Amin canım inşallah. Bana da 12. Haftada kız gibi dedi 16 da bariz pipiyi gördük. :) rabbim herkese iki evladıda sağlıkla hayırla tattırsın inşallah.
Yaaa çok güzeel, bende eşime farklı bi şekilde sürpriz ile haber vermek istiyorum inşallahYaaa canlarım çok çok çok sağolun inşallah
Şimdi eşim ve kızlarıma süprizle bildircem onun hazırlığındayım
Mavi patik aldım uçan 7 tane balon aldım gri renkte ycuna bağladım beyaz büyük koli yaptım dılına pembe ve maviden soru işaretleri kapak açılıkp balonlar havaya kalkınca mavi patiklerden cinsiyeti öğrenecekler ve bunu videoya çekip iki aileyede böyle haber verecem
Ahahahha ay ilahi ya çok güldüm, rabbimde seni güldürsün de yeni kocada da 3 kız olurda kader tekerrür ederse ne yapcanAhahaa aynenama önce yeni bi koca bulmam lazım. Çünkü benimki 4. Çocuğa sıcak bakmıyor. Tövbestağfirullah Allahım sen affet
Amin canım Rabbim gönlümüzdekinide tattırsın inşaAllah. Çok çocuk iyidir
Bende eşimle gidicem ama doktora ufak kağıda yazıp vermesini isticem, eşim zaten anlamaz çıkıntıdan girintiden o yüzden sıkıntı yokOoo ne guzel masallah. Ben orduyla hastaneye gittigim icin hiic boyle suprizler yapamam
Banada 12de kiz dedi oglan cikarsa esime uzulurum[/QUOTE
Canım o haftalarda yanılma payı çok fazla oluyor doktor erkek deyince benim eşim belli etmedi ama çok sevindi Ben de o çok mutlu oldu diye sevindim. cinsiyet ayrımı yapmıyoruz ama elde olmadan Gönül bir tarafa bir tık daha fazla maylediyor. Rabbim sağlıklı sıhhatli hayırlı versin inşallah
Hayirli olsun ikiz galiba. Benim de ikiz. Bende de var kanama sorunu. Surekli dinlenme ve istirahat gerekiyor. Hayirlisiyla saglikla kucagimiza aliriz insallah hepimiz.Amin inşallah bazen korkutuyor beni kanamam var neredeyse hergünçok şükür gelişimleri iyi gidiyor
Bide eve geleydi bizimki iyiydi arkadaşlarıyla iftara gidecekmişAyyy ne heyecanlııı valla ben bile sanki bilmiyomusux gibi burda heyecan yaptim
Amin canım inşallah darısı başınaMasallah Gozun aydin canım. Rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin. Salih evlat olsun inşallah:)
Yap canım videoyada çek çok güzel bi anınız olurYaaa çok güzeel, bende eşime farklı bi şekilde sürpriz ile haber vermek istiyorum
Allahın izniyle hiiiç bişey olmaz..Progestan kullanıyosundur zaten..Merak etme hala kanama alanı olanlar var..Sen dinlenmeye bak bol bolAmin inşallah bazen korkutuyor beni kanamam var neredeyse hergünçok şükür gelişimleri iyi gidiyor
benim risk daha yuksekmis aslinda o zaman doktorum onemsememisti bende hic dikkat etmemisim bu kalpte parlaklik olayi cikinca icime kurt dustu baktim ki benim biyokimyasal risk 1:151 kombine risk 1:497 hcg degerim yuksek cikmis risk ondan sanirim ama com korktum panikledim ve of cok zor gecio gunler dun nipty icin kan verdim insallah temiz gelir cok korkuyorumIcinin rahatlaması için eğer maddi olarak yuk olmayacaksa kan dna testi yaptirmani öneririm. Ben triscreen test yaptırdım 2150 tl. Salı günü yaptırdım bir sonraki cuma sonuçları geldi. Benim ikili testim 1075de1 çıkmıştı ama içim rahat olsun diye yaptırdım. Herhangi bir sorun yok çok şükür. Sizde de birşey çıkacağını sanmıyorum doktor önemsiz dediyse ama içinizin rahatlaması için yaptırabilirsiniz
Yaaa çok güzeel, bende eşime farklı bi şekilde sürpriz ile haber vermek istiyorum inşallah
Ahahahha ay ilahi ya çok güldüm, rabbimde seni güldürsün de yeni kocada da 3 kız olurda kader tekerrür ederse ne yapcan
Bende eşimle gidicem ama doktora ufak kağıda yazıp vermesini isticem, eşim zaten anlamaz çıkıntıdan girintiden o yüzden sıkıntı yok
ben de dun nipty icin kan verdim insallah bebeklerimizi saglikla kucaklariz
@zeynebim014İnşallah canım sağlıcakla kucağına alırsın.testin güzel sonuçlanır.peki bu kalpte parlaklık teşhisi detaylı ultrasonda mı söylendi Yoksa kendi doktorun rutin muaynede mi söyledi.
detayli ultrasonum 10 temmuzda rutin kontrolde soyledi doktorum cok da onemsemedi aslinda ama benim icime yara oldu@zeynebim014
İnşallah cnm yazarımOhhh maşallah canım benim. Güvenli bağlanmanın metnini duymuştum. Bende almak istiyorum güzel eğitici kitaplar almak. Memnun kaldıklarını yaz mutlaka.
Ah keske mumkun olsa ikinizden de alirdim vallaİlk ben söyledim benden alıcak@Elam26
O geçici bir delik olabilir canım.ilerleyen haftalarda kapanıyor genelde.o yüzden doktorun rahat davranmıştır.inşallah herşey yolunda gider sağsalim bebeğini alırsın kucağına.detayli ultrasonum 10 temmuzda rutin kontrolde soyledi doktorum cok da onemsemedi aslinda ama benim icime yara oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?