2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Kızlar, daha önce doğum yapan arkadaşlar kasık ve alt karın ağrısı için Dr. Normal diyo ama öyle geçmez bir hal aliyoki yürürken falan çok zorlanıyorum sadece. Yatarken yok ama böyle km lerce yol yurumusumde agriyo sanki geriliyor kaslar bir cozumunuz varmı ne zaman geçiyor

Sağol canım benim bizede aynısını demişti hayırlısı olur insallah Bende o kadar çok kız kıyafetlerine bakmıştım ki hiç erkek bakmadım şimdi erkek kıyafetlerine bakıyorum

Saol canım allah razı olsun,hayırlısını versin rabbim .

Dinlenmedikce geçmiyor canim bu agri kizimda da böyleydim simdi de ayni .suanki bebek 20 cm olmus dimdik oturuyor asagi ayakları ile baski yapıyor ben de sorun var sanıyorum biran ama iyi hatırlıyorum kızımda da boyleydim.

Hayirli olsun ikiz galiba. Benim de ikiz. Bende de var kanama sorunu. Surekli dinlenme ve istirahat gerekiyor. Hayirlisiyla saglikla kucagimiza aliriz insallah hepimiz.

Ya inşallah sağ salim yavrularımız alırız kucağımıza dünden beri bitmek bilmeyen kanama yaşıyorum her hafta 2 sefer kanamam oluyor sürekli de kahve rengi akıntı hergün ped kullanıyorum.

Günaydın arkadaşlar bebekler büyüdükçe kasik ağrısı artar. Ağrı girdiği zaman hemen yatın ayaklarınızı biraz kaldırın düz yatın 5 dakikaya ağrı falan kalmıyor ben öyle yapıyorum Ağrı olunca
Vücut uyarı gönderiyor yat biraz dinlen diyor. Lütfen hafife almayın .

Hayirlisi da bi birinciyi yapalim yipranma payina bakicaz on gore ve keyfime gore 2 3 4 ler denenir. Zor valla cocuk bakimi sahsen ben tedirgin oluyorum. Hayati egitimi insan cok sey dusunuyor

Evet canım o konuda çok haklısın heleki bazı çocuklar çok yıpratıcı olabiliyor. çok olmasından ziyade hayırlı ve sağlıklı olması tabiki daha önemli. Bakalım zaman bizlere ne gösterecek burada eski hamile bayanların forumlarına göz atıyorum bazen. 2003 yılında aynı şuan bizim yaşadıklarımızı yazıp paylaşmışlar. şimdi o annelerin 15 yaşında evlatları var..:) Bizlerde Sağlıkla kucağımıza alalım inşallah..:)

arkadaşlar selam
ben detaylı ultrason için araştırma hastanesinden randevu aldım ama 23+4 e denk geliyor verdikleri tarih
çok mu geç olur?
bakılamaz mı acaba?

Amniyosentez nipt testler çıkmadan önce ilk tercih olarak görülüyodu ama bebegin sivisina mudahele edildigi icin once nipt testleri oneriyo genelde doktorlar. nipt testlerin güvenirliği çok yüksek zaten pozitif sonuç gelirse yine amniyosentez yapılıyo kesinleştirmek icin

Yok canım geç değil o zaman da yapılıyor

internette hep 20-22 yazmışlar
hatta 23 ve sonrasında gidenlere "izlenememiştir" falan gibi rapor vermişler diye bişeyler okudum da. hani o saatten sonra ücretli bi yere gitmek istesem bile geç kaldın derler diye korktum.
ense kalınlığı falan ölçümleri haftası uygun olmadığından yapılamamıştır demişler birilerine.

sen yaptıracak mısın?

Canım ben dün fakültede yaptirdim 18+ 5tim. Ozeldeki doktoruma sali günü fakülte ayrıntıliya cagirdi gidiyim mi dedim 24.haftada gidebilirsin dedi.persembe çağırdılar dedim tamam o zaman git baksınlar dedi.

Yaa onun ağzını burnunu yesinler maşallaah
Senle aynı durumdayız canım test sonucunu aldığımdan beri moralim çok bozuk ben nifty yaptırmak istiyorum ama herkes amniyosentez diyor ne yapacağımı bilmiyorum hakkımızda hayırlısı olsun
canım yinede sen bilirsin rabbim hayırlı sonuçlar çıkarsın ikisinde de ama amniyosentez de benim arkadaşımın karnından sıvı alırlarken kan bulaştırmışlar test geçersiz sayılmıştı. doktorunu iyi araştır çünkü onu yapmak bebeğe zararlı olabiliyo ve tekrarı daha fazla risk.
rabbim yardımcınız olsun inşallah sapa sağlam bi tosbiğiniz olur
inşallah hepimizin bebişleri sağlıklı olur
aynen aynen benmkide öyle. doktor sarsıyo anca öyle elini kolunu oynatıyo demek yavrucaklar aç diye öyle oluyomuş ben bu kontrolde cinsiyet öğrenicem o yüzden cesaret edemiyorum açıkçası okadar hareketli olmasına
aynen canım sağlıklı olsunda, cinsiyet gerçekten öğrenmeye çok meyilli değilim hep bi tedirginlik var içimde. bu tedirginlik geçecek söylemeyelim deseler sanırım kabul ederim. bakalım hayırlısı göstermezse kendi bilir artık bu onun hayatı müdahale edemiiicim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…