eşinle..
O kadar haklısınki içimi çok rahatlattın canım allah razı olsun doğru söylüyosun :*) boşu boşuna eşimide çok üzdüm modumu değiştiriyorum hemen bu günü güzel hatırlamak istiyorum dediğin gibi <3

Canım hiç takma onu, vücudumuz öyle harika bişey ki eminim herkesin sütü bebeğine yetecek kadar olacak. Yeter ki stres yapmayın ,sütüm yok demeyin, bol bol emziren. Benimkiler de yumuşak ve küçük. Ama ilk bebeğimde de öyleydi,maşallah ondan sonra 1 buçuk yaşına kadar emzirdim. Olur yani sütun :)

Canım hiç üzülüp ağlama,kavusacaksin bebeğine. Senin beslemenle çok alakası yok ki, bazen bebekler çok kilo alıyor bazen az. Ama madem kilo alımı durmuş ,hareketleri azalmış en iyisi doğması,sen ona dışarda daha iyi bakarsın annesi insallah
Haklısın canımm yarın öpüp koklayabilicem inşallah dediğin gibi birazda bünyeyle alakalı galiba o kadar özenmeme rahmen sağlıklı şeyler yemeye kısmet böylesiymiş

O kadar haklısınki içimi çok rahatlattın canım allah razı olsun doğru söylüyosun :*) boşu boşuna eşimide çok üzdüm modumu değiştiriyorum hemen bu günü güzel hatırlamak istiyorum dediğin gibi <3
Aynen canım, son yalnız gününüz.. :KK23:
Süt yapıcı şeyleri unutma, imkanın varsa hurmanı ye, suyunu da iç bol bol..

reoc reoc valla canım hiç acımadı bekarken zor yapıyordum acıyor diye evlenince de jilete geçmiştim bende şaşırdım ama diyorum ya minik parçalar yaptığım için herhalde önceden ağdayı sürüp koca bir bezle çekmeye çalışıyordum oda çok Çan’ımı yakıyor du bu yöntem çok iyi

Canim benim oyle guzel anlatmissin ki gozlerim doldu inan. Zaten cok aşırı duygusalim bugün. Inan bana ben de yavrumun dogacagi gunu heyecanla, sabirla, dua ile bekliyorum. Rabbim sagsalim hepimize kavusmayi nasip etsin bi omur de beraber eylesin insaALLAH. cok ama cok teşekkür ederim ❤
Aminnn aminnn insallah canım

Back
X