• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Biz 20. Gün yaptırdık ilk gün çok ağladı sadece kesilen bolge uyuşturuldu klasik yöntem kullanıldı pedifen diye bir ağrı kesici verdiler birde krem kullandik başka birşey yapmadik 3. Gün iyi oldu dikisleri hala duruyor bildiğim 2 yasina kadar yapılıyor yoksa 6 yaş bekleniyor
40 iniz hayırlı olsun
Kızlar, merhaba..
Erkek bebeklerin sünneti ne zamana kadar yapılıyormuş, bileniniz var mı? Birde sünnetten sonra ağrı, sızı çok oluyor mu? Ateş çıkıyor mu? İlaç kullanıyor mu, işe yarıyor mu? Bilgisi olan, yaptıran var mı? Babasını bekleyeyim dedim ama oğlum çok zorlanıyor, idrarını yaparken..

Doğduğu günden sayılıyor bizde bugün uçuracağız. Bizmi 40 uçuracağız yoksa bizim hatun bizimi uçuracak orası muallak ama, hiç olmadığı kadar huysuz bu saat oldu birşey yapamadım. Morarıyor ağlamaktan anne 40 tan birşey umma demek istiyor heralde

Şimdi ne yapıyorsun peki,annemde uğraşma süt gelsin diye diyor kafaya çok takıyorsun diyor.dediğin doğru galiba.Birde göğsümü resmen sağar gibi sıkıyorum emerken oğlum çünkü süt gelmezse hiç sabrı yok emmeyi bırakıp ağlamaya başlıyor.Ama az önce bir yazı okudum nette göğsünüzü sıkmayın süt kanallarını kapatırsınız diyorlar.Ne yapacağımı şaşırdım yanlışmı yaptım acaba emdikten sonra göğsümde iğne batmaları oluyor canım acıyor.
Bu konuda bilgisi olan varsa paylaşsın kızlar insanlıktan çıktım şu süt yüzünden benim çocuk doymuyor,sabah uykuda bilmiyor hep emecek resmen kendime vakit ayıramıyorum burayı bile takip edmyrm.
ayni canim senle ayni durumdayim inan emzik gibi hissediyom kendimi oynuyo resmen sutumuz yetiyo eminim kilo alimi iyiyse sıkınti yok dedi doktorum ben ondan rahatladim az yoksa bende de durumlar wahim hic bi sekilde kendime wakit ayiramiyorum ew yemek bulasik bebek baska bisi yok 50 gundur ve cok bitik durumdayim ama sabir sadece sakin olmaya calisiyorum

2 gun tuvalete cikamazsam icmem gereken toz seklinde bir ilac verdi . Su ile karıştırılıyor. Ama ilaci alip eve koydugumdan beri hic ihtiyacim olmadi şansa. Ama ondan once lavman kullanmak zorunda kalmjstm . Ara sira lavman kullanmanin bi zarari yok demisti doktor
gidim bende bi doktora canim :deli:yoksa delircem iki cocuk kalan kocaman kilo kitlesi 78 kiloyum :kızgın: sut az sinir tawan sabir duwarlari tirmaliyo. bakim kendime ilgi sifir sinir stres yalnizlik :hasta:ew isi hayirlisi bakalim

Biz 20. Gün yaptırdık ilk gün çok ağladı sadece kesilen bolge uyuşturuldu klasik yöntem kullanıldı pedifen diye bir ağrı kesici verdiler birde krem kullandik başka birşey yapmadik 3. Gün iyi oldu dikisleri hala duruyor bildiğim 2 yasina kadar yapılıyor yoksa 6 yaş bekleniyor
40 iniz hayırlı olsun
Allah razı olsun, teşekkür ederim.. Bu ilk gün çok ağladı kısmı beni korkutuyor. Nasıl dayanırım bilemiyorum.. O gün araba ile dolaşsak mı ne yapsak.. Allah yardımcımız olsun valla

25 haziran doğumlu bebekleriniz iki gündür huysuz mu sizinde. Atak haftası mı acaba. Burnumdan geldi
Valla biz 22 haziranda doğduk.. Güya cuma günü atak dönemi sondu. İki gündür ekstra huysuz.. Bu 3. Gün.. Bağırarak ağlamayı öğrendi resmen.. Birden çığlığı basıyor.. Neye basıyor anlayamıyorum

Pazartesi çok huysuzdu dünde kaka huysuxluk yaptı.bu saatlerde emmeye kalkınca uykuya geçmek çok zor oluyor nedense sabah oldu saniyor:emir_bebek:
Biz o saatlerden sonra tekrar uyuyamıyoruz.. 5'ten sonra kesin ayaktayız.. Bazı günler 3'ten sonra tekrar uyumuyor. Gaz damlası filan işe yaramıyor.. Sürekli ıkınma halinde evladım yaa

Gazi var mı gaz damlası kullanıyor midun
Gaz işini büyük ölçüde çözdüğümü düşünüyorum. Sorun tamamen bana çok alışması, memede uyumayı seviyor. Ya da omzumda uyuyor. Kimsede durmuyor sadece bende sakinleşiyor çok güzel bir duygu ama bir o kadarda yorucu

Biz o saatlerden sonra tekrar uyuyamıyoruz.. 5'ten sonra kesin ayaktayız.. Bazı günler 3'ten sonra tekrar uyumuyor. Gaz damlası filan işe yaramıyor.. Sürekli ıkınma halinde evladım yaa
Evet sorma canım şuan ikinip duruyoruz zaten kaka yapınca bayram havası esiyor evde gaz damalsi da kullaniyoeuz

Kız anneleri bebeklerinizin alt temizliğini nasil yapiyorsunuz ben arasini açamıyorum ya beyazlıklar var her defasında silinir mi onlar:110:

Kız anneleri bebeklerinizin alt temizliğini nasil yapiyorsunuz ben arasini açamıyorum ya beyazlıklar var her defasında silinir mi onlar:110:
Ben de ondan emin olamıyorum. Şimdi iki güne bir banyo iyice su döküyorum. Önden arkaya siliyorum o da tamam ama arasını tam açmıyorum Pamuklu şu ile siliyorum Arasını her defa silince koruyucu Bi madde varmış o da silinip yapışkanliga sebep oluyormuş. Tam vajina girişindeki. Ama bilen varsa beni de aydınlatsın Ya da doktora soran. Korkuyorum da canı falan acır diye tam ayırmıyorum

Ben de tam.silmiyorum açayım dedim bir kaç kere çok kipirdaniyor sanki canı aciyoa gibi hissediyorum o yüzden yapmıyorum

Ben de merak ediyorum Kız bebeklerin alt temizliği nasıl sağlanır? , bir kere sildim arasını ama çok kipirdandigi için canı yansın istemedim o yüzden normal siliyorum önden arkaya

Ben de ondan emin olamıyorum. Şimdi iki güne bir banyo iyice su döküyorum. Önden arkaya siliyorum o da tamam ama arasını tam açmıyorum Pamuklu şu ile siliyorum Arasını her defa silince koruyucu Bi madde varmış o da silinip yapışkanliga sebep oluyormuş. Tam vajina girişindeki. Ama bilen varsa beni de aydınlatsın Ya da doktora soran. Korkuyorum da canı falan acır diye tam ayırmıyorum

Ben de tam.silmiyorum açayım dedim bir kaç kere çok kipirdaniyor sanki canı aciyoa gibi hissediyorum o yüzden yapmıyorum

Ben de merak ediyorum Kız bebeklerin alt temizliği nasıl sağlanır? , bir kere sildim arasını ama çok kipirdandigi için canı yansın istemedim o yüzden normal siliyorum önden arkaya
Kızlar benim ilk bebeğim kızdı ve o aradaki beyazlığı geçirmeye çalışmayın şimdilik, zaten zamanla daha da rahatliyor temizleyebiliyorsunuz. Eğer içindw kaka varsa onu silin sadece. Hatırladığım kadarıyla o beyazlık koruma tabakası gibi ve zamanla geçiyor.

Kanguru almanızı şiddetle tavsiye ediyorum :) Geçen gün baya AVM dolaştım uzun süre, zaten yürürken hiç ağlaması, durunca mizmizlandi sadece onda da sallandim durdu yine. Hatta uyudu bile orda. Bana da baya iyi geldi gezmek.

Kızlar benim ilk bebeğim kızdı ve o aradaki beyazlığı geçirmeye çalışmayın şimdilik, zaten zamanla daha da rahatliyor temizleyebiliyorsunuz. Eğer içindw kaka varsa onu silin sadece. Hatırladığım kadarıyla o beyazlık koruma tabakası gibi ve zamanla geçiyor.
Aynen açmaya çalıştım çok kıpırdadı canı yandı diye bıraktım. O tabaka koruyucu diyende var silmezsen idrar yolu enfeksiyonu olur diyende doktora sormayi da unutuyorum hep.

Back
X