• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Gecen gun medelanin yeri var bizim burda, o da iyi bir markadir, bittim kiralanan makinalarini gormek icin. Medelanin bi modelini denetti bana kadin, cekim gucu simdi kullandigim lansinoh'tan farkli gelmedi... 3 4 damla sut cikardi gogsumden kadin kalakaldi :) senin sut kanallarin korelmis yada daha acilmamis dedi.. he cihaz aslinda cok iyi yani dedim, suc yine benim memelerde :)
Aman boş moş ama bizim kızı heyecanlandırmaya yetiyor. Açıldığını görünce modu değişiyor. Ağlıyorsa bakıp hi hi diye gülüyor sıpa :D

Ya ustunde hicbisey tutmuyor bizim kiz. Ortunce tepine tepine ortuyu aciyor. Anca giydirmem lazim
bizimki de çekip ağzına koyuyor. yatağın kenarlarına sıkıştırıyoruz şimdi örtüyü, öyle çözdük. uyku tulumlarından almak lazım sanırım. h&mde var 39 tlye. online sitesine bak sen de istersen

Uyurken bacaklarını 90 derece tepeye kaldırmazsa ağlayarak geri uyanıyor. Örtemiyorum üzerini o yüzden zaten yatışını gören bu uyuyo demez hep hareket halinde
bizimki de çekip ağzına koyuyor. yatağın kenarlarına sıkıştırıyoruz şimdi örtüyü, öyle çözdük. uyku tulumlarından almak lazım sanırım. h&mde var 39 tlye. online sitesine bak sen de istersen

Canım, beniim yazmıştı galiba yanlış hatırlamıyorsam .. Bende doktora gitmeden başlamıştım iki bez.. Annem, bizde kalın bez bağlardık dedi.. Şimdikiler ince, ondan galiba
beniim beniim kalça cikigi problemi oldu mu nasıl halletiniz ? Bu arada bebeği ortopedik doktoruna götürdük o muayene etti hiç biseyi yok dedi yine de bi ay sonra getirin film cekecez dedi ben her ihtimale karşı iki bez bağlıyorum bakalım

Kızlar bende dün doğumdan sonra ilk defa decavit içtim ve bugün sütüm düne göre daha çok gibi bence vitaminin etkisi var

Kızlar bişey sorcam süt sağma makinasını kullandıktan sonra her kullanımda kaynatıyormusunuz valla zor oluyor sadece yıkayıp kullanan varmı

ucurtma_avcisi ucurtma_avcisi süt kanalları ne zaman nasıl açılırmış peki:) kiralama fiyatları Ne kadar cmm
Duzenli emzirme ve duzenli sagim ile acilirmis ama kendimi paraladim 3 ay olacak ne kanallar acildi ne sut artti. Kiralama ucretleri de hastane tipi 180 tl aylik, tek seferlik kullanacagin biberon aparatina 80 tl veriyosun ekstra. Bir de elektrikli sagim makinasi vardi aylik 160 tl. Satin alirsan 690 tl idi sanirim.. Ama hastane tipi kiralarsan senet falan yapiliyor.

Ben kullaniyorum kadın doğum doktorum yazdı gyneferon devam ediyorum.emzirdigim sürece kullanacağım sanırım en az 6ay dedi.bir de d vitamini kullanıyorum günde 9 damla sağlık ocağınin verdiğinden.baska vitamin kullanmıyorum
Bana da hastaneden cikarken yazdi kullandim 1 kutu. Sonra devam etmedim o bitince. Acaba kullanmak mi gerekiyor? Benim karaciger enzimlerim yuksek cikmisti demir ilacindan oldugunu dusunup biraktim kafama gore. Yine baslasam mi bilemedim.

Kızlar nasılsınız? Ben pek giremiyorum bu aralar, büyüğü Sabah okula bırakıyorum anca eve gelip emzirme faslı, kızım uyursa iş güç sonra saat 1 de oğlanı almaya... hergün böyle geçiyor. Bu ara sıkıntı , kızım bizim yatakta yatıyor :/ kendi yatağında babynest içinde yatıyordu ama artık dar geliyor galiba . Bakalım bu alsam normal park yatağın içinde yatıracağım rahat rahat yatar Insallah Yoksa ne yaparım bilmiyorum. Oğlumda çok çektim uykudan, yatak ve uyutma probleminden :( Bu arada sizinkiler nerde yatıyor ?

Bana da hastaneden cikarken yazdi kullandim 1 kutu. Sonra devam etmedim o bitince. Acaba kullanmak mi gerekiyor? Benim karaciger enzimlerim yuksek cikmisti demir ilacindan oldugunu dusunup biraktim kafama gore. Yine baslasam mi bilemedim.
Bana doktorum devam et dedi hatta hamileyken bana 2tane kullan dedi düşük çıkmıştı değerim ama benimde enzimlerim arttı sonra tek kukkanmaya başladım bende kafama gore

30 cc ne güzel:) bu miktar bende nadir çıktı, dediğin gibi ilaç niyetine, bende bir güğsü sağarken bazen diğerinden sızıntı oluyor sanki çok süt var, sende de oluyor mu hatta sağmadığımda da sızıntı oluyor giysin ıslanıyor, çok gelecek sanırım diyip sağmaya başlıyorum 20cc çıkıyor, anlayamıyorum bu ne
Aynisi bende de oluyo

Back
X