• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Şimdi ne yapıyorsun peki,annemde uğraşma süt gelsin diye diyor kafaya çok takıyorsun diyor.dediğin doğru galiba.Birde göğsümü resmen sağar gibi sıkıyorum emerken oğlum çünkü süt gelmezse hiç sabrı yok emmeyi bırakıp ağlamaya başlıyor.Ama az önce bir yazı okudum nette göğsünüzü sıkmayın süt kanallarını kapatırsınız diyorlar.Ne yapacağımı şaşırdım yanlışmı yaptım acaba emdikten sonra göğsümde iğne batmaları oluyor canım acıyor.
Bu konuda bilgisi olan varsa paylaşsın kızlar insanlıktan çıktım şu süt yüzünden benim çocuk doymuyor,sabah uykuda bilmiyor hep emecek resmen kendime vakit ayıramıyorum burayı bile takip edmyrm.
Acaba doyuyor da emzik niyetine mi kullanıyor sizi? Benimki öyle yapıyor da eğer kilo alımı iyi ve bezleri de yeterli sayıda değişiyorsa süt yetiyor, bebiş doyuyor demektir

allah yardimcin olsun canim benim. sakin olmaya calis masaj yap karnina ılık havlu koy ayaklarini usutme dikkat et. bebisin rezene tohumu cayi demle hem kendin icin hem bebise wer bi çay kaşigi yada aci elma yagi al cok ise yaradi biraz dayancaz az kaldi atlatmamiza
Ben gaz için şekerli kimyon kaynatıp süzüp veriyorum gazını çıkarıyor ama aynı hızla tekrar doluyor bağırsakları kronik_unutkan kronik_unutkan canım normal heralde ağlamaları gaz olmalarıda normal bir süreçten geçiyoruz.Bağırsakları alışana kadar bu sürecek canım galiba.Bak ben istisnasız hergün güzelce ılıksuyla bebeği yıkıyorum o zaman çok güzel uyuyor.8de yıkıyorum 9da uyuyor(yıkanırken her seferinde ortalığı yıkıyor ama sonrası rahat oluyor) akşam çok huzurlu uyuyor en azından 2-4 e kadar emip emip uyuor sonra etkisi geçiyor ama oda birşeydir.o arada sende uyur dinlenirsin.benimkide seninki gibi çok huzursuz hep ayakta sallansın istiyor.Karnı ağrısa ayaklarını karnına çeker.Çekmiyorsa oda iyidir

Acaba doyuyor da emzik niyetine mi kullanıyor sizi? Benimki öyle yapıyor da eğer kilo alımı iyi ve bezleri de yeterli sayıda değişiyorsa süt yetiyor, bebiş doyuyor demektir
ah canım ya yok arkasından sağıyorum resmen sütüm 30cc ye düşmüş canım çok sıkkın.Birde mamada alıyor bende 60-70 cc çıktığı günlerde zaman zaman 60-90 cc mama hazırlıyorduk. Allahtan mamaya alışmadı(arada acaba mamaya mı alıştıda beni istemiyor diye düşündüğümde olmadı değil ama deniyoruz süt gelmeyince deliriyor,zaten emziğide almıyor,emziği alırken süt gelmediğini farkedince basıyor yaygarayı) Çocuk iri biraz 1 ayda 1.5 kilo almış ama bu beni kötü etkiliyor çünkü sütü arttırma derdi var sürekli sürekli aç çünkü, hep iri olsun bol bol emsin dedim ama hiç böyle olacağını düşünmemiştim:KK43::KK43:

ah canım ya yok arkasından sağıyorum resmen sütüm 30cc ye düşmüş canım çok sıkkın.Birde mamada alıyor bende 60-70 cc çıktığı günlerde zaman zaman 60-90 cc mama hazırlıyorduk. Allahtan mamaya alışmadı(arada acaba mamaya mı alıştıda beni istemiyor diye düşündüğümde olmadı değil ama deniyoruz süt gelmeyince deliriyor,zaten emziğide almıyor,emziği alırken süt gelmediğini farkedince basıyor yaygarayı) Çocuk iri biraz 1 ayda 1.5 kilo almış ama bu beni kötü etkiliyor çünkü sütü arttırma derdi var sürekli sürekli aç çünkü, hep iri olsun bol bol emsin dedim ama hiç böyle olacağını düşünmemiştim:KK43::KK43:
Biz sağınca daha az çıkıyor. Bebekler makinelerden daha iyi süt çekermiş. Kendini üzme, süt artırıcı ürünlerden dene istersen. Bir de bol bol komposto tüketirsen inşallah düzelir ama kafaya takınca gerçekten düzelmiyor, üzülmemek gerek süt için ki azalmasın. Benimki de emziği almıyor. Ucuna süt sürüp veriyorum azıcık tutuyor ağzında ondan sonra başlıyor ağlamaya devamı gelmiyor diye. Emziğe karşıydım ama artık alışsın istiyorum çünkü beni emzik yerine kullanıyor, uyurken meme istiyor. Emerek uyumaya alıştı, vazgeçiremiyorum. Ne yaparsam yapayım ağlayıp sızlıyor, yırtıyor kendini, mecbur yine veriyorum öyle uyuyor bi de memeden bırakınca direkt uyanıp ağlamaya başlıyor.

Biz sağınca daha az çıkıyor. Bebekler makinelerden daha iyi süt çekermiş. Kendini üzme, süt artırıcı ürünlerden dene istersen. Bir de bol bol komposto tüketirsen inşallah düzelir ama kafaya takınca gerçekten düzelmiyor, üzülmemek gerek süt için ki azalmasın. Benimki de emziği almıyor. Ucuna süt sürüp veriyorum azıcık tutuyor ağzında ondan sonra başlıyor ağlamaya devamı gelmiyor diye. Emziğe karşıydım ama artık alışsın istiyorum çünkü beni emzik yerine kullanıyor, uyurken meme istiyor. Emerek uyumaya alıştı, vazgeçiremiyorum. Ne yaparsam yapayım ağlayıp sızlıyor, yırtıyor kendini, mecbur yine veriyorum öyle uyuyor bi de memeden bırakınca direkt uyanıp ağlamaya başlıyor.
ay işte benimkide öyle(öyleydi demeliyim artık çünkü şuan kuzum aç kalıyor gelen sütten)İnanırmısın o zamanda dinlenecek vakit vermiyor diye üzülüyordum ama şimdi keşke süt gelsede emse diye bakıyorum saate bakıyorum 15-20şer dakka durunca gece memede şükrediyorum.Bilmiyorum ki canım milletin kuzusu hem emzik alıyor hem uyuyor (hem gece hem gündüz)bak şuan yazıyorum ama mamayla annem sakinleştirdi o yüzden rahatım şuan ayağında mızmızlanıyor birazdan başlar.Canım az önce yazmıştım hepsini yapıyorum yediğim içtiğim şeyin hesabı yok ama dediğiniz gibi galiba stres yapıyorum farketmeden.

ay işte benimkide öyle(öyleydi demeliyim artık çünkü şuan kuzum aç kalıyor gelen sütten)İnanırmısın o zamanda dinlenecek vakit vermiyor diye üzülüyordum ama şimdi keşke süt gelsede emse diye bakıyorum saate bakıyorum 15-20şer dakka durunca gece memede şükrediyorum.Bilmiyorum ki canım milletin kuzusu hem emzik alıyor hem uyuyor (hem gece hem gündüz)bak şuan yazıyorum ama mamayla annem sakinleştirdi o yüzden rahatım şuan ayağında mızmızlanıyor birazdan başlar.Canım az önce yazmıştım hepsini yapıyorum yediğim içtiğim şeyin hesabı yok ama dediğiniz gibi galiba stres yapıyorum farketmeden.
Evet dinlenecek vakit kalmıyor. Benimki bir de kolik, yedikçe iyice sancısı oluyor. Ben de emzirirken yazıyorum emzirmekten bu aralar başım dönmeye, gözüm kararmaya başladı. Ne zaman yemek yiyecek olsam acıkıyor beni istiyor bebeğim. Herkes yemek yerken ben emzirmeye geçiyorum. Ama buna da şükür, dediğin gibi süt gelmese bu sefer de ona üzülürüz.

Çocuklarımızi beraber büyütme fikriyle grup açtım

Hanımlar

Madem öyle dedim f. A. Ce.b.ook da 2018 haziran anneleri diye bir g. Rup k. Urdum.:-)

İsteyen herkesi oraya beklerim daha kolay olur yazışmalar. Kapak Resimde kahve var. Hasrete kaldığımız icemedigimiz .:cool::KK9:

Eklemeye başlıycam siz arkadaş iste. Gi yolladıkca

Ben de 40 günü dolduralı birkaç gün oldu ve sütüm hala 10-20 cc lerde, süt artsın diye onu ye bunu iç derken olmuyor, senin süt miktarın ne arttırmak için ne yapıyorsun
Ben mama veriyorum dogdugundan beri canım sütüm yetmiyor süt artsın diye çok tatlı şeyler yiyorum komposto humana stil tea promalt içecekleri rezene çayı yani kim ne derse onu yapıyorum bakalım

Çocuklarımızi beraber büyütme fikriyle grup açtım

Hanımlar

Madem öyle dedim f. A. Ce.b.ook da 2018 haziran anneleri diye bir g. Rup k. Urdum.:-)

İsteyen herkesi oraya beklerim daha kolay olur yazışmalar. Kapak Resimde kahve var. Hasrete kaldığımız icemedigimiz .:cool::KK9:

Eklemeye başlıycam siz arkadaş iste. Gi yolladıkca
Canım bilgin varmı bilmiyorum burda grup açmak yasak daha önce açanlar oldu banlandilar aynı mesajı bir kaç defa görünce soylemek istedim

Valla iki çocuk şimdiden zormuş , bebeği sevemiyoruz bile evde , hoş daha küçük ama insan bakmak , koklamak kucaklamak istiyor ama oğlan fena bakıyor :) çiğ çiğ bizi yiyecek gibi.
Bizde ayniyiz canim bebeği kucağımiza alamıyoruz bebise de üzülüyorum onun ne suçu günahı var sevgisiz ilgisiz büyüyor diye...Böyle olacağını hiç dusunmemistim 3 4 çocuğu olanlar ne yapiyolar merak ediyorum

Canım bilgin varmı bilmiyorum burda grup açmak yasak daha önce açanlar oldu banlandilar aynı mesajı bir kaç defa görünce soylemek istedim

Evet bir arkadaş daha söyledi biz 2016 ocak anneleriyle açtık hala konuşuyoruz şuan cis alıştırma merasimi var. Yaşıt çocuklarımız olunca her meseleyi ordan resimli şekilde bile konuşuyoruz ve rahat oluyor okumak cevaplamak o yüzden açtım. :110:

Katılmak isteyenler gelsin o yüzden
Neye göre yasak koyuyorlar onu da anlamıyorum. :deli:

Anlamların çocuklar li kk dan 9 yaşına geldi görüşüp toplandılar artık WhatsApp grubuna bile geçtiler. Birbirlerine ihtiyacı olmayan eşya ve kitapları verip hediyelesiyorlar bile o derce samimi ortam oluştu. :rapci:

O yüzden hatırlatma için sağol cnm . Banlarlasa da önemli değil.. Kk nın Bi kazancı var mı sürekli Bi reklam acıkıyor emzirirken onu bile kapatmakta zorlanıyorum :bicak::bicak:

Ben 2016 ocak anneleri Facebook grubun agec katıldım. Görmeyen varsa diye bi kaç kere mesajı kopyaladım aslında.

Uyardigin ve samimiyetin için teşekkür ederim :oops:

Bizde ayniyiz canim bebeği kucağımiza alamıyoruz bebise de üzülüyorum onun ne suçu günahı var sevgisiz ilgisiz büyüyor diye...Böyle olacağını hiç dusunmemistim 3 4 çocuğu olanlar ne yapiyolar merak ediyorum
Ben de ikinci çocukla çok ilgilenemiyorum kesinlikle ona daha haksızlık gb emzir ağlıyorsa kucağa aglamiyrosa bırak. Ay ne zor ne zor inan biktim

metobolizma hizlandirici bisiler vermedimi canim metabolizmamiz tembellesti kesin yada hormonel bisi bende mi doktora gitsem kilo almaktan biktim

2 gun tuvalete cikamazsam icmem gereken toz seklinde bir ilac verdi . Su ile karıştırılıyor. Ama ilaci alip eve koydugumdan beri hic ihtiyacim olmadi şansa. Ama ondan once lavman kullanmak zorunda kalmjstm . Ara sira lavman kullanmanin bi zarari yok demisti doktor

Ben mama veriyorum dogdugundan beri canım sütüm yetmiyor süt artsın diye çok tatlı şeyler yiyorum komposto humana stil tea promalt içecekleri rezene çayı yani kim ne derse onu yapıyorum bakalım
Ben de aynı zamanda mama veriyorum diğer türlü hiç yetmiyor, dediklerini denedim promaltı hiç içemedim, süt artmıyor neden anlamıyorum

Back
X