Ben dr uma sordum iste ozamn hani az risk cok risk diye konussak ne dersiniz bu sonuca riskli derim azı cogu yok derim dedi sonra eve gelince inceledim oglumunkini aynı hemen hemen asagi yukari ona risk yok gerek yok demisti salak kadin tobe tobe sinirlendim aksam aksam obur dr orta risk dedi dusuk riskin hemen ustunde ama orta riske giriyor demisti250/1000 arasını orta risk sayıyor doktorlar benimde öyle canım.ama aynen burun kemiği önemli bir bulgu ve Yasemin'in yokmuş canım.inşallah canım hepimiz sağsalim alırız bebişlerimizi kucağımıza.
Kizlr beta hcg kac olmalıki normal olsun bilginiz varmiinsallah canim benim de ense kalinligi 1.7 burun kemigi mevcut tek hcg 120 riski yukselten o ve uc gundur okumadigim sey kalmadi kendimi mahvettim siz iyi geldiniz insallah ben de hayirli sonuclarimi alirim canim
Oyy masallah kuzuya ya cok tatlıBenim kizimin burun kemigi yoktu teyzesi :) doktorum demistiki korkutmak istemem ama burun kemigi olusmamis nace test yaptiralim maddi durumunuz musaitse...neyse testi yaptirdik sonuc temiz rahatladik...meger burnu gercekten yokmus sipaninilk fotografini ekliyorum simdi...demem o ki bazen ordan goruldugu kadar kötu olmayabiliyor.dusunsene halimizi 15 gun kalbim elimde bekledim test sonucunu...anliyorum endiseni ama testler harika muhtesem bile ciksa %0.01 risk hep var ve o milyonda bir ihtimal bizi bulabilir...cokta elden bisey gelmiyor.Eki Görüntüle 2154958
Ayy benimkide ole kiź meraklısıydı ama erkege benzetti dr dönebilir ama döncek gibi de durmuyo dedi bakalım 10 gün sonra nedicekAmin kuzu benimde takintim yok ama esim kiz meraklisi o yuzden de bazen erkek olursa ona da alistir kendini diyorum. Uzulur mu uzulmezbelki. Ama koymak istedigi ismi koyana kadar da cocuk ister
Amin inşallah hayırlı haberlerinizi bekliyoruzinsallah canim benim de ense kalinligi 1.7 burun kemigi mevcut tek hcg 120 riski yukselten o ve uc gundur okumadigim sey kalmadi kendimi mahvettim siz iyi geldiniz insallah ben de hayirli sonuclarimi alirim canim
Bence bu testler çok gereksiz.keşke ücretsiz olarak bu testler yerine SGK nift testi karşılasa da herkes onu yaptırsa.Olasılık işte ne kadarı güvenli olabilir ki.inşallah sorunsuz alırız kucaklarımıza.Ben dr uma sordum iste ozamn hani az risk cok risk diye konussak ne dersiniz bu sonuca riskli derim azı cogu yok derim dedi sonra eve gelince inceledim oglumunkini aynı hemen hemen asagi yukari ona risk yok gerek yok demisti salak kadin tobe tobe sinirlendim aksam aksam obur dr orta risk dedi dusuk riskin hemen ustunde ama orta riske giriyor demisti
Haftaya gore değer değişiyor ama 30 60 arası normal geliyor sanırım sonuç. Benim ilk kizim da 33.mus aynı haftada yapılmış ikili. Bunda 94 cikmisKizlr beta hcg kac olmalıki normal olsun bilginiz varmi
Maşallah maşallah kuzucuk ya. Siz de üzüntü stres yaşadınız mı acaba ondan mı oldu diyorum başta ben bayağı zor zamanlar yaşadım biraz ona bağladım amaBen yandım o zaman daha bir ay önce ki ultrasonda şok olmuştuk. O kadar çok hareket ediyordu ki. Bacak bacak üstüne atıyo elleri yanaklara getiriyor falan. Eşime diyorum bak bak eyvah annem babam bu mu diye yanaklarına getirip vah vah çekiyor çocuğumuz diye doktor falan baya gülüştük orda. Saolsun cinsiyetini de gösteriverdi hemencecik.
Çok minnoş maşallahBenim kizimin burun kemigi yoktu teyzesi :) doktorum demistiki korkutmak istemem ama burun kemigi olusmamis nace test yaptiralim maddi durumunuz musaitse...neyse testi yaptirdik sonuc temiz rahatladik...meger burnu gercekten yokmus sipaninilk fotografini ekliyorum simdi...demem o ki bazen ordan goruldugu kadar kötu olmayabiliyor.dusunsene halimizi 15 gun kalbim elimde bekledim test sonucunu...anliyorum endiseni ama testler harika muhtesem bile ciksa %0.01 risk hep var ve o milyonda bir ihtimal bizi bulabilir...cokta elden bisey gelmiyor.Eki Görüntüle 2154958
Senle aynı durumdayız canım test sonucunu aldığımdan beri moralim çok bozuk ben nifty yaptırmak istiyorum ama herkes amniyosentez diyor ne yapacağımı bilmiyorum hakkımızda hayırlısı olsuninsallah canim benim de ense kalinligi 1.7 burun kemigi mevcut tek hcg 120 riski yukselten o ve uc gundur okumadigim sey kalmadi kendimi mahvettim siz iyi geldiniz insallah ben de hayirli sonuclarimi alirim canim
Allah razı olsun canım,inş tüm test sonucu bekleyen anneler için hayırlı sonuçlar olur.insallah hayirli sonuclar alirsin canim tertemiz gelir
Canım bana kalsa kandan baktırırım amniyosentez riskli gibi geliyor göbekten falan .ancak hem kendi doktorum hem eşim kesin sonuç istiyorsak amniyosentez yapalım diyor.allah büyüktür inş olumlu sonuç alırız.Canım sen bilirsin ama amniyosentez bana çok riskli geliyor 1/300 1/500 oranları dense de kesede enfeksiyon, düşük, erken doğum riski alınacak bir risk değil bence. Fiyat olarak diğeriyle bir farkı yok, amniyosentez 1.900 diğeri 2000. Yani Allah korusun gebelik sonlandırılmayı düşünülüyorsa, en son yapılacak şey olmalı sanki. ikisinide araştır öyle karar ver risk değerlendirmesi yaparak eşinle beraber karar ver.
Bende hep sabah ac karnina gidiyorum benimkindede hareket yok hep uyku halinde. doktor karnima vuruyo oyle bile zar zor hareket ediyo. Bende artik hareket gormek icin tok gitme karari aldim :) benimki cikolata sekerdende cok etkilenmiyor doguncada boyle sakin olurmu bilmiyorum sipa :)Valla bizde görmeyeli 1 ay olacak pazartesi, cinsiyet göstermezse öksür hapşur atla zıpla
ay ondan olabilir bizimki hiç öyle kıpır kıpır yerinde durmayan bi sıpa olmadı. çünkü ben hep kahvaltı etmeden gittim doktora. anca elini kolunu zoraki oynatırsa oynatıyodu. açlıktan olabilir bak mantıklı geldi
Sanada beklemek dusuyor cnm .olsun sag salim olsunda cinsiyetini gizlesin.benim bi arkadasin her gitmesinde cinsiyet belli olacak diye guttiler ama olmadi taki besinci ayinda bebis popoyu donmus alin size cindiyet demisti cok gulmustuk ya seninkide oyle yapcak al sana cinsiyet diyeEhhehe yesinler onu. bakalım pazartesi bizim sıpa ne yapacak
İnşallah sorunsuz sıkıntısız atlatırsınız. Hayırlı haberlerle gelirsin. Benim arkadaşım biraz fazla para verip ön raporu erken öğrenmek istedik dedi 3 gün sonra ön bilgilendirme için aramışlar.Canım bana kalsa kandan baktırırım amniyosentez riskli gibi geliyor göbekten falan .ancak hem kendi doktorum hem eşim kesin sonuç istiyorsak amniyosentez yapalım diyor.allah büyüktür inş olumlu sonuç alırız.
O zaman çamura yatcam. İki koca değiştirdim bi oğlan veremediler bana dicemYaaa çok güzeel, bende eşime farklı bi şekilde sürpriz ile haber vermek istiyorum inşallah
Ahahahha ay ilahi ya çok güldüm, rabbimde seni güldürsün de yeni kocada da 3 kız olurda kader tekerrür ederse ne yapcan
Bende eşimle gidicem ama doktora ufak kağıda yazıp vermesini isticem, eşim zaten anlamaz çıkıntıdan girintiden o yüzden sıkıntı yok
Ayy benimkide ole kiź meraklısıydı ama erkege benzetti dr dönebilir ama döncek gibi de durmuyo dedi bakalım 10 gün sonra nedicek
İnşallh gönlünüze göre olur canım olmazsa artık 2-3-4 deneriz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?