Biz çocukları bu süreçte hep eve bebek gelecek siz abi ve abla olacaksınız diye telkin ettik kızım karnımı seviyordu kardeş var diye eve gelince önce şaşkınlık oldu sonra da alıştılar bezi bana onlar getiriyor yardımcı abla yada yardımcı abi oyunu oynuyoruz zaten bebek sürekli emip uyuduğu için onlarla oyun oynuyorum birde benim ve eşimin ailesi yok sürekli ben bakıyorum yani şumarmaya fırsatları olmadı evi temizlerken yada kek poğaça vs hazırlarken hep benimle yapıyor çocuklar buda onlara etkinlik oluyor inşallah sende süreci kolay atlatirsin ağlaması normal ama evden gitmedigini gördükçe kabulllenecek
Bence onunla ilgisi yok çünkü ben et yemem o biraz bünye ile alakalı yada doktor hatası olabilir mi ben hiçbir doğumda yatamadım çünkü bana bakan annem yada akrabam olmadi buna rağmen iyi durumdayım sadece ağır kaldırma dikişlere dikkat et akıntı koku vs olursa Dr git 40. Gün muayene ol,tekrar hamile kalmak istediğinde Dr git canım ihmal etme dikişlere baksın inşallah bu sefer sorun yasamazsin Allah yardımcın olsun