2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Hic anlamamki bu testlerden tatlım bende hatirlarsan cok bocalamistim benim kinede dusuk riskin biraz ustünde oldugu icin orta risk dedi perinotolog bide onda burun kemigi falan gorunmemis dedi sanirim yanlis anlamadiysam benim oglumdada degerler ayniydi ve bu 3 dr da sorun yok demisti cok sukur sorunsuzdu ins bundada bi sıkıntı olmaz canım

Canım hangi testi yaptırsam karar veremedim yüzde yü olan hangisi ?

Yılmak yok yola devam. Pipiyi görene kadar pes etmek yok

250/1000 arasını orta risk sayıyor doktorlar benimde öyle canım.ama aynen burun kemiği önemli bir bulgu ve Yasemin'in yokmuş canım.inşallah canım hepimiz sağsalim alırız bebişlerimizi kucağımıza.

izmirie sPatz amniyosenteze yüzde yüz diyor doktor.niftyden bile daha kesinmiş .kafam karıştı.
Evet niftidem kesin ama amniyosentez biraz riskli .herkesde yaşanacak diye bişey Yok ama allah korusun iğnenin girdiği delik kapanmayıpta suyu boşalan var işlem sonrası enfeksiyon kapan var.o yüzden çok korkuyorum ben amniyosentezden.

Canım benim ilk bebeğim rabbim sağlık sıhhat versin inşallah. Ama yalan yok gönlümde hep kız arzusu vardı. Hala kız bebek elbiselerine bakıyorum. Bende şimdi senin gibi kızı bulana kadar herhalde diyorum 3 ü göze alırım belki de dördü herkes ikisinin de mutluluğunu yaşamak istiyor. İnşallah rabbim hayırlı bir erkek evlat nasip eder.

izmirie sPatz amniyosenteze yüzde yüz diyor doktor.niftyden bile daha kesinmiş .kafam karıştı.
Canım sen bilirsin ama amniyosentez bana çok riskli geliyor 1/300 1/500 oranları dense de kesede enfeksiyon, düşük, erken doğum riski alınacak bir risk değil bence. Fiyat olarak diğeriyle bir farkı yok, amniyosentez 1.900 diğeri 2000. Yani Allah korusun gebelik sonlandırılmayı düşünülüyorsa, en son yapılacak şey olmalı sanki. ikisinide araştır öyle karar ver risk değerlendirmesi yaparak eşinle beraber karar ver.

ayyy cok guzel dusunmussun yaa :)

Benimde ilk gebelik değil ama inşallah ilk bebek olacak.11.haftada erkek dedi dr.yok ya daha çok erken değişir o belkide kızdır diye bir ümidim vardı.ama dün bariz bir şekilde pipisini gördük ekranda.sağlıklı doğsunlarda inşallah canım allah bide kız evlat verir.hayırlısı olsun.

Yılmak yok yola devam. Pipiyi görene kadar pes etmek yok
Ahahaa aynen ama önce yeni bi koca bulmam lazım. Çünkü benimki 4. Çocuğa sıcak bakmıyor. Tövbestağfirullah Allahım sen affet
Amin canım Rabbim gönlümüzdekinide tattırsın inşaAllah. Çok çocuk iyidir

Amin canım inşallah. Bana da 12. Haftada kız gibi dedi 16 da bariz pipiyi gördük. :) rabbim herkese iki evladıda sağlıkla hayırla tattırsın inşallah.

Ooo ne guzel masallah. Ben orduyla hastaneye gittigim icin hiic boyle suprizler yapamam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…