kronik_unutkan
bebeğin sürekli ağlıyor galiba sayfana baktım.Bak ben bu durumu bebeğim 15 günlükken yaşadım.Tam o gün mamasını değiştirmiştik, ondan olduğunu düşünüyoruz.Aptamil bizi mahvetmişti,gazı zor çıkarıyordu çıkıncada korkunç kokuyordu.Kakasını 2 gün yapamamıştı zavallım ağlamaktan tüm gün ve gece helak olmuştu sonra nette araştırdık orada özellikle iki mama da yazılar vardı biri "aptamil" diğeride "baby goat".Tabi bazı istisnai bebeklerde sıkıntı olmuyordu hepsine diyemeyiz.Biz normalde "golden goat" kullanıyorduk o sıralar bulamayınca aptamili aldık 2 gün sonra etkileri ortaya çıktı.Anında bıraktık ,düzeldi şükür ama biraz sürdü.Bu arada bebekler mama konusunda doymak bilmiyorlar devamlı almak istiyorlar sonrada kusuyorlar,aynı şey anne sütünde olmuyor.Galiba anne sütünde olan bişey yüzünden oluyor bu bebek onu arıyor(ne bilemiyorum ama o şey uyku veriyor belki huzurdur) bulamadıkçada emiyor(bu benim fikrim,emerken hemen uykuya geçiyorlar ama mamada pek öyle olmuyor).Çok zor insan o ağladıkça panik yapıyor çünkü hiç susmadan sanki canı yanıyormuş gibi ağlıyor.Mamayı değiştir istersen. Ha bide D vitaminide huzursuzluk yapıyormuş haberin olsun eğer damla veriyorsan.