Sagol canim . 5 ay sonra sende dunyanin en güzel bebegini kucagina alacanYaa onun ağzını burnunu yesinler maşallaah
canım yinede sen bilirsin rabbim hayırlı sonuçlar çıkarsın ikisinde de ama amniyosentez de benim arkadaşımın karnından sıvı alırlarken kan bulaştırmışlar test geçersiz sayılmıştı. doktorunu iyi araştır çünkü onu yapmak bebeğe zararlı olabiliyo ve tekrarı daha fazla risk.
rabbim yardımcınız olsun inşallah sapa sağlam bi tosbiğiniz olur
inşallah hepimizin bebişleri sağlıklı olur
aynen aynen benmkide öyle. doktor sarsıyo anca öyle elini kolunu oynatıyo demek yavrucaklar aç diye öyle oluyomuşben bu kontrolde cinsiyet öğrenicem o yüzden cesaret edemiyorum açıkçası okadar hareketli olmasına
aynen canım sağlıklı olsunda, cinsiyet gerçekten öğrenmeye çok meyilli değilim hep bi tedirginlik var içimde. bu tedirginlik geçecek söylemeyelim deseler sanırım kabul ederim. bakalım hayırlısı göstermezse kendi bilirartık bu onun hayatı müdahale edemiiicim
Amiin bilgili teyzesi inşallaahhSagol canim . 5 ay sonra sende dunyanin en güzel bebegini kucagina alacan
İyi beslendiği için önde olamaz mı? Kendi doktoruma soramadım daha. Ama o bakıncada bir hafta büyük demişti ve tuhaf davranmamıştıBenimki de tüp bebek ve aynı şey benim de başıma geldi doktorun biri bu büyük nasıl olur falan dedi. Tüp bebek niye önde gelişiyor acaba ?
Yok herkesin öyle de acaba süreç hızlanıyor mu yumurta gelişiyor falan ya onu kastettim Kötü bir durum değil zaten 3 haftaya kadar önde gidebilirmiş sanırım normalmiş.İyi beslendiği için önde olamaz mı? Kendi doktoruma soramadım daha. Ama o bakıncada bir hafta büyük demişti ve tuhaf davranmamıştı
Günaydın kızlar, hayırlı Cumalarımız olsun. rabbim bu mübarek günlerin son cumasında hepimizi korkularımızdan emin kılsın, hepimiz güzel haberler alalım. gönlü daralanlara rabbim ferahlamayı nasip etsin inşallah
Teşekkürler canımBendende istemediler ama nöral tüp defekti için afp testi isteniyor.nadir görülen bi sıkıntı folik asit eksikliğinden oluyormuş .
3 doktor da amniyosentez daha kesin diyor.amniyosentez yaptırcam yarın .
ben de dun nipty icin kan verdim insallah bebeklerimizi saglikla kucaklariz
Beni de bilgilendirirsen sevinirim canım. Ben de aynıyım tamam deyip çıkıyorum. Doktorun ağzınına bakıyorum ne diyecek diye. Bir şey soramıyorum bazen bana söyleyeceklerini unutmasın diye:&Ne oldugunu bilmiyorum ilk hamileligimde yapilmadi 16.haftada bebegin kaburgalarinin arasindaki ölcumler yapilacak bisey testi yapicaz kan vericeksin dedi ama tam anlamadim.idrar tahlili verdim ogleden sonra sonuc icin ariycam tekrar sorarim benimde aklima takildi...niyeyse orda ne soylese tamam diyip cikiyorum
Perinatolog du bana bakan yeni genç uzman bir doktor hatta hocasına da danıştı. Normal gebelik olsa 3 haftaya kadar olabilir ama senin transfer günün belli nasıl olur falan filan. En iyisi kendi doktoruma sorayım ben tüp bebek uzmanı o. Yani bence de bir sorun yoktur bunda. Ama işte kafa karışıklığı yaratıyor.Yok herkesin öyle de acaba süreç hızlanıyor mu yumurta gelişiyor falan ya onu kastettim Kötü bir durum değil zaten 3 haftaya kadar önde gidebilirmiş sanırım normalmiş.
Canım ikiz gebelik =kanama hiç korkma Allahın izniyle dinlen. Ben hastanede yatarken hep ikizler kanamadan yatıyodu ikiz gebelik rahmi biraz zorluyor ve yerleşme durumlarından dolayı kazıma işlemi oluyormuş o da pıhtı yapıyormuş.Ya inşallah sağ salim yavrularımız alırız kucağımıza dünden beri bitmek bilmeyen kanama yaşıyorum her hafta 2 sefer kanamam oluyor sürekli de kahve rengi akıntı hergün ped kullanıyorum.
Ben internetten bile tüp bebek olarak girince haftası büyük çıktı normale göre Bence sorun yoktur. Ki ultrasonda bir hafta önde ya da geride değişiklik gösterirmiş. Ben sorun olduğunu sanmıyorum ama sor tabi.Perinatolog du bana bakan yeni genç uzman bir doktor hatta hocasına da danıştı. Normal gebelik olsa 3 haftaya kadar olabilir ama senin transfer günün belli nasıl olur falan filan. En iyisi kendi doktoruma sorayım ben tüp bebek uzmanı o. Yani bence de bir sorun yoktur bunda. Ama işte kafa karışıklığı yaratıyor.
Noral tüp defektiymis kuşum.omurilik arasinsaki siviya ve genisliklerine bakiliyormus.folic asid eksikliginde veya 35 yas ustunde nadir gorulen omur ilik acikligi taramasiymis.3 lu 4 lu tarama yapilmayacagi icin yapilcakmis.ne 35 yas ustuyum ne folic asidimi aksattim nede ilk kan tahlillerim dusuktu ama cok detayci cikti doktorum.hepsi yapmiyormus yani doktorun istemezse sasirmaBeni de bilgilendirirsen sevinirim canım. Ben de aynıyım tamam deyip çıkıyorum. Doktorun ağzınına bakıyorum ne diyecek diye. Bir şey soramıyorum bazen bana söyleyeceklerini unutmasın diye:&
AminHayirli cumalar kizlar.Rabbim ailelerimize dogmamis bebeklerimize saglik sihhat afiyet versin. Gonlumuzden gecen tum dualar hakkimizda hayirlisi ise kabul olur insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?