2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Icinizi ferah tutun, bunlar sadece ıstatistiki bilgiler. 15de 1 çıkanda hiç bisey olmaz 5000de 1 çıkan da bisey çıkar. Hem doktorunuz kalpteki parlaklığı önemsiz görmüştü diye hatırlıyorum. Hayırlısıyla gelsin inşallah sonuclariniz

evet haklisiniz ama insan kalbine beynine cok da soz geciremiyor iste benim ikinci hamileligim kizimda risk cok dusuk cikmis serbest hcg onda cok dusuk bunda bayagi yuksek karsilastirinca iyice korkuttum kendimi insallah insallah sonuclar temiz gelir benim ve butun ayni durumda olan arkadaslarin

Canım serbest hcg değerin kaç çıkmıştı.bak benim bi arkadaşımın serbest hcg si 307 çıkmıştı riskide 1:134 dü amniyosentez yada nift yaptır dediler.burnu basık el parmakları kısa dediler.ama arkadaş hiçbirini yaptırmadı.kızı şuanda 1,5 yaşında normal bir bebek.demekki hcg yüksekliğide bi anlam taşımıyor.

Ayni durumu ben de yasadim kizim da 15binde 1 olan oran bu hamileliğimde 1075de 1 cıktı. Beni de en çok bu durum tedirgin etmişti. Inşallah sonuclariniz temiz gelir rahat bir nefes alırsınız

nasil moral oldu canim hcg 120 cikmis bazi insanlarin yuksek cikabiliyomus ama ben ilkinde dusuk bunda niye yuksek diye kendimi yedim doktorum rahat aslinda testi de o onermedi ben cok kafama taktigim icin yaptirmak istedim allah razi olsun canim duydugum olumlu ufacik bisey bile dunyami aydinlatiyo

Ayni durumu ben de yasadim kizim da 15binde 1 olan oran bu hamileliğimde 1075de 1 cıktı. Beni de en çok bu durum tedirgin etmişti. Inşallah sonuclariniz temiz gelir rahat bir nefes alırsınız
degisiyo demekki her hamilelik farkli oluyo demekki sen test yaptrmis miydin degerlerin hangisinden kaynaklaniyodu riskin ben de en cok buna takildim cunku insallah insallah amin

Yaseminin orta riskli cikmisti

Kızlar erkek kardeşim 2003 doğumlu. Doktorlar bacakları yok sakat aldır dediler. Aldırmadı annem. Doğuma girerken bile bu çocuk sakat demişler düşünün artık doğacak. Şükür şimdi lise 1 e gidiyor 175 boyu var spor yapıyor. O sebeple iki kere düşünmek ve moral bozmamak lazım

degisiyo demekki her hamilelik farkli oluyo demekki sen test yaptrmis miydin degerlerin hangisinden kaynaklaniyodu riskin ben de en cok buna takildim cunku insallah insallah amin
benim de ikili testte böyle çıkmıştı canım. Burun kemiği ense kalınlığı çok iyiydi. Beta hcg değerim riski yükseltmiş. Diğer herşey olması gerektiği gibi çünkü. Ama nipt testinde risk çıkmadığı için tek başına beta hcgnin çok da anlamlı olmadığını düşünüyorum. 1 hafta boyunca okumadığım makale, girmediğim blog, bakmadığım doğum hikayesi kalmadı. Sonuçlar gelince rahatladim. Inşallah senin de temiz gelir sonuçların.

insallah canim benim de ense kalinligi 1.7 burun kemigi mevcut tek hcg 120 riski yukselten o ve uc gundur okumadigim sey kalmadi kendimi mahvettim siz iyi geldiniz insallah ben de hayirli sonuclarimi alirim canim

insallah canim benim de ense kalinligi 1.7 burun kemigi mevcut tek hcg 120 riski yukselten o ve uc gundur okumadigim sey kalmadi kendimi mahvettim siz iyi geldiniz insallah ben de hayirli sonuclarimi alirim canim
Benim kizimin burun kemigi yoktu teyzesi :) doktorum demistiki korkutmak istemem ama burun kemigi olusmamis nace test yaptiralim maddi durumunuz musaitse...neyse testi yaptirdik sonuc temiz rahatladik...meger burnu gercekten yokmus sipanin ilk fotografini ekliyorum simdi...demem o ki bazen ordan goruldugu kadar kötu olmayabiliyor.dusunsene halimizi 15 gun kalbim elimde bekledim test sonucunu...anliyorum endiseni ama testler harika muhtesem bile ciksa %0.01 risk hep var ve o milyonda bir ihtimal bizi bulabilir...cokta elden bisey gelmiyor.

cok haklisin canim masallah kurban olurum dunya tatlisi sonuc iyi olsun da cekilen skntilar elbet unutulur dedigin gibi risk her zaman var aslinda

Oyy masallah ne kadar guzel bisey bu ya Rabbim anali babali kardeşli büyütsün insallah tam ısırmalik bu kız ama çocukların canini yakmaya karsiyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…