• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Kızlar biberonda 2 aylık bebekleriniz kaç cc içiyor sağdığım süt dolaba koyuyorum ısıtıyorum hepsini bitiremiyor dökmek zorunda kalıyorum bazen zoruma gidiyor anne sütü bir damla bile ziyan olunca üzülüyorum
Sagdogim sutu dolaba koymak isitmak ve bebegimin bitirememesi benim icin hayal. Benim oglum da 3 saatte bir 60 cc iciyo gunde en fazla 6 kez. Oncd anne sutu aliyo tabi. Dunden beri oglum sol gosgumu emmek istemiyo neden olabikir acaba

2 aylıkken mama olduğu zaman 90 cc içiyordu sağdığım sütü verdiğim zaman 150 cc içiyordu şu an 3.5 aylık olduk mamayı 120 cc içiyor süt sağdığım zaman 250 cc tek seferde içiyor
Ya ben de veriyorum ama içmiyor 120 cc falan veriyorum 80 anca içiyor 2 ay 7 günlük

Sagdogim sutu dolaba koymak isitmak ve bebegimin bitirememesi benim icin hayal. Benim oglum da 3 saatte bir 60 cc iciyo gunde en fazla 6 kez. Oncd anne sutu aliyo tabi. Dunden beri oglum sol gosgumu emmek istemiyo neden olabikir acaba
Canım benimde sağ göğsümü bazen almıyor uykuluyken ver o zaman içiyorlar

İki gündür kızım mememi almayınca üzüldüm ve az olan sütüm daha da azaldı, ben bazen onla yirmiyle nereye kadar uğraşıcam emzirmeyi bırakayım diye düşünüyorum:KK43:
Stres cok fazla etkiliyor :( benim kizim da almak istemedigi icin haftalardir ugrasiyorum.. bi ara 70 cc.leri gormustum sonra yine azaldi sutum. Simdi iki memeden toplam 30 cc ciksa sukrediyorum... Emziremedigim icin sagiyorum cok zor oluyor yarim saat sagmakla ugrasiyorum devamli.. disari cikarsan hic sagamiyosun bu sefer:( yine de az da olsa anne sutu alsin diyorum.. ne cikarsa sag ver canim. Kafani fazla yorma daha cok stres olursun.

Gobekleriniz eridi mi kizlar? Benim sanki hic kuculmeyecek gibi.. sanki kaldi bu gobek bende. 4 aylik hamile gibiyim.. mekik falan cekmeyi dusunuyorum ama sezeryan dikislerine zarari olabilir diye duydum. Dikislerden dolayi yapmak istedigim hicbiseyi yapamiyorum. Gerçi hoş, yapcak olsam bebekten firsat bulamam..

Kızlar kardeşim yanıma gelcek arabayla giderken sizide götüreyim dedi 3 hafta kadar acaba ailemin yanına gitsem mi vicdan yapıyorum çocuk babasını 3 hafta görmüycek diye ama babası da hafta içi 3 gün spora gider gitme dediğim halde annemlerde en azından çocuğu tutarlar diyorum çok kararsız kaldım ya
Gittt

Hahaa şimdi okuyunca kendimi gordum. Inanki o göğüs pedleri elimde patladı. Bir kere bile yerlestiremedim. Bazen çocuğun agzini siliyorum onunla. Sonuçta alındı. Amacının dışında kullanıyorum
Ay ben de bu pedleri napicm diyodum güzel fikir :D süt saklama poşetlerim de boşa

Kızlar bebeğimin bi gözü arada bir uykudan kalkınca sis duruyor sonra iniyor tek gözde oluyor bu bugün yine sis ama inmedi şu anda uyuyor neden acaba

Kızlar kardeşim yanıma gelcek arabayla giderken sizide götüreyim dedi 3 hafta kadar acaba ailemin yanına gitsem mi vicdan yapıyorum çocuk babasını 3 hafta görmüycek diye ama babası da hafta içi 3 gün spora gider gitme dediğim halde annemlerde en azından çocuğu tutarlar diyorum çok kararsız kaldım ya
Git bence çok rahatlarsin

Stres cok fazla etkiliyor :KK43: benim kizim da almak istemedigi icin haftalardir ugrasiyorum.. bi ara 70 cc.leri gormustum sonra yine azaldi sutum. Simdi iki memeden toplam 30 cc ciksa sukrediyorum... Emziremedigim icin sagiyorum cok zor oluyor yarim saat sagmakla ugrasiyorum devamli.. disari cikarsan hic sagamiyosun bu sefer:KK43: yine de az da olsa anne sutu alsin diyorum.. ne cikarsa sag ver canim. Kafani fazla yorma daha cok stres olursun.
Dışarıda olduğunda dört beş saat zaman geçtiğinde napıyorsun ben eve gidince yapıyorum ama sonra da çok geç kalıyorum süt azalır mı diyorum

Kaynanam bebeğe bakmak için geldi eşi de peşinden geldi hemen onları görmeye her gün misafir geliyor üç ay oldu yeni giedekler ne yapayım gidin diyemem akıl etmeleri gerek .
Ben istemediğimi söyledim canım hastaneden döndüler o yüzden ama ben rn başından bu yana mesafeliyim onlarda farkındalar artık

Öyle bir git dedin ki sen çok bunaldın herhalde canım calla eşime söyledim göndermiyor uyuzluğu tuttu neyse kardeşim 1 hafta gelcek sonra kendi götürcekmiş bir hafta
Beni getirdi esim bir ayligina ailemin yanina cok sıkılmıstım yslniz basima ama hic bisey degismedi. Bebekle olunca her yer ayni benim icin mama ictigi icin hep stresli moralim bozuk

Bebekle evden gitmek başka yerde kalmak çok zor çünkü bebeğin çok eşyası var
Düzen bozuluyor
Ben şahsen uzun bir yere gitmeyi sevmiyorum
Eşimi çok düşündüğümden değil
Bebegimin rahatlığı önemli
Biraz büyüyünce tabi daha rahat
Yıkama kuvvetini al onu al bunu al
O valizi hazırlamakta da kalırım evimde

Back
X