2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Sagol canim . 5 ay sonra sende dunyanin en güzel bebegini kucagina alacan

Benimki de tüp bebek ve aynı şey benim de başıma geldi doktorun biri bu büyük nasıl olur falan dedi. Tüp bebek niye önde gelişiyor acaba ?
İyi beslendiği için önde olamaz mı? Kendi doktoruma soramadım daha. Ama o bakıncada bir hafta büyük demişti ve tuhaf davranmamıştı

OlaOTE="Zehra_mda, post: 56283306, member: 644769"]Evet canım benim de tüp bebek. Benim yumurta geliştirme süreci biraz uzamıştı 5-6 gün kadar şuan bebeğin gelişimi tam adet tarihine denk geliyor. Belki de kendiliğinden hamilelik oldu biz tüp bebek zannediyoruz [/QUOTE]
Olamazki iğnelere başlar başlamaz yani adetle birlikte ilişki yasak diyorlar. Bizde bu kurala uyduk. Adetten önce hamile kaldıysam bile bebek 1 aylık büyük görünmesi gerekmez mi

İyi beslendiği için önde olamaz mı? Kendi doktoruma soramadım daha. Ama o bakıncada bir hafta büyük demişti ve tuhaf davranmamıştı
Yok herkesin öyle de acaba süreç hızlanıyor mu yumurta gelişiyor falan ya onu kastettim Kötü bir durum değil zaten 3 haftaya kadar önde gidebilirmiş sanırım normalmiş.

@izmirie sPatz amniyosenteze yüzde yüz diyor doktor.niftyden bile daha kesinmiş .kafam karıştı.

3 doktor da amniyosentez daha kesin diyor.amniyosentez yaptırcam yarın .

Nifty daha kolay ve risksiz amniyosenteze göre, ancak daha maliyetli ve yasal geçerliliği yok. Yani Allah korusun niftyde risk yüksek çıksa, bir aksiyon almak için mutlaka amniyosentezin de olmalıymış. Ama düşünme sen bunları , ikisinden birine karar ver ve sabırla bekle. Görüceksin hiç bir şey çıkmayacak canım.

ben de dun nipty icin kan verdim insallah bebeklerimizi saglikla kucaklariz

İyi haberler alırsın inşallah canım.

Beni de bilgilendirirsen sevinirim canım. Ben de aynıyım tamam deyip çıkıyorum. Doktorun ağzınına bakıyorum ne diyecek diye. Bir şey soramıyorum bazen bana söyleyeceklerini unutmasın diye:&

Günaydın sıcak çok sıcak daha da sıcak olacak Benim gibi çok terleyen var mı ....yarın ki kontrol için sabırsızlanıyorum acaba cinsiyet hala aynı mı değişti mi ? Dr mide ilacı verecek ve diş tedavim için rapor alacam böylelikle inşallah hastalıklarımdan kurtulmuş olacam Allah’ın izniyle

Yok herkesin öyle de acaba süreç hızlanıyor mu yumurta gelişiyor falan ya onu kastettim Kötü bir durum değil zaten 3 haftaya kadar önde gidebilirmiş sanırım normalmiş.
Perinatolog du bana bakan yeni genç uzman bir doktor hatta hocasına da danıştı. Normal gebelik olsa 3 haftaya kadar olabilir ama senin transfer günün belli nasıl olur falan filan. En iyisi kendi doktoruma sorayım ben tüp bebek uzmanı o. Yani bence de bir sorun yoktur bunda. Ama işte kafa karışıklığı yaratıyor.

Ya inşallah sağ salim yavrularımız alırız kucağımıza dünden beri bitmek bilmeyen kanama yaşıyorum her hafta 2 sefer kanamam oluyor sürekli de kahve rengi akıntı hergün ped kullanıyorum.
Canım ikiz gebelik =kanama hiç korkma Allahın izniyle dinlen. Ben hastanede yatarken hep ikizler kanamadan yatıyodu ikiz gebelik rahmi biraz zorluyor ve yerleşme durumlarından dolayı kazıma işlemi oluyormuş o da pıhtı yapıyormuş.

Ben internetten bile tüp bebek olarak girince haftası büyük çıktı normale göre Bence sorun yoktur. Ki ultrasonda bir hafta önde ya da geride değişiklik gösterirmiş. Ben sorun olduğunu sanmıyorum ama sor tabi.

Beni de bilgilendirirsen sevinirim canım. Ben de aynıyım tamam deyip çıkıyorum. Doktorun ağzınına bakıyorum ne diyecek diye. Bir şey soramıyorum bazen bana söyleyeceklerini unutmasın diye:&
Noral tüp defektiymis kuşum.omurilik arasinsaki siviya ve genisliklerine bakiliyormus.folic asid eksikliginde veya 35 yas ustunde nadir gorulen omur ilik acikligi taramasiymis.3 lu 4 lu tarama yapilmayacagi icin yapilcakmis.ne 35 yas ustuyum ne folic asidimi aksattim nede ilk kan tahlillerim dusuktu ama cok detayci cikti doktorum.hepsi yapmiyormus yani doktorun istemezse sasirma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…