• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Bizde salı günü 2 aylık aşımızı olduk 1 koldan 2 tane bacaktan ama rotavirüs yapılmadı 3.ay yapılcakmış
Ateslendi mı, en çok ondan korkuyorum. İnşallah ateşi cikmaz :(
rota virus 3.ayda yapiluyordu
2 ve 4. Aylarda da yapılıyor ya da 3. Ve 5.aylarda
Biz de dün olduk aynılarını. Aşıdan yarım saat önce ateş düşürücü ağrı kesici surup verdirdiler. Ateşi çıkarsa 4 saat sonra birdaha ver dediler çok şükür ateş olmadi ama ağrısı oldu galiba huysuzlandı araliklarla
Ben ateş düşürücü vermedim, çıkarsa verecek bakalim inşallah cikmaz
Bende 4 kez verilebilir diye okumuştum.. Aynen canım etkili imiş, kk da da baya yorum vardı hakkında, Amerika olayını duyunca üzülmüştüm.. Geçenlerde araştırmıştım hatta ama güvenememiştim sitelere.. Orjinal mi değil mi, sahte mama satanları bile gördük haberlerde. Sende amerikadan akraba getirdi filan yazarsın sanmıştım :)

Ayy, hayırlı olsun canım.. İnşallah sıkıntı olmaz. Çok ağladı mı? Benimki 1. Ayda bile baya ağladı. Hiç dayanamıyorum

Sizin nasıl geçti canım? Çok ağladı mı bebeğin? Ben çok korkuyorum 2. Ay aşısından.

Ben hemşiremize sordum, 2.ay gelmeden ateş düşürücü vereyim mi diye. Ateşi çıkmadan vermiyoruz Vs dedi.. Bende korkuyorum ya ateş yaparsa diye..
Bu arada nerelerdesin canım? Ağrıların geçti mi? Alıştınız mı?
Çok ağlamadi ama şimdi huzursuzlandi biraz bugünü bı atlatsam :) Darısı da size olsun
Kızlar benim kız iki gündür kaka yapmadı , Neden oldu böyle bi anda anlamıyorum. Baya baya gaz çıkartıyor alttan ve üstten yani gaz cikarmada sıkıntı yok ama neden kaka yapması kesildi ki ? :KK43: ara ara ağlıyor . Bu arada sadece anne sütü alıyor gün içinde. Ne yapabilirim, bekleyeyim mi yoksa yapabileceğim birşey var mı? Zeytinyağlı kulak çubuğu ile hafif uyardım ama fayda etmedi :KK43:
Benimki de bazen iki gün yapmadığı oluyor, sadece anne sütü veriyorum ben de. Yapar annesi,herşeyi yapmışsın. Bı de Ayşe Öner gaz masajı var. İlk hareket ince bağırsak için kaka yapması için. Ben bı kere onla yaptırmıştım :)

Merhaba arkadaşlar, bebekleriniz gündüz kac saat gece kaç saat uyuyor, uyku problemi başladı bizde :(

A aeengineer canım aşı iyi geçti çok şükür bende çok tedirgindim ateşi olacakmı huzursuz olacakmı diye hatta aşıdan 1 gece önce uyumadım bile diyebilirim çünkü bebeğime iğne yapılıp ağlamasına tahammül edemiyorum ondan daha çok ağlıyorum bu yüzden aşı anında bebeğimin yanında eşim duruyo ateşi hiç çıkmadı huzursuz değildi hatta eve aşıdan sonra eve geldiğimizde gülüyordu :)

Merhaba arkadaşlar, bebekleriniz gündüz kac saat gece kaç saat uyuyor, uyku problemi başladı bizde :KK43:

Geceleri 2 2.30 saatte bir uyanıyor bazen gündüz uykumuz o kadar bile olmuyor gün içinde aktif 1 saat yatar kalkar bazen uyumaz bazen 2 saat uyur ama gece 2.30 3 saat kesin uyur . Bebeğine gece gündüz kavramı oluşması için gündüz oyunlar oyna şarkı söyle yüksek sesli konuş geceleri çok sessiz konuş asla oyun oynama emzir altını al yatır . Ancak ayrımı zamanla böyle yapabilir

Kızlar benim kız iki gündür kaka yapmadı , Neden oldu böyle bi anda anlamıyorum. Baya baya gaz çıkartıyor alttan ve üstten yani gaz cikarmada sıkıntı yok ama neden kaka yapması kesildi ki ? :KK43: ara ara ağlıyor . Bu arada sadece anne sütü alıyor gün içinde. Ne yapabilirim, bekleyeyim mi yoksa yapabileceğim birşey var mı? Zeytinyağlı kulak çubuğu ile hafif uyardım ama fayda etmedi :KK43:
canim sadece anne sutu alan bebisler 10 gun kaka yapmasa normal karsilaniyo doktor tarafindan ben sordum. korkma yani

canim sadece anne sutu alan bebisler 10 gun kaka yapmasa normal karsilaniyo doktor tarafindan ben sordum. korkma yani
Sağol canım rahatladım, Çünkü gaz çıkarıyor alttan ama kaka yapmayınca tedirgin oldum. Bir anda oldu iki gün önce yapıyordu günde iki üç kez.

Selam kizlar bzde bugun 2.ay aşimizi olduk . Cok agladi kizim ve suanda ara ara birden cigligi basiyor.insallah atesi cikmaz diye dua ediyorum.
İlk oğlumda öyleydi inad edip calpol vermemiştim annemle babamda kırmıştı. Vermeme nedenim ateşi yoktu ama meğer ağrısı varmış. Bi çay kaşığı verdim rahatlama oluştu. Size hemşire onernedi mi bişey

Benimki 6 gun arayla yapiyor .3 defa 6 gun arayla yapdi 3 defasinda doktora gitdm kakasi yok zaten, cişle cikariyor kilosu normalsa sikinti yok dedi. Anne sutu hepsi faydali die fazlalik kalmiyormuş hepsi vucuduna gidiyormus normal yani

Sadece anne sütü ile mi besleniyor 5saat uyuyor
Bana acıkır gibi gekiyor uyandırmak istiyorum.uyusa bile.mikirdaninca hemen almak emzirmek istiyorum.annelik çok degisikmis ya .acaba açıktı mi.usudu mu ay delirmelik

Benimki de anne sutu ile beslenio gece ilk uykusu 5 6 saat oluyor. Dr.um uyandırma artik acikinca zaten uyanir dedi. Uyandirip uyku düzenini bozmayin kilo alimi iyi diyor dr.umuz.

Benimki de anne sutu ile beslenio gece ilk uykusu 5 6 saat oluyor. Dr.um uyandırma artik acikinca zaten uyanir dedi. Uyandirip uyku düzenini bozmayin kilo alimi iyi diyor dr.umuz.
Bende doktoruma sorayım gidince.biz yarın 40gunluk olacağız ilk uykusunu uzun yapıyor gece ardından 2saat sonra kalkıyor

Back
X