• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Benim de en büyük korkum o :KK43: durdukça doğurması da zorlaşacak aynen canım Allah kurtarsın inşallah kolay geçer:110:
Benim bugün 40+4 oldu. Hala su,sancı veya nişan Yok. Üstelik bebeğim çok hareketli. Yarın kontrolüm var. Pazartesi günü yatışım yapılacak. Suni sancı deneyeceğim olmazsa sezaryen artık :(

Biz çocukları bu süreçte hep eve bebek gelecek siz abi ve abla olacaksınız diye telkin ettik kızım karnımı seviyordu kardeş var diye eve gelince önce şaşkınlık oldu sonra da alıştılar bezi bana onlar getiriyor yardımcı abla yada yardımcı abi oyunu oynuyoruz zaten bebek sürekli emip uyuduğu için onlarla oyun oynuyorum birde benim ve eşimin ailesi yok sürekli ben bakıyorum yani şumarmaya fırsatları olmadı evi temizlerken yada kek poğaça vs hazırlarken hep benimle yapıyor çocuklar buda onlara etkinlik oluyor inşallah sende süreci kolay atlatirsin ağlaması normal ama evden gitmedigini gördükçe kabulllenecek

Bence onunla ilgisi yok çünkü ben et yemem o biraz bünye ile alakalı yada doktor hatası olabilir mi ben hiçbir doğumda yatamadım çünkü bana bakan annem yada akrabam olmadi buna rağmen iyi durumdayım sadece ağır kaldırma dikişlere dikkat et akıntı koku vs olursa Dr git 40. Gün muayene ol,tekrar hamile kalmak istediğinde Dr git canım ihmal etme dikişlere baksın inşallah bu sefer sorun yasamazsin Allah yardımcın olsun
Süpersiniz. Ben de bugün oğlumla kek yaptım kendimi iyi hissedince. Ameliyattan dolayı hep yatakta durcam gb hissediyordum şimdi iyileştikçe üstesinden gelirim inşallah diye düşünüyorum . İllaki kıskançlık olacak. İnşallah orta yolu bulabilirim

Selam anneler biz bugun 1.ay aşimizi olduk.goz muaynesi yaptrdk artik saglik bakanligi istiyorms kalca ultrasonu cektrdik.kizim 3 haftada 1600 gr almis ve 5 kiloya ulasti cok sukur 7 cm uzamis.gözlerinde hafif sarilik varmis ama zamanka gecermis. Sizde durumlar nasil.ayrica gaz problemi bizdede var ama ilac kullanilacak kadar degil dedi doktor.kimyonlu su ve rezene demleyip veriorum bi kaç kaşik ☺

Selam anneler biz bugun 1.ay aşimizi olduk.goz muaynesi yaptrdk artik saglik bakanligi istiyorms kalca ultrasonu cektrdik.kizim 3 haftada 1600 gr almis ve 5 kiloya ulasti cok sukur 7 cm uzamis.gözlerinde hafif sarilik varmis ama zamanka gecermis. Sizde durumlar nasil.ayrica gaz problemi bizdede var ama ilac kullanilacak kadar degil dedi doktor.kimyonlu su ve rezene demleyip veriorum bi kaç kaşik ☺
Masalhh :nazar: bayağı almış
Üç haftada bayağı fazla ne yedi içti bebeginiz:kk77:

Masalhh :nazar: bayağı almış
Üç haftada bayağı fazla ne yedi içti bebeginiz:kk77:

Sadece emziriyorum günde neredeyse 5 litre su içiyorum ama mecburiyetten degilde agzim kuruyor. Oda süt yapiyor.sutum ilk oglmda cok yagliydi.suan oldukca sulu gibi ama almıs kilosunu cok sukur. Ilk hafta 2 saatte bir emziriyordm smdi ne zamn isterse .bazen 3 saat oluyor bazen yarim saat .

Back
X