2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Yaaa çok güzeel, bende eşime farklı bi şekilde sürpriz ile haber vermek istiyorum inşallah
Ahahahha ay ilahi ya çok güldüm, rabbimde seni güldürsün de yeni kocada da 3 kız olurda kader tekerrür ederse ne yapcan
Ooo ne guzel masallah. Ben orduyla hastaneye gittigim icin hiic boyle suprizler yapamam
Bende eşimle gidicem ama doktora ufak kağıda yazıp vermesini isticem, eşim zaten anlamaz çıkıntıdan girintiden o yüzden sıkıntı yok

Amin inşallah bazen korkutuyor beni kanamam var neredeyse hergün çok şükür gelişimleri iyi gidiyor
Hayirli olsun ikiz galiba. Benim de ikiz. Bende de var kanama sorunu. Surekli dinlenme ve istirahat gerekiyor. Hayirlisiyla saglikla kucagimiza aliriz insallah hepimiz.

Ayyy ne heyecanlııı valla ben bile sanki bilmiyomusux gibi burda heyecan yaptim
Bide eve geleydi bizimki iyiydi arkadaşlarıyla iftara gidecekmiş

Masallah Gozun aydin canım. Rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin. Salih evlat olsun inşallah:)
Amin canım inşallah darısı başına

Yaaa çok güzeel, bende eşime farklı bi şekilde sürpriz ile haber vermek istiyorum
Yap canım videoyada çek çok güzel bi anınız olur

benim risk daha yuksekmis aslinda o zaman doktorum onemsememisti bende hic dikkat etmemisim bu kalpte parlaklik olayi cikinca icime kurt dustu baktim ki benim biyokimyasal risk 1:151 kombine risk 1:497 hcg degerim yuksek cikmis risk ondan sanirim ama com korktum panikledim ve of cok zor gecio gunler dun nipty icin kan verdim insallah temiz gelir cok korkuyorum

Ooo guzelmis. Maalesef bnm doktorun nosu annemde var. Hiic gizleme imkanim yok. Bide onumuzdeki kontrole esim annem ve kiz kardesim gidecez. Supriz hayal

Amin kuzu benimde takintim yok ama esim kiz meraklisi o yuzden de bazen erkek olursa ona da alistir kendini diyorum. Uzulur mu uzulmezbelki. Ama koymak istedigi ismi koyana kadar da cocuk ister

İnşallah canım sağlıcakla kucağına alırsın.testin güzel sonuçlanır.peki bu kalpte parlaklık teşhisi detaylı ultrasonda mı söylendi Yoksa kendi doktorun rutin muaynede mi söyledi.

Bugun o kadar cok yorgunum ki. Tam 10 km yurumusuz. Esimle gezerken bir bayanin ikizlari vardi. Bize bakti sevgili misiniz dedi. Bende evliyiz dedim. Bana sakin cocuk yapmayin dedi. Dedim maalesef gec kaldiniz hamileyim dedim. Ayy yazik olcak size dedi. Varya ikizler kadinin omrunu yemis yani. Kadin ben kendimi aticam diyor cocuklar hayir diyor kendisi 8 yil beklemis. Sanirim tedaviyle olmus. Ama kiz ayri canavar erkek ayri canavar. Oyle kucukte degiller 4 yasinda filanlar. Kadin hayattan bezmisti. Sonra dondu diyo ki ikiz degil dimi dedim yok tek ohh iyi bari dedi

detayli ultrasonum 10 temmuzda rutin kontrolde soyledi doktorum cok da onemsemedi aslinda ama benim icime yara oldu
O geçici bir delik olabilir canım.ilerleyen haftalarda kapanıyor genelde.o yüzden doktorun rahat davranmıştır.inşallah herşey yolunda gider sağsalim bebeğini alırsın kucağına.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…