- 29 Eylül 2015
- 5.225
- 6.630
- 398
- Konu Sahibi Blackbluee1
- #40.521
Gitmedim belki geçer diye utanıyorum :/Aynen benimki de öyle doktora gittin mi ya da sordun mu?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gitmedim belki geçer diye utanıyorum :/Aynen benimki de öyle doktora gittin mi ya da sordun mu?
Ben hamileyken gitmiştim. Aynı şekilde utançtan baya erteledim ama dayanılamayacak boyuta gelmişti. Anestol pomad verdi çok rahatlatmıştıGitmedim belki geçer diye utanıyorum :/
Off sorma sefasını kayınvalide sürer artıkAynen çilesini çekip sefasını süremeden işe döneceğiz heralde

Bizde de var ya her gün banyo yaptırtıyorum bende çözüm bulan var mı diyecektim yaz bebeği valla çok zor emzirmekte ayrı dert bu sıcaktaBizde de oluyor canım.. Her gün banyo yaptırıyoruz kısa süreli.. Banyodan sonra hafifliyor yaptırmazsak akşama kadar iyice coşuyor, kızarıklığı artıyor.. Kafa derisinden, yüzüne kadar her yerine yayılıyor resmen
Annem ne kısa kollu giydirmeme izin veriyor. Ne de hergün banyo yaptırmama yanıyor çocuğumBizde de var ya her gün banyo yaptırtıyorum bende çözüm bulan var mı diyecektim yaz bebeği valla çok zor emzirmekte ayrı dert bu sıcakta
Ben bakıcı ayarlayacağım. Kayınvalideye yar etmemOff sorma sefasını kayınvalide sürer artık![]()
Bizimki de önce memede sonra omuZda uyku iyice dalınca yatırıyorum sırtım çok fena herşeyi geçtim sırt ağrısı mahvetti beniGaz işini büyük ölçüde çözdüğümü düşünüyorum. Sorun tamamen bana çok alışması, memede uyumayı seviyor. Ya da omzumda uyuyor. Kimsede durmuyor sadece bende sakinleşiyor çok güzel bir duygu ama bir o kadarda yorucu
Kızlar benim ilk bebeğim kızdı ve o aradaki beyazlığı geçirmeye çalışmayın şimdilik, zaten zamanla daha da rahatliyor temizleyebiliyorsunuz. Eğer içindw kaka varsa onu silin sadece. Hatırladığım kadarıyla o beyazlık koruma tabakası gibi ve zamanla geçiyor.
Benim kayınvalide dibimde oturuyor başla şansım yok bakıcıya hiç güvenememBen bakıcı ayarlayacağım. Kayınvalideye yar etmem
Hangi kanguru canım? Bebeğin kaç aylık bir de? Sling gibi sana yaslanabiliyor mu çocuk?Kanguru almanızı şiddetle tavsiye ediyorum :) Geçen gün baya AVM dolaştım uzun süre, zaten yürürken hiç ağlaması, durunca mizmizlandi sadece onda da sallandim durdu yine. Hatta uyudu bile orda. Bana da baya iyi geldi gezmek.
Annene söyle çocuk sıcaktan da durmaz :) gerçi annenin de bilmesi lazım ama, rahatlatın cocugu. Ben uzun süredir tek zibinla durduruyorum ayağına çorap giydiriyorum aksamlari bazen onu da giydirmiyorumAnnem ne kısa kollu giydirmeme izin veriyor. Ne de hergün banyo yaptırmama yanıyor çocuğum
Pierre Cardin aldım 100 liraya , yaslanabiliyor bana ve uyudu kanguru da gezerken :) 2 aylık olduk bugünHangi kanguru canım? Bebeğin kaç aylık bir de? Sling gibi sana yaslanabiliyor mu çocuk?
Yenidoğan aparatiyla mi kullanıyorsun acaba?Pierre Cardin aldım 100 liraya , yaslanabiliyor bana ve uyudu kanguru da gezerken :) 2 aylık olduk bugün
Yok canim 0-9 ay arası kullanilabiliyor,öyle bı aparatı yok :)Yenidoğan aparatiyla mi kullanıyorsun acaba?
Kısa kollu zıbın derken çıtçıtlı body mikronik_unutkan bazı durumlarda büyükleri dinlememek lazım :) bebeğin annesi sensin ve sen en iyisini bilirsin. Bana kalırsa da senin bebeğin sıcaklardan dolayı huysuz Olabilir, Hava sıcak , birde emme cabası zaten terletiyor, gaz ve ikinma da sıcak bastırıyor, Bence tek kısa kollu zıbın altına çorap giydir , İki günde bir yıka bence farkı göreceksiniz canım
Bende su anda ağrı yok tuvalet sırasında oluyor.sen meme uçlarına çare buldun mu ? Benim şu an uç kısmı kıpkırmızı kahverengi alanda da sivilce gibi şeyler çıkmış bugün ağrısı çokBen hamileyken gitmiştim. Aynı şekilde utançtan baya erteledim ama dayanılamayacak boyuta gelmişti. Anestol pomad verdi çok rahatlatmıştı
Ben yapıyorumKızlar tandem yapan var mı aramızda ?
Evet bir arkadaş daha söyledi biz 2016 ocak anneleriyle açtık hala konuşuyoruz şuan cis alıştırma merasimi var. Yaşıt çocuklarımız olunca her meseleyi ordan resimli şekilde bile konuşuyoruz ve rahat oluyor okumak cevaplamak o yüzden açtım.
Katılmak isteyenler gelsin o yüzden
Neye göre yasak koyuyorlar onu da anlamıyorum.
Anlamların çocuklar li kk dan 9 yaşına geldi görüşüp toplandılar artık WhatsApp grubuna bile geçtiler. Birbirlerine ihtiyacı olmayan eşya ve kitapları verip hediyelesiyorlar bile o derce samimi ortam oluştu.
O yüzden hatırlatma için sağol cnm . Banlarlasa da önemli değil.. Kk nın Bi kazancı var mı sürekli Bi reklam acıkıyor emzirirken onu bile kapatmakta zorlanıyorum
Ben 2016 ocak anneleri Facebook grubun agec katıldım. Görmeyen varsa diye bi kaç kere mesajı kopyaladım aslında.
Uyardigin ve samimiyetin için teşekkür ederim![]()