• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Biraz koku var ama adet dönemindeki gibi.bazen hiç gelmiyor bazen çok geliyor canım belli olmuyor.rengide değişiyor dediğin gibi.bazen lavoboya gidince geliyor ama bazen kendi geliyor.ped doldurmuyor ama ped koymadan da olmuyor
Aynen ped dolmuyor ama Pedsiz de olmaz hava almıyor sonuçta pedler koku belki ondan oluyodur

Kızlar göbeğimiz 6. Günümüz de düştü yarın ilk banyosunu yaptırcaz banyo sonrası nasıl bir bakım yapıyorsunuz göbeğe acaba doktor bana hiçbirşeyi sürmene gerek yok dedi ama temizlik kiti satılıyor onlardan mı alsam gerek varmıdır
Aslında düştüyse bişey sürmene gerek yok ben düşmeden yıkamıştım. Batikon sürmüştüm.

Doğumdan önce ,ben 3hafta evde kaldım bebeğim 40haftalik doğdu .3haftalik rapor param ve 149 TL süt param yattı.ben e devletten IBAN numaramı girmiştim direkt maaş hesabıma yattı.kalan 13haftalik rapor param izinlerin bittiğinde yatacakmis çocuk parası da ozaman postaneden alacakmisim
Canım bende e devletten hesabımı tanımlamıştım. Eşim memur ben çalışmıyorum bana yatmamış. Acaba ondan mi yatmadi süt parası.. bir de ilk 6 ay yatıyor yaziyor internette doğru mu bilmem

Son düzenleme:
Aslında düştüyse bişey sürmene gerek yok ben düşmeden yıkamıştım. Batikon sürmüştüm.

Canım bende e devletten hesabımı tanımlamıştım. Eşim memur ben çalışmıyorum bana yatmamış. Acaba ondan mi yatmadi süt parası.. bir de ilk 6 ay yatıyor yaziyor internette doğru mu bilmem
Belki memurlara farklı zamanda yatiyodur canım eşim ve ben ikimiz de ozel sektördeyiz

Aynen ped dolmuyor ama Pedsiz de olmaz hava almıyor sonuçta pedler koku belki ondan oluyodur
İnce ped koyuyorum bende
Rengi hafif açık renk tam kırmızı değilhafif koku bende var
Ve 25 günlük olduk hala hafif hafif devam ediyor.sik sık yikaniyorum ped değiştiriyorum çamaşır degistiriyorum

Yok canım kesmedik. Doktor bir akrabam eldiven giydirme sinirleri şimdi gelişiyor engel oluyorsun demişti bir gün giydirmedim butunnn yüzü çizik oldu. Yine giydirdim. Kessek nolur ki acaba niye kesilmiyor tırnak?
Ben kesiyorum tırnaklarını uzadıkça 2 gün eldiven kullandım sonra bıraktım ellerini hissetmesi önemli hem elleri ile çok daha güzeller niye kesiyorsunuz ki

Kızlarrrrr yardım !!!! Kızım yeni 2.ayina girdi. 40. gün adet olmuştum hatırlarsınız. Ama benim kaç gündür başım dönüyor, midem bulanıyor ve başım ağrıyor birde karnimda sanki pıt pıt damar atıyor? Hamilemiyim acaba ? Önceki hamileligimde bu belirtiler olmuştu ilk. Yarın doktora gitcem. Korkuyorum ya hamileysem, bebeğim daha çok küçük .
Bismillah ya Allah
Allah'ım daha çok çok küçük
Korunma dikkat et

Benim 10. Gün doldu. Hala biraz ağrı var ama ilk günlere göre çok çok iyi. Doktorlar taş gb sert olan meme de süt biirktiğini söylüyor ama yumuşak meme de süt yok demek değil bu cnm. Bebek yumuşak meme yi emerken tutup sıkıyorum ben mesela süt oluyor içinde ve sütün yağlı besleyici kısmı burda. İlk gelen süt sulu iştah açıcı mesela arkasındaki besleyici olan. O yüDenendişe etme. Gazı oldukça memeye saldırıyor benimki de aç değil oysaki. Göğsümüzde sakinleşmek istiyorlar gazın hırsını memeden çıkarıyorlar.

Emzik olayını becerebilen bana da yardım etsin. İlk oğlum tutmadı hep ben i kullandı. Bu Mı öğrensene biraz rahat ederim. Ebe kesinlikle almasın diyor. Etraf iki çocuk mutlaka emzik alsın diyor. Benim kız da 0. Sn atıyor elimle tutuyorum yine atıyor
Benimki de gazı olunca memeye saldırıyor çıldırıyor resmen nedenini anlayamamıştım çok gazı var ıkınıyor k poposu yara oldu bugün kimyon zeytinyağı verdim inş gecer

Humana still tea aldım ama cok şekerli geldi bir kutu nasıl bitecek bilmiyorum bir de üç dört fincan içilmesi önerilir yazıyor bir fincanı zor içtim, lactamil cay tadı daha iyi geldi bana seker ilavesi yok istege göre ayarlanabiliyor

Benimki de gazı olunca memeye saldırıyor çıldırıyor resmen nedenini anlayamamıştım çok gazı var ıkınıyor k poposu yara oldu bugün kimyon zeytinyağı verdim inş gecer
Poposunun yara olduğunu görebiliyor musun? Benimki de çok ikiniyor kizariyor. Çok ağlıyor gaz veya kaka yapınca yara mi var acaba ben gormuyorum

Back
X