Hic anlamamki bu testlerden tatlım bende hatirlarsan cok bocalamistim benim kinede dusuk riskin biraz ustünde oldugu icin orta risk dedi perinotolog bide onda burun kemigi falan gorunmemis dedi sanirim yanlis anlamadiysam benim oglumdada degerler ayniydi ve bu 3 dr da sorun yok demisti cok sukur sorunsuzdu ins bundada bi sıkıntı olmaz canımDoğru hatırlamışım demekki.sevindim canım herşeyin yolunda gitmesine.yaseminin orta risk çıkmış ama onun bebeğindeki trizomi 13 müş ama hangi sonucu orta risk bilmiyorum ama benim bildiğim trizomi 13 ve 18 riskli yada orta riskli çıkması için papp a ve hcg değerinin çok düşük çıkması lazım.sanırım Yasemin'in o sonuçları düşük olmalı.
Benim yazdıklarımda belki görmüşsündür canım benim kan 1:209 kombine 1:1075 çıkmıştı ben de icim rahat olsun diye triscreen test yaptırdım 10 günde geldi sonucu. Icinin rahatlaması için yaptırabilirsin sen deAmniyosentez öneriyor ama 1:56 dedi o.
Canım hangi testi yaptırsam karar veremedim yüzde yü olan hangisi ?Benim yazdıklarımda belki görmüşsündür canım benim kan 1:209 kombine 1:1075 çıkmıştı ben de icim rahat olsun diye triscreen test yaptırdım 10 günde geldi sonucu. Icinin rahatlaması için yaptırabilirsin sen de
Yılmak yok yola devam. Pipiyi görene kadar pes etmek yokYaaa onun çıkıntısını sevsinlermaşaAllah gözünaydın.
Ya kızlar nolcak bendeki bu erkek takıntısı
Cinsiyet kız dedi doktorum çok şükür sağlığı yerinde, 3. Kızım olacak ama sizler erkek yazdığınızda bende sizin kadar mutlu oluyorum. Kız kardeşimin ve eltimin oğlu var, kendimin kadar çok seviyorum.
Ben bu gidişle 4. Çocuğuda yaparım heralde
Benim anam 4. De bulmuş oğlanı. Anama çektiysem :)
Canım yüzde 100 olan yok ama benim yaptırdığım yuzde 99.9 diye geciyoCanım hangi testi yaptırsam karar veremedim yüzde yü olan hangisi ?
aynen gaz da sancı yapıyor 2 hafta sonra doktor randevum var onada sorarımsende de tam tersi olmuş demek ki demir ilacı biraz tuhaf bi ilaç
Geçmiş olsun. Kotu bişey yoktur inşallah. İçini ferah tut. Rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallah.
250/1000 arasını orta risk sayıyor doktorlar benimde öyle canım.ama aynen burun kemiği önemli bir bulgu ve Yasemin'in yokmuş canım.inşallah canım hepimiz sağsalim alırız bebişlerimizi kucağımıza.Hic anlamamki bu testlerden tatlım bende hatirlarsan cok bocalamistim benim kinede dusuk riskin biraz ustünde oldugu icin orta risk dedi perinotolog bide onda burun kemigi falan gorunmemis dedi sanirim yanlis anlamadiysam benim oglumdada degerler ayniydi ve bu 3 dr da sorun yok demisti cok sukur sorunsuzdu ins bundada bi sıkıntı olmaz canım
Evet niftidem kesin ama amniyosentez biraz riskli .herkesde yaşanacak diye bişey Yok ama allah korusun iğnenin girdiği delik kapanmayıpta suyu boşalan var işlem sonrası enfeksiyon kapan var.o yüzden çok korkuyorum ben amniyosentezden.
İlk ben söyledim benden alıcak@Elam26
İnşallah doğum yaptıktan sonra bide diyet grubu açarız orada beraber veririz
Yaaa onun çıkıntısını sevsinlermaşaAllah gözünaydın.
Ya kızlar nolcak bendeki bu erkek takıntısı
Cinsiyet kız dedi doktorum çok şükür sağlığı yerinde, 3. Kızım olacak ama sizler erkek yazdığınızda bende sizin kadar mutlu oluyorum. Kız kardeşimin ve eltimin oğlu var, kendimin kadar çok seviyorum.
Ben bu gidişle 4. Çocuğuda yaparım heralde
Benim anam 4. De bulmuş oğlanı. Anama çektiysem :)
Canım sen bilirsin ama amniyosentez bana çok riskli geliyor 1/300 1/500 oranları dense de kesede enfeksiyon, düşük, erken doğum riski alınacak bir risk değil bence. Fiyat olarak diğeriyle bir farkı yok, amniyosentez 1.900 diğeri 2000. Yani Allah korusun gebelik sonlandırılmayı düşünülüyorsa, en son yapılacak şey olmalı sanki. ikisinide araştır öyle karar ver risk değerlendirmesi yaparak eşinle beraber karar ver.
ayyy cok guzel dusunmussun yaa :)Yaaa canlarım çok çok çok sağolun inşallah
Şimdi eşim ve kızlarıma süprizle bildircem onun hazırlığındayım
Mavi patik aldım uçan 7 tane balon aldım gri renkte ycuna bağladım beyaz büyük koli yaptım dılına pembe ve maviden soru işaretleri kapak açılıkp balonlar havaya kalkınca mavi patiklerden cinsiyeti öğrenecekler ve bunu videoya çekip iki aileyede böyle haber verecem
Benimde ilk gebelik değil ama inşallah ilk bebek olacak.11.haftada erkek dedi dr.yok ya daha çok erken değişir o belkide kızdır diye bir ümidim vardı.ama dün bariz bir şekilde pipisini gördük ekranda.sağlıklı doğsunlarda inşallah canım allah bide kız evlat verir.hayırlısı olsun.Canım benim ilk bebeğim rabbim sağlık sıhhat versin inşallah. Ama yalan yok gönlümde hep kız arzusu vardı. Hala kız bebek elbiselerine bakıyorum. Bende şimdi senin gibi kızı bulana kadar herhalde diyorum 3 ü göze alırım belki de dördüherkes ikisinin de mutluluğunu yaşamak istiyor. İnşallah rabbim hayırlı bir erkek evlat nasip eder.
Ahahaa aynenYılmak yok yola devam. Pipiyi görene kadar pes etmek yok
Amin canım Rabbim gönlümüzdekinide tattırsın inşaAllah. Çok çocuk iyidirCanım benim ilk bebeğim rabbim sağlık sıhhat versin inşallah. Ama yalan yok gönlümde hep kız arzusu vardı. Hala kız bebek elbiselerine bakıyorum. Bende şimdi senin gibi kızı bulana kadar herhalde diyorum 3 ü göze alırım belki de dördüherkes ikisinin de mutluluğunu yaşamak istiyor. İnşallah rabbim hayırlı bir erkek evlat nasip eder.
Benimde ilk gebelik değil ama inşallah ilk bebek olacak.11.haftada erkek dedi dr.yok ya daha çok erken değişir o belkide kızdır diye bir ümidim vardı.ama dün bariz bir şekilde pipisini gördük ekranda.sağlıklı doğsunlarda inşallah canım allah bide kız evlat verir.hayırlısı olsun.
Hayırlı olsun canım sağlıkla hayırla kucağına al inş.
Yaaa canlarım çok çok çok sağolun inşallah
Şimdi eşim ve kızlarıma süprizle bildircem onun hazırlığındayım
Mavi patik aldım uçan 7 tane balon aldım gri renkte ycuna bağladım beyaz büyük koli yaptım dılına pembe ve maviden soru işaretleri kapak açılıkp balonlar havaya kalkınca mavi patiklerden cinsiyeti öğrenecekler ve bunu videoya çekip iki aileyede böyle haber verecem
hoşgeldin canımm.. tüp bebek arkadaşım :::) Sağlıcakla büyüsünler ve doğsunlar inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?