Iyi bayramlar canlar
Cok zor zamanlar gecirdik girip mesajlari okuyup öyle yaziyim dedim . Dogum yapan arkadaslarim hayırlı olsun. Kuvezde olan bebeklerimize Rabbim Safi ismiyle şifalar versin annelerine tez zaman da kavussun inşallah .
Bizde 6 günlük rutin kotrole gittik bebeğimin gözünde capaklanma var sanıyorduk . Cocuk doktoruna fotoğraf atip göz damlası yapiyorduk . Doktor kontrolünde gözüne bir bastırdı irin çıktı " enfeksiyon kapmış böyle gonderemem burası beyne cok yakin Allah korusun , yatış yapalim " dedi . Ne oldugumuzu anlamadik esim yatış islemi yapti oda yok acilde yattik . Bebegimin kolunu damar yolu acmaya çalıştılar . 6 günlük bebegimin koluni burkarak her iki koluna 4 kere denediler damar yolu a

bbebegim agliyor ben ağlıyorum . Mafoldum cocugumun iki koluna da o uzun uzun igneleri sokup canini yaktılar . Rabbim hicbir anneyi evladiyls sinamasin gözümün önünde cani yaniyor aglamaktan sesi titriyor ama hicbirsey yapamiyon aglamaktan baska

. 6 saate bir antibiyotik igne vurdular gözünü bastira bastira irin çıkarak temizlediler. Bütün gün agladim 6 günlük bebeğim neler yapiyirlar daha küçücük diye . Annemler sütun kesilecek diye uyarıyor . Onun icin susuyorum sonra tekrar başlıyorum aglamaya . Bir gün daha yatacaktik vazgecti Doktor 10 tane sabah akşam igne verdi göz damlasiyla taburcu olduk. İğne ye üzülürken bulunduğumuz yerde igneyi bulamayınca . Aradik Antibiyotik şuruba cevirdi Allahtan . Şimdi 10 günlüğüz antibiyotik şurup tan dolayi sürekli uyuyor zor uyanduriyorum ishal oldu

ilk çocuğum tecrubesizim el kadar çocuğum bunlari yaşıyor birsey yapamıyorum . Bayramdan sonra tekrar görecek doktor inşallah iyi olur kuzum. Rabbim beterinden korusun diyorum . Şu mübarek günler hürmetine Rabbim yavrularimiza şifa versin . Kuvezde olan arkadaşlar ,
@anneaslan Rabbim sabırlar versin inşallah tez zaman da bebeklerinizi sağlıkla kucaginiza alın

. Bebekler , çocuklar hasta olmasin çok zorrrr