üniveesite hastaneleri yapiyormu acabaBence bu testler çok gereksiz.keşke ücretsiz olarak bu testler yerine SGK nift testi karşılasa da herkes onu yaptırsa.Olasılık işte ne kadarı güvenli olabilir ki.inşallah sorunsuz alırız kucaklarımıza.
Benimki 108 di galiba yuksekmis ozmnHaftaya gore değer değişiyor ama 30 60 arası normal geliyor sanırım sonuç. Benim ilk kizim da 33.mus aynı haftada yapılmış ikili. Bunda 94 cikmis
Amin insallahGonlunuze gore saglikli bi bebis olur insallah
Sağol canım benim bizede aynısını demişti hayırlısı olur insallah Bende o kadar çok kız kıyafetlerine bakmıştım ki hiç erkek bakmadım şimdi erkek kıyafetlerine bakıyorumHayırlı olsun canım. Rabbim sağlıkla büyütmeyi nasip etsin. Bizede 12. haftada kıza benziyor dediler 16. haftada erkek oldu ..:) Benim hala gözüm dantelli pembelerde ..:) ama yavaş yavaş alışıyorum şortlara :)
Saol canım allah razı olsun,hayırlısını versin rabbim .[
İnşallah sorunsuz sıkıntısız atlatırsınız. Hayırlı haberlerle gelirsin. Benim arkadaşım biraz fazla para verip ön raporu erken öğrenmek istedik dedi 3 gün sonra ön bilgilendirme için aramışlar.
Türkiye'de sadece tepecik hastanesinde yapılıyor.oranında firmayla ihalesi bitmiş ellerinde kanı koyacakları kit yokmuş Haziran'ın ortası gibi gelecekmiş.üniveesite hastaneleri yapiyormu acaba
Dinlenmedikce geçmiyor canim bu agri kizimda da böyleydim simdi de ayni .suanki bebek 20 cm olmus dimdik oturuyor asagi ayakları ile baski yapıyor ben de sorun var sanıyorum biran ama iyi hatırlıyorum kızımda da boyleydim.Kızlar, daha önce doğum yapan arkadaşlar kasık ve alt karın ağrısı için Dr. Normal diyo ama öyle geçmez bir hal aliyoki yürürken falan çok zorlanıyorum sadece. Yatarken yok ama böyle km lerce yol yurumusumde agriyo sanki geriliyor kaslar bir cozumunuz varmı ne zaman geçiyor
Hayirli olsun ikiz galiba. Benim de ikiz. Bende de var kanama sorunu. Surekli dinlenme ve istirahat gerekiyor. Hayirlisiyla saglikla kucagimiza aliriz insallah hepimiz.
Hayirlisi da bi birinciyi yapalim yipranma payina bakicazon gore ve keyfime gore 2 3 4 ler denenir. Zor valla cocuk bakimi sahsen ben tedirgin oluyorum. Hayati egitimi insan cok sey dusunuyor
arkadaşlar selam
ben detaylı ultrason için araştırma hastanesinden randevu aldım ama 23+4 e denk geliyor verdikleri tarih
çok mu geç olur?
bakılamaz mı acaba?
Amniyosentez nipt testler çıkmadan önce ilk tercih olarak görülüyodu ama bebegin sivisina mudahele edildigi icin once nipt testleri oneriyo genelde doktorlar. nipt testlerin güvenirliği çok yüksek zaten pozitif sonuç gelirse yine amniyosentez yapılıyo kesinleştirmek icinCanım bana kalsa kandan baktırırım amniyosentez riskli gibi geliyor göbekten falan .ancak hem kendi doktorum hem eşim kesin sonuç istiyorsak amniyosentez yapalım diyor.allah büyüktür inş olumlu sonuç alırız.
Yok canım geç değil o zaman da yapılıyor
internette hep 20-22 yazmışlar
hatta 23 ve sonrasında gidenlere "izlenememiştir" falan gibi rapor vermişler diye bişeyler okudum da. hani o saatten sonra ücretli bi yere gitmek istesem bile geç kaldın derler diye korktum.
ense kalınlığı falan ölçümleri haftası uygun olmadığından yapılamamıştır demişler birilerine.
sen yaptıracak mısın?
Yaa onun ağzını burnunu yesinler maşallaahBenim kizimin burun kemigi yoktu teyzesi :) doktorum demistiki korkutmak istemem ama burun kemigi olusmamis nace test yaptiralim maddi durumunuz musaitse...neyse testi yaptirdik sonuc temiz rahatladik...meger burnu gercekten yokmus sipaninilk fotografini ekliyorum simdi...demem o ki bazen ordan goruldugu kadar kötu olmayabiliyor.dusunsene halimizi 15 gun kalbim elimde bekledim test sonucunu...anliyorum endiseni ama testler harika muhtesem bile ciksa %0.01 risk hep var ve o milyonda bir ihtimal bizi bulabilir...cokta elden bisey gelmiyor.Eki Görüntüle 2154958
canım yinede sen bilirsin rabbim hayırlı sonuçlar çıkarsın ikisinde de ama amniyosentez de benim arkadaşımın karnından sıvı alırlarken kan bulaştırmışlar test geçersiz sayılmıştı. doktorunu iyi araştır çünkü onu yapmak bebeğe zararlı olabiliyo ve tekrarı daha fazla risk.Senle aynı durumdayız canım test sonucunu aldığımdan beri moralim çok bozuk ben nifty yaptırmak istiyorum ama herkes amniyosentez diyor ne yapacağımı bilmiyorum hakkımızda hayırlısı olsun
aynen aynen benmkide öyle. doktor sarsıyo anca öyle elini kolunu oynatıyo demek yavrucaklar aç diye öyle oluyomuşBende hep sabah ac karnina gidiyorum benimkindede hareket yok hep uyku halinde. doktor karnima vuruyo oyle bile zar zor hareket ediyo. Bende artik hareket gormek icin tok gitme karari aldim :) benimki cikolata sekerdende cok etkilenmiyor doguncada boyle sakin olurmu bilmiyorum sipa :)
aynen canım sağlıklı olsunda, cinsiyet gerçekten öğrenmeye çok meyilli değilim hep bi tedirginlik var içimde. bu tedirginlik geçecek söylemeyelim deseler sanırım kabul ederim. bakalım hayırlısı göstermezse kendi bilirSanada beklemek dusuyor cnm .olsun sag salim olsunda cinsiyetini gizlesin.benim bi arkadasin her gitmesinde cinsiyet belli olacak diye guttiler ama olmadi taki besinci ayinda bebis popoyu donmus alin size cindiyet demisti cok gulmustuk ya seninkide oyle yapcak al sana cinsiyet diye
O zaman çamura yatcam. İki koca değiştirdim bi oğlan veremediler bana dicemlafım sözüm herşeyim hazır:) ayy ben yatiim en iyisi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?