• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Sezaryenle doğum yapanlara bir sorum olacak. Ara sıra baş ağrılarım oluyor doğumdan önce yoktu. Çevremde kiler eskiden hep sezaryen sonrası baş ağrısı hep devam ediyor demişlerdi. Doğru mu benim gibi baş ağrısı yaşayan var mı
benm 1hafta oldu bas agrisi yok herkezde farkli oluyor

Sezaryenle doğum yapanlara bir sorum olacak. Ara sıra baş ağrılarım oluyor doğumdan önce yoktu. Çevremde kiler eskiden hep sezaryen sonrası baş ağrısı hep devam ediyor demişlerdi. Doğru mu benim gibi baş ağrısı yaşayan var mı
Ben sürekli Nescafe sade sütsüz ve bitter çikolata yedim o geliyor demişti doktor da iç dedi su içmeye.basladigimdan beri içiyorum o yuzden olmadı şimdilik.bas agrisi

Kızlar kontrolden sonra eve geldim , 2 cm açıklık var sadece :işsiz: sancım yoktu beni rahatsız eden ama çatı muayenesinden sonra başladı şimdi sadece karın ve kasık bölgesinde.
2 cm açıklıkla beni burada yatırmışlardı.. Öğlen yattım akşam doğum oldu.. Hadi bakalım canım az kaldı seninde..

2 cm açıklıkla beni burada yatırmışlardı.. Öğlen yattım akşam doğum oldu.. Hadi bakalım canım az kaldı seninde..
Ben evdeyim canım şuan, Hala dayanamayacağım sancım Yok. Oluyor adet sancisindan daha sert ama sık sık değil ve sadece kasikta. Senin nasıl olmuştu sancilarin ? :işsiz:

Noldu canm :/ yardimci olabilecegim bi sey var mi?
Canim doğum yapali 9 gun oldu dista 4 tane dikisim vardi hastanede 3gun kaldigim icin 4.gunu ilaca baslamak zorunda kaldim ve bu yuzden enfeksiyon kapmis dikislerim. Once acildi sandim ve cok korktum ama dikisler duruyor enfeksiyondan yirtilma olmus sanirim boyle olan varmi dikislerim acilirmi cok korkuyorum ne zaman duzelir:KK43:antibiyotigi gunde 1 kere iciyorum

Herkese merhaba kızıma sağ Salim kavuştum çok şükür 6. günümüz bugün ancak fırsat buldum, sezeryanın biraz zorlu geçti sol omuzuma çok şiddetli ağrılar girdi ameliyat sırasında ertesi gün sağ omzuma ve kaburgama vurdu resmen her nefes alışımda batıyordu ilk sezeryan dikişim yapışma yapmış o yüzden uzun sürdü ameliyat benim çıkınca haberim oldu, sütüm hemen geldi çok şükür ama göğüs ucum olmadığı için kavrama da zorluk yaşadı ve ne yazık ki kayınvalide görümce gazabına uğrayarak mama vermek zorunda kaldım, 2. Günü ısrarla kayınvalideyi istememe rağmen Yanımda kaldı ve daha önce gaz çıkarmama rağmen o gece gaz sancısında uyuyamadım hayatımda böyle birşey yaşamamıştım ve bu 3 4 gün devam etti, gelen gidenden çok yoruldum ameliyattan 1 saat sonra gelmeye başladılar, hastene sürecim zorlu geçti ne doğru dürüst giydim özenle aldığım lohusa geceliğimi,pijamamı ne yavruma giydirdim foto çekildim. Çok şükür ki kızım gayet iyi 3.020 gr 50cm. 2 gün sonunda eve geldik o gün yine sütümde sıkıntı olmadığı halde görümcem emzirirken yavrumu kucağımdan alıp mama tıktı ağzına, ben o zaman sağım yapayım dedim ona da gerek yok zaten gelmez 3 4 gün boşuna uğraşma dedi bende 2 gün boyunca yarım saat dahi uyuyamadığımdan dolayı yorgunluk ve sersemlikten ve ev kalabalık olduğu için yapamadım ve ne yazık ki göğüslerim çok şişti ve ağrı yaptı ertesi gün kayınvalide hala sağma emzir diye ısrar etti, daha da sağmazsam hastenelik olurm dedim sağdım hep 2 saatte bir, bi yandan emzirdim düzene girdi çök şükür. Annem kayınvalide m görümceler her gelen birşey söyledi biri geldi bu çocuk çok giyinik biri geldi çok çıplak 2 günlük çocuğu bi kısa kollu zıbınla bıraktılar patikli alt bile giydirmeme izin vermediler çocuğum ishal oldu onu da atlattık aldım karşıma konuştum güzel güzel ama anlamadılar özellikle kayınvalide göğüs uçlarım paralanmış hala bana silikonla emzirme diyor görümcem kanaya kanaya emzirmiş o gidince patladım artık ağladım eşimde ona bağırmış gelmeyin demiş aratıp özür dilettim kadın 2 gündür bana surat yapıyor. Neyse ki ipleri elime aldım kimseye karıştırtmıyorum ilk günler tecrübesizliğinin ve ve 5 gün boyunca hiç uyuyamadığım için beynim sulanmıştı dün akşam sütü mü sağdım gece eşim besledi de gece 2.30 dan sabah 8 e kadar uyumuşum 5 günün sonunda bizde haberler böyle baya uzattım kusura bakmayın içimi döktüm rahatladım :bicak: Herşeye rağmen minnoşuma canıma can katanıma kavuştum rabbim isteyen herkesi nasip etsin :anne::nazar: umarım herkes iyidir

Allaha sukur artik ewimizdeyiz emzirme cabalari basladi simdide uyandirmak cok ugrastirici yawrum cok uykucu minnosum ufacik bide 3.400 dogmustu 3 kilo kalmis simdi 17 gun de olan kilosu gitmis dogdugu kilo bile olmamis 4 5 saatte bir besliyomus kuwezlerde ole cocuk toparlanirmi ama evimize geldik saatte bi bucuk saatte iki cekse bile ugrasiyorum hepinizden allah razi olsun kizlar hepiniz duaci oldunuz allahim hic birimizin ewladini hastalik gosterip zora dara dusurmesin acilarini gostermesin onlara bisi olmasin allahim onlari korusun
Gözün aydın canım çok sevindim

Kid-j Kid-j gözünüz aydin .Allah evladinizi size bagislasin .Lohusa depresyonuna kv ler sokuyor insani .Allah sabir versin .Insallah bundan sonraki süreçte huzurlu olursunuz. Benim de basima gelmesinden korktugum seylerin basında geliyor yazdiklariniz .Insallah yasamam.

Kid-j Kid-j gözünüz aydin .Allah evladinizi size bagislasin .Lohusa depresyonuna kv ler sokuyor insani .Allah sabir versin .Insallah bundan sonraki süreçte huzurlu olursunuz. Benim de basima gelmesinden korktugum seylerin basında geliyor yazdiklariniz .Insallah yasamam.
Amin canım teşekkür ederim darısı başına, evet normalde Çok karışmaz kadının içinden canavar çıktı 3 çocuk 3 torun büyütmüş diye kulak ardı etmek istemiyorum görümcemde aynı şekilde 2 kızı var art arda daha ufaklar tecrübesi taze diye düşündüm ama yaptıklarından zarar gördüm daha fazla normalde karıştırtmam ama hem tecrübeliler dedim hemde uykusuzluktan çok kendimde değildim eşim sağolsun çok yardımcı anlayışlı ama sayelerinde birde onunla tartıştım ağlamaktan dikişlerim şişti, şimdi düzene koydum kendi bildiğinden şaşma sende hatta başta konuş anlarlarsa bizimkiyle konuştum birde utanmadan ben karışmıyorum ki diyor :KK34:

Ben evdeyim canım şuan, Hala dayanamayacağım sancım Yok. Oluyor adet sancisindan daha sert ama sık sık değil ve sadece kasikta. Senin nasıl olmuştu sancilarin ? :işsiz:
Benim hem bel hem kasıklarımda oldu canım.. Hem ben suni sancı almışım.. Ben sadece serum verdiler sanıyorum.. Annem söyledi..
İnşallah sen çoookkkk güzel ve rahat biçimde atlatırsın.. Güzel haberlerini alalım inşallah, kızının ve senin..

Amin canım teşekkür ederim darısı başına, evet normalde Çok karışmaz kadının içinden canavar çıktı 3 çocuk 3 torun büyütmüş diye kulak ardı etmek istemiyorum görümcemde aynı şekilde 2 kızı var art arda daha ufaklar tecrübesi taze diye düşündüm ama yaptıklarından zarar gördüm daha fazla normalde karıştırtmam ama hem tecrübeliler dedim hemde uykusuzluktan çok kendimde değildim eşim sağolsun çok yardımcı anlayışlı ama sayelerinde birde onunla tartıştım ağlamaktan dikişlerim şişti, şimdi düzene koydum kendi bildiğinden şaşma sende hatta başta konuş anlarlarsa bizimkiyle konuştum birde utanmadan ben karışmıyorum ki diyor :KK34:
Yaa dikislerin mi sisti cok uzuldum. Lohusa bir kadin bunu hak etmiyor .Bebekle birlikte pamuklara sarilmali .Off off bizimkinin anlayacağını hic sanmiyorum kadin karnimdakini cikarip yiyip yutmak istiyor .Korpe bebek öpülmez dedikçe daha cok abartıyor. Esime simdiden soyluyorum ne dogru ne yanlis .O an tepki gösterebilir mi hic bilmiyorum .o da değişik duygular içinde.

Kızlar karnım taş gibi belimde çok kötü agrı var tuvaletim geliyomuş gibi ama gidiyorum gelmiyor bu acaba dogum belirtisimi başından böyle bişey geçen varmı ayın4 sezaryen günüm ne yapsam ya bi akıl verin

Neden kimse bana yardim etmiyor ((( dikişlerim çok fena ağrıyor ayrıca bel kemiğim. Doktor normaldir diyor .:KK35: şimdide kabız olmuşum dikiş yüzünden oturmazken nasil yapayım bilmiyorum .sağlık ocağına gitsem lagam yaparmı acaba evde sabun falan bi yöntem bilen varmı bebeği unutmusum ağrı yuznden

Back
X