- 11 Ağustos 2015
- 635
- 1.303
- 113
- 41
- Konu Sahibi Blackbluee1
- #40.481
Demese bile komşular görüyor gelip gidiyorOyle gelecegne gelmesin. Sonra herkese ben yardim etdim der. Ben yaparim merak etme diyip gonderin
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Demese bile komşular görüyor gelip gidiyorOyle gelecegne gelmesin. Sonra herkese ben yardim etdim der. Ben yaparim merak etme diyip gonderin
Bende baktım ona ona göre benimde bugün 20 hazıran doğumlu Benim hesaba göre dündü bi gün sonrayı veriyorCanım kırk hesaplama aracı varmış.. 22 haziranı yazınca, 1 Ağustos olarak verdi 40'ı..
Doğduğu günden sayılıyor bizde bugün uçuracağız. Bizmi 40 uçuracağız yoksa bizim hatun bizimi uçuracak orası muallak ama, hiç olmadığı kadar huysuz bu saat oldu birşey yapamadım. Morarıyor ağlamaktan anne 40 tan birşey umma demek istiyor heraldeAynen canım yaa, düşünmesi bile zor.. İnşallah kolay atlatırız bizde..
Kız 40 bugün mü, yarın mı? Cuma günü akşam 7de Doğum yaptım ya, cumartesi akşamı 1. Gün bitti diyorum ben.
IstanbulHangi şehirdesin cnm onu da yaz
Canım iki bebeğe nasıl bakacaksın? Cook zorlar seni tek başına. Boşandın mi çok mu zor durumdasın?Kizlar isinden ayrilip dogum yapanlar ise feri gidince bebege bakici ariycaksaniz beni simdiden not alin. Zaten yabanci digilim hamilelikden beri bu grupta derdimizi paylastik. Inonude oturuyorum kensi bebegimin yaninda bakarim yada kizimi alip size gelir yatili bile ikisine bakarim. Kisacasi durum kritik fikri olan varsa yazsn bana
Benim galiba kanama oluyor ve Orda sisik Bisey oluşmuşKızlar doğumdan sonra hemoroid olan var mı aranızda![]()
Aynen işte canım, aynı söylüyoruz.. Senin 20 Haziran ve dündü.. Bugün 21 Haziran için yarın da 22 Haziran için.Bende baktım ona ona göre benimde bugün 20 hazıran doğumlu Benim hesaba göre dündü bi gün sonrayı veriyor
Ayy doğduğu gün ise kalkmak gerekecek tam da yeni uzandım yaaDoğduğu günden sayılıyor bizde bugün uçuracağız. Bizmi 40 uçuracağız yoksa bizim hatun bizimi uçuracak orası muallak ama, hiç olmadığı kadar huysuz bu saat oldu birşey yapamadım. Morarıyor ağlamaktan anne 40 tan birşey umma demek istiyor heralde
safari_go canım doktora yeni gittik biz.. Senin bebeğinin gözü iyileşti mi? Doktor bize damla ve antibiyotik verdi.. Bu ikisinin arasında göz pınarlarına masaj yap dedi birde..
Çok güzel maşallah hayırlı uğurlu olsunKırkımızı uçurduk teyzeleri :) bebeğin yerinde kızımı hayal edin :))
Gözünüzü korkutmak gibi olmasın da biz iki aylık olduk hala bı ağlamalar bı ağlamalar :) Şöyle bı ağız tadıyla sevemedik. Gerçi arada gulmelere başladı ,tin tin tını mini hanım şarkısını pek seviyor, güldü mü herşeyi unutturuyor biciriklar :) Ben de 3 aydan sonra sihirli değnek bekliyorum bakalımAyy doğduğu gün ise kalkmak gerekecek tam da yeni uzandım yaavalla bende sihirli değnek bekliyordum, şu iki günkü halinden dolayı tamamen vazgeçtim.. Meğer benşm oğlan önceden ağlamıyormuş.. Şimdi ortalığı yıkıyor
Aaa çok güzel hazırlıklar yapmışsın canım, maşallah..Kırkımızı uçurduk teyzeleri :) bebeğin yerinde kızımı hayal edin :))
Ay cidden mi? Aman Allahım.. Çok zor yaa, uykusuz nereye kadar.. 3 ayı bitince işe başlayacağız zatenGözünüzü korkutmak gibi olmasın da biz iki aylık olduk hala bı ağlamalar bı ağlamalar :) Şöyle bı ağız tadıyla sevemedik. Gerçi arada gulmelere başladı ,tin tin tını mini hanım şarkısını pek seviyor, güldü mü herşeyi unutturuyor biciriklar :) Ben de 3 aydan sonra sihirli değnek bekliyorum bakalım
Aynen çilesini çekip sefasını süremeden işe döneceğiz heraldeAaa çok güzel hazırlıklar yapmışsın canım, maşallah..
Ay cidden mi? Aman Allahım.. Çok zor yaa, uykusuz nereye kadar.. 3 ayı bitince işe başlayacağız zatengüzel vakit geçirse idik
Benimkide aynı cnm saglık ocagına gittigimizde söyledim duphalac şurubunu verdi günde iki çay kaşıgı veyorum şuan daha iyi günde bir veya iki kez yapıyorKızlar benim bebiş kabız mama yiyor sadece zeytin yağıda denedik nafile napabiliriz
Canım anlattıklarının aynısını bizde yaşıypruz dün hemşire şakın biberonla verme dedi 3 hafta sürer unutması dedi gece sütüm azaldı bastı çığlığı kendimi sağdım 20 cc anca çıktı onu kaşıkla verelim dedik resmen biberon sanıyor ağladı artık dayanamadık verdik bizde içince rahatladı 40 cc de mama yaptık uyudu sonra sabaha kadar emiyor arada böyle huysuzluk yapıyor çok aç benimkideah canım ya yok arkasından sağıyorum resmen sütüm 30cc ye düşmüş canım çok sıkkın.Birde mamada alıyor bende 60-70 cc çıktığı günlerde zaman zaman 60-90 cc mama hazırlıyorduk. Allahtan mamaya alışmadı(arada acaba mamaya mı alıştıda beni istemiyor diye düşündüğümde olmadı değil ama deniyoruz süt gelmeyince deliriyor,zaten emziğide almıyor,emziği alırken süt gelmediğini farkedince basıyor yaygarayı) Çocuk iri biraz 1 ayda 1.5 kilo almış ama bu beni kötü etkiliyor çünkü sütü arttırma derdi var sürekli sürekli aç çünkü, hep iri olsun bol bol emsin dedim ama hiç böyle olacağını düşünmemiştim![]()
Benim galiba kanama oluyor ve Orda sisik Bisey oluşmuş
Bizde de oluyor canım.. Her gün banyo yaptırıyoruz kısa süreli.. Banyodan sonra hafifliyor yaptırmazsak akşama kadar iyice coşuyor, kızarıklığı artıyor.. Kafa derisinden, yüzüne kadar her yerine yayılıyor resmenKızlar oğlumun yangında kafasında kızarıklıklar var isilik diyorum doktora gitmedik böyle birsry yaşayan var mı
2 günde bir banyo ysptırıyoruz biz de bugün bezle sildim ılık su ile ıkınırken kıpkırmızı oluyor o zaman daha belirgin başka yapacak birsry yok sanırımBizde de oluyor canım.. Her gün banyo yaptırıyoruz kısa süreli.. Banyodan sonra hafifliyor yaptırmazsak akşama kadar iyice coşuyor, kızarıklığı artıyor.. Kafa derisinden, yüzüne kadar her yerine yayılıyor resmen