- 22 Ocak 2017
- 6.586
- 8.549
- 198
- Konu Sahibi Blackbluee1
- #40.581
Popo kaslarını kullanmayı bilmiyorlarmiş gazi da ondan ciksramiyorlarmisBizde 2saatten beri ikiniyoruz.sivi kaka nasıl oluyorda bukadar zorluyor masumu

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Popo kaslarını kullanmayı bilmiyorlarmiş gazi da ondan ciksramiyorlarmisBizde 2saatten beri ikiniyoruz.sivi kaka nasıl oluyorda bukadar zorluyor masumu

Canım ben o damlayı hamilelikte kaydetmiştim ama burada satılmıyor diyordu. Nereden aldın sen ? Cidden etkili bir damla imiş oBen gaz damlalarını kestim. Tek bir damla kullanıyorum işe yarıyor bence eski ıkınmaları kalmadı. Damlanın adı mommy's bliss gripe water araştırın isterseniz
N11 ve gitti gidiyor üzerinden satılıyor. İnstagramda mommysblissturkiye diye bir hesap vardı onun gittigidiyor hesabından aldım. Nurolis ti sanırım kullanıcı adıCanım ben o damlayı hamilelikte kaydetmiştim ama burada satılmıyor diyordu. Nereden aldın sen ? Cidden etkili bir damla imiş o
Tamam canım teşekkür ederim.. Bende o sitelerde görmüştüm ama orjinal değilse diye tereddüt etmiştim, 100 tl den 200 tl ye kadar vardı çünkü.. Dediğin siteye bakayım birdeN11 ve gitti gidiyor üzerinden satılıyor. İnstagramda mommysblissturkiye diye bir hesap vardı onun gittigidiyor hesabından aldım. Nurolis ti sanırım kullanıcı adı
Ben yorumlara güvenerek aldım. Günlük doz 5 ml 6 kerede verilebiliyor. Ben o kadar vermediğim halde sürekli gaz çıkarma halindeTamam canım teşekkür ederim.. Bende o sitelerde görmüştüm ama orjinal değilse diye tereddüt etmiştim, 100 tl den 200 tl ye kadar vardı çünkü.. Dediğin siteye bakayım birde
Smear alıyorlar ona göre git canımKızlar 40 çıkınca kendi için kadın Doğumcuya giden var mı ne yapıyor beni çağırdı san smear falan yaparsa hiç hazir değilim alttan baktırmaya
Doktor krem verdi onu kullanıyorum ıkınmamaya calışınBenim ilk gebeliğim de oldu ikincide artarak devam etti şu anda öylece duruyo nasıl olucak bende hic bilmiyorum tedavisini bilen varsa paylaşırsa bende sevinirim valla
Bizde salı günü 2 aylık aşımızı olduk 1 koldan 2 tane bacaktan ama rotavirüs yapılmadı 3.ay yapılcakmış2 aylık asimizi olduk bugün. 1 kola 2 bacağa, bı de rota virüs ağızdan verildi. Bakalım beni nasıl bir gün bekliyor![]()
rota virus 3.ayda yapiluyordu2 aylık asimizi olduk bugün. 1 kola 2 bacağa, bı de rota virüs ağızdan verildi. Bakalım beni nasıl bir gün bekliyor![]()
ben bulamadimBulmussun grubu ekledim![]()
Biz de dün olduk aynılarını. Aşıdan yarım saat önce ateş düşürücü ağrı kesici surup verdirdiler. Ateşi çıkarsa 4 saat sonra birdaha ver dediler çok şükür ateş olmadi ama ağrısı oldu galiba huysuzlandı araliklarla2 aylık asimizi olduk bugün. 1 kola 2 bacağa, bı de rota virüs ağızdan verildi. Bakalım beni nasıl bir gün bekliyor![]()
2. Ve 4. Ayda veyahut 3. Ve 5. Ayda yapiluyorrota virus 3.ayda yapiluyordu
Bende 4 kez verilebilir diye okumuştum.. Aynen canım etkili imiş, kk da da baya yorum vardı hakkında, Amerika olayını duyunca üzülmüştüm.. Geçenlerde araştırmıştım hatta ama güvenememiştim sitelere.. Orjinal mi değil mi, sahte mama satanları bile gördük haberlerde. Sende amerikadan akraba getirdi filan yazarsın sanmıştım :)Ben yorumlara güvenerek aldım. Günlük doz 5 ml 6 kerede verilebiliyor. Ben o kadar vermediğim halde sürekli gaz çıkarma halinde
Ayy, hayırlı olsun canım.. İnşallah sıkıntı olmaz. Çok ağladı mı? Benimki 1. Ayda bile baya ağladı. Hiç dayanamıyorum2 aylık asimizi olduk bugün. 1 kola 2 bacağa, bı de rota virüs ağızdan verildi. Bakalım beni nasıl bir gün bekliyor![]()
Sizin nasıl geçti canım? Çok ağladı mı bebeğin? Ben çok korkuyorum 2. Ay aşısından.Bizde salı günü 2 aylık aşımızı olduk 1 koldan 2 tane bacaktan ama rotavirüs yapılmadı 3.ay yapılcakmış
Ben hemşiremize sordum, 2.ay gelmeden ateş düşürücü vereyim mi diye. Ateşi çıkmadan vermiyoruz Vs dedi.. Bende korkuyorum ya ateş yaparsa diye..Biz de dün olduk aynılarını. Aşıdan yarım saat önce ateş düşürücü ağrı kesici surup verdirdiler. Ateşi çıkarsa 4 saat sonra birdaha ver dediler çok şükür ateş olmadi ama ağrısı oldu galiba huysuzlandı araliklarla
Arama yerine 2018 haziran anneleri yazacaksın canım. Kapak Resimde kahve varben bulamadim