• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Selam kızlar, Bu sabaha karşı kızımı kucağıma aldım normal doğum ile, 3650 gr. Cadaloz Bişey olacak galiba , doğduğu andan itibaren ciril ciril ağladı :) Şimdi yatıyor yanımda. Sancimi herşeyi Evde çektim, hastaneye gelmem ile doğumun yarım saat sürdü çünkü acilmalar Evde oldu. Dikisim var 4 tane, şimdilik bi sıkıntı yok. Insallah böyle devam eder
Gözünüz aydın canım Allah analı babalı güle güle büyütmeyi nasip etsin

Off sormaya emzirirken canımdan can can gidiyir.sen silvirette mi almistin
Avent Kalkan takıyorum lansinoh sürüyorum garmastan krem duymuştum onu mu alsam acaba bir de elektrikli pompa çok rahatlatırmi daha mı beter eder
Canım tahinin üstünde biriken yağ iyi geliyor diye duydum evde varsa sür bi dene bakalım

Pompa canıma okuyor canım, bebek daha az acıtıyor. Yinede ara ara sağım yapıyorum ama çıkan 4 5 damla çok üzülüyorum. Sılverette almıştım dayanılmayacak boyutta değil acım ilk verirken zorlanıyorum. Yara oldu ama aşırı ağrı yapmıyor.
Off sormaya emzirirken canımdan can can gidiyir.sen silvirette mi almistin
Avent Kalkan takıyorum lansinoh sürüyorum garmastan krem duymuştum onu mu alsam acaba bir de elektrikli pompa çok rahatlatırmi daha mı beter eder

Kızlar nasılsınız memeler ne durumda? benimkiler cayır cayır yanıyor:dua:
Benimde:mad: acıdan tişörtumu israrak emziriyorum . Lansinoh krem , avent kalkan , ayva çekirdeğini hepsini denedim. Şimdide tahinin yagini sürüyorum. Bende ise yaramadi birsey:KK43:

Merhaba anneler. Bu gobegimizde ki cizgi dogumdan ne kadar geçiyor ya. Gobek sisken rahatsiz etmiyordu da simdi goruntu olarak hoş durmuyor.
Biraz zaman alıyor
Ama sonuçta geçiyor.
bembeyaz tenin göbeğin yine oluşuyor merak etme
Tek göbek erisinde o çizgi gecer
Bende şu göbeği eritmek istiyorum 15 temmuzda düğün var kilo vermem lazım ve göbeği eritmek lazım
Saçlarının beyazı bayağı var boyatmak ve kesim yaptırmama lazim

Biraz zaman alıyor
Ama sonuçta geçiyor.
bembeyaz tenin göbeğin yine oluşuyor merak etme
Tek göbek erisinde o çizgi gecer
Bende şu göbeği eritmek istiyorum 15 temmuzda düğün var kilo vermem lazım ve göbeği eritmek lazım
Saçlarının beyazı bayağı var boyatmak ve kesim yaptırmama lazim

Bende korse takıyorum hep işe yarıyor bayağı. Benimde temmuzda kardeşimin düğünü var onun için korseyi çıkarmıyorum üstümden. Saçı diplere değdirmeden organik boya ile boyat dedi dr.um emzirirken. .dip boyası önermedi bende boyatamıyorum maalesef..

Bende korse takıyorum hep işe yarıyor bayağı. Benimde temmuzda kardeşimin düğünü var onun için korseyi çıkarmıyorum üstümden. Saçı diplere değdirmeden organik boya ile boyat dedi dr.um emzirirken. .dip boyası önermedi bende boyatamıyorum maalesef..
Dogumdan ne kadar süre sonra korse tkorse takmaya başladınız

Neden tavsiye edilmemiş ki ? Ben ilkinde kullandım çünkü süt taşıyordu memeden tisortlerimi ıslatıp leke yapacak kadar, koymassam sütyen falan batıyor ekşi ekşi süt kokuyor o zaman. Bi zararını görmedim ben şükür.

Bnde kullanmak istoyorum ama hatta aldim duruyor.korkuyorum ne bileuim kullanmaya.

Merhaba anneler. Bu gobegimizde ki cizgi dogumdan ne kadar geçiyor ya. Gobek sisken rahatsiz etmiyordu da simdi goruntu olarak hoş durmuyor.
Ya çizgiyi gectim benim sezeryandan sonra gobek etrafim ve karnim karardi resmen ya. Bu kararma ne zaman nasil gecer acaba. Bir de karnim sünük sünük sarkik durumda :/

Hangi markayı aldın canım ben henüz başlamadım d vitaminine haftaya ptsi kendi doktorumuze götüreceğim ilk defa o zaman soracağım
wellcare yada ocean oneriyorlar.eczaci wellcare daha dusuk unite yenidogan icin onu tavsiye ederim dedi onu aldim gunde bir fis kullaniyorsunuz.icinde sadece zeytinyagi ve dvit var.

Bnde kullanmak istoyorum ama hatta aldim duruyor.korkuyorum ne bileuim kullanmaya.
ben daha cok evdeyken gogus kalkanlari ve delikli kapaklarini kullaniyorum.acim gun be gun azaldi .simdi ozelliklede disarda bu petler iyi olur yoksa kazalar kacinilmaz.yaz sonucta saklamak ne mumkyn ince tsort yada gomlek giyiyorum .

Ya çizgiyi gectim benim sezeryandan sonra gobek etrafim ve karnim karardi resmen ya. Bu kararma ne zaman nasil gecer acaba. Bir de karnim sünük sünük sarkik durumda :/
aynen benimde oyle 8 kilo verebildim.13 kilo almistim.kiloyu yavas yavas veririmde gobek can sikici mayali hamur kivaminda resmen.netten biraz baktim sezeryan sonrasi egzersiz diye.hepsi en erken biraydan once onwrmiyorlar.biraz yerde bisiklet hareketi yapayim dedim biraz zorladi sanki

Kızlar ya, normal doğum sonrası dikişler için baticon ve jel vermişti doktorum.. İkisinide her lavabo sonrası kullanıyorum.. Ama bunları sürdükten sonra siz kuruluyor musunuz? Ben hiç kurulamıyorum, doktor söylemedi.. Birde geçmeyen bir sızım var.. Sizde de öyle mi? Ben biraz açıldı ondan galiba diye düşünmeye başladım.. Ayna ile baktım bir açıklık var gibi o sızı yerinde.. Ama ilk halini bilmediğim için anlayamıyorum da.. Estetik dikiş attım filan dedi de o ne demek onu da anlamadım zaten

Benim ablam hamileyken de emzirirken de boyatti
Bana boyayı ne duruyorsun diyip duruyor bayağı beyaz oldu saçlarından hamilelikte dahada arttı sanki.boyatmama lazım 15 temmuzda düğün var öncesi hemen halletmek lazım dibine degdirmwden falan mümkün değil valla boyatacagim bende.
Ogün mama vereceğim yada sahip biriktirme eğim biberona koyup icirecegim birgün öyle geçer ne yapayım 9 ay boyunca bebeğim için ne saçımı boyattim nede kestirdim.ama artık benimde psikolojim köyü oluyor çok bakımsızlık göbek sis siva gibi çıkık saç bembeyaz kıyafet desen üst baş bol bol giyiyorum sikiyor gibi geliyor silisimiz daha hiçbirşey giyemiyorum.
Yani dökülüyor um rezil halde tipim
Tanıdıklar gelmeye başlamadan gezmeler başlamadan kendime cekiduzen vermem lazim

Back
X