• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Hanımlar

Madem öyle dedim f. A. Ce.b.ook da 2018 haziran anneleri diye bir g. Rup k. Urdum.

İsteyen herkesi oraya beklerim daha kolay olur yazışmalar. Kapak Resimde kahve var. Hasrete kaldığımız icemedigimiz .

Eklemeye başlıycam siz arkadaş iste. Gi yolladıkca

Hanımlar

Madem öyle dedim f. A. Ce.b.ook da 2018 haziran anneleri diye bir g. Rup k. Urdum.:-)

İsteyen herkesi oraya beklerim daha kolay olur yazışmalar. Kapak Resimde kahve var. Hasrete kaldığımız icemedigimiz .:cool::KK9:

Bnde sırf bu dertten dolayi gecen hfta genel cerraha gittim toz seklnde suyla karistirilan bi ilac verdi emzrmeyeede engel degilmis. Ayrica bol lifli gidalar meyve ve sebze tuketmemi soyledi tavsiye ederim
metobolizma hizlandirici bisiler vermedimi canim metabolizmamiz tembellesti kesin yada hormonel bisi bende mi doktora gitsem kilo almaktan biktim

Bide benim kızım haftada 1 defa büyük tuvalet yapıyor. Olgun insanlarin yaptığı kadar. Biriktiriyor yani. Annem spor masaj yaptiriyordu o gitdi ben yapsam fayda etmiyor.1 haftadan fazladir yapmadı.bu durumu yaşayan varmı doktorunuz ne dedi? Doktora söylemeye korktum bugün gine bagirsak tahlili yaptircakdi yoksa. Ilaç kullanan varsa ilacını da yazarmisiniz lütfen karnı şişmiş ıkınıyor yavrum :KK43::KK43::KK43::KK43::KK43::KK43::KK43::KK43:
Bizdede olduğunda dr i poposuna pisik kremini biraz icine dogru iktirin dedi hemen arkasinsan yapti

metobolizma hizlandirici bisiler vermedimi canim metabolizmamiz tembellesti kesin yada hormonel bisi bende mi doktora gitsem kilo almaktan biktim
Kızlar aynı durum bende de var 3 gündür wc çıkamıyorum normalde Mısır falan yesem beni hemen çıkarırdı kaç gündür incir kayısı Mısır yiyorum banamısın demiyor çok şişkinim ayrıca sanki adet olmuşum gibi kanamam çoğaldı ve belimde adet sancısı var 40 çıkmadan adet olunabilirmi acaba

Kızlar 40 uçurmayı nasıl yaptınız bugün 39. Gün kızlarda 39 da 40lanıyormuş sözde bilgisi olan var mı

Benim erkek 40.gun yaptı kaynanam 40 kasik su saydi icine 40bugday tanesi koydu en son bu suyu doktu kafasindan. Sonra bebegin banyo suyu ile her yere serpti. Sonra 40 kaşıkta bana su saydı bende en son o suyu doktum başımdan. Boyle degisuj seyler valla bende inanmiyorum öylesine yaptim iste..

Kızlar aynı durum bende de var 3 gündür wc çıkamıyorum normalde Mısır falan yesem beni hemen çıkarırdı kaç gündür incir kayısı Mısır yiyorum banamısın demiyor çok şişkinim ayrıca sanki adet olmuşum gibi kanamam çoğaldı ve belimde adet sancısı var 40 çıkmadan adet olunabilirmi acaba

Bende ayni durumdayim dr.a soyledim magnezyum iciyordum hamileyken onu içebilirsin fazlasi ishal yapiyo hatta dedu. Demir hapinida bıraktırdi o da kabiz yapiyor. Degerlerim yuksekti zaten artik.

Bende ayni durumdayim dr.a soyledim magnezyum iciyordum hamileyken onu içebilirsin fazlasi ishal yapiyo hatta dedu. Demir hapinida bıraktırdi o da kabiz yapiyor. Degerlerim yuksekti zaten artik.
Benim değerlerim düşük ama onu içmeye korkuyorum o baya kabız yapıyor aynen zan benim hamilelikte hemoroid oluşmuştu şimdi geçti ne güzel dedim ıkınmaktan gene olcak form çaylardan içebilirmişiz acaba

Çocuklarımızi beraber büyütme fikriyle grup açtım

Hanımlar

Madem öyle dedim f. A. Ce.b.ook da 2018 haziran anneleri diye bir g. Rup k. Urdum.:-)

İsteyen herkesi oraya beklerim daha kolay olur yazışmalar. Kapak Resimde kahve var. Hasrete kaldığımız icemedigimiz .:cool::KK9:

Oturdum hüngür şakır ağlıyorum. Gece 12 de uyuttum. 12.45 uyandı o zamandan bu zamana ağladı. Şimdi kucağımda uyuyor koyduğum anda ağlıyor. 1 saat memede uyudu haliyle bolca hava yuttu. Midesinden gurul gurul ses geliyor. Yeni bir damla aldım işede yaradı gibi ama gaz çıkarırken irkilip daha çok ağlıyor. Canımı yanıyor çıkarırken kendindenmi korkuyor anlamadım. Bugün birde hırıltılı ağlamaya başladı. Kafayı yemek üzereyim yorgunluktan

Oturdum hüngür şakır ağlıyorum. Gece 12 de uyuttum. 12.45 uyandı o zamandan bu zamana ağladı. Şimdi kucağımda uyuyor koyduğum anda ağlıyor. 1 saat memede uyudu haliyle bolca hava yuttu. Midesinden gurul gurul ses geliyor. Yeni bir damla aldım işede yaradı gibi ama gaz çıkarırken irkilip daha çok ağlıyor. Canımı yanıyor çıkarırken kendindenmi korkuyor anlamadım. Bugün birde hırıltılı ağlamaya başladı. Kafayı yemek üzereyim yorgunluktan
BBizim de fena geçti Gece hep yarım uyku ile, uyuyor yarım saat sonra tekrar kalkıyor . Mahvoldum emzirirken ağladım yorgunluktan, Bugün gün içinde uyandiracagim valla gece gündüze karıştı, Böyle değildi Acaba atak dönemi mi ?

Back
X