- 28 Eylül 2009
- 1.739
- 3.168
- 658
- Konu Sahibi Blackbluee1
- #37.261
Geçmiş olsun canım iyiki suyunu patlatmışta gelmiş kuzucuğun Allah korumuş.Üzülme desemde zor ama inşallah çabuk çıkarırsınız evinize geldiğinizi görürsünüz hep birlikte.Kızlar ben eve döndüm. Bebişim orada kaldı. Hastaneden çıkarken ağladım. Onunla aynı çatıda olmak bile iyi geliyordu demek ki bana. Çıkmadan önce gördüm . Çok güzel uyuyordu. Elimi tuttu sımsıkı. Minik parmakları çok güçlü. Meleğim meğer anne karnında az da olsa kakasını yemiş ve son hafta strese girmiş. O yüzden solunum sıkıntısı oluşmuş. Ptesi için gün vermişti dr. Bebeğim iyiki suyu patlatıp erken gelmiş. Yoksa durum daha kötü olabilirdi. Durumu günden güne iyi gidiyor. Birazdan drdan bilgi alacağız. İnşallah birkaç güne kadar çıkar.
Niye sıkıntıya giriyorki bebek anne karnında biliyormusun.Bende 39. haftanın içindeyim ama drum 40tan sonra beklemeyelim gün verelim sana sezaryen yapalım her zaman herşey olabilir dedi.Çok moralim bozuldu normal beklerken sezaryene odaklandım,çok korkuyorum.Sezaryen yapan arkadaşlar nasıl geçti ,ağrınız çok oldumu,ameliyatla ilgili anlatabileceğiniz birşeyler varsa biraz bilgi verirseniz sevinirim