Teşekkür ederim canım, detaylı ve sabırlı anlatımın için..
Bize doktor gaz yapamadığı için yani ıkındığı için kusar demişti.. Bizimkinin de kusması arttı.. Ne zaman emzirsem ardına su gibi ya da peynir olarak çıkarıyor geri.. Şaştım valla.. Sizde doktordan da gelmişsiniz canım inşallah işe yarar ilaç .
Al benden de o kadar.. Yatakta yanımda yatıyor.. Sesinden yatamıyorum . Bakıyorum inliyor, kıyamıyorum, kalkıp oturuyorum kucağıma almak için, o an susuyor.. Geri yatıyorum, geri inliyor ben tekrar kalkıyorum.. Artık kaç kez kalkıyorum bilemiyorum. Uykumun arka fonu ıh'lı mıh'lı.
Aynen, o ellere kollara hiç anlam veremiyorum.. Ikınırken 60 cm lik çocuk oluyor 30 cm :)
Uyuştuktan sonra mı vurdular diğer iğneleri.. Küçücük şey, bir kez vursalar ya da krem sürseler ya.. Neyse ki iğneden sonrası iyi geçmiş canım.. Bende baya merak etmiştim.. İnşallah sonrası çok çok kolay geçer.. Birde maşallah gülücük atmışta, ayaklarını hareket ettiremedi değil mi? Bizimkinin ayağına bile dokunamazsın.. Uykuda bile çekiyor direk.. Huylu benimki.. Ayağı bantlanıp nasıl duracak bakalım..