- 12 Mart 2018
- 1.508
- 2.486
- 133
Sanirim ikiz gebeliklerde kanama sorunu daha fazla oluyor. Ben iki kez yogun pihtili kanama yasadim. Ikincisi 2 hafta onceydi. Hala da arada kahverengi lekelenme oluyor. Wc de peceteye silinince renkli leke gibi geliyor. Mumkun oldugunca az hareket canim. Dr da dikkat hep diyor. Basamak merdiven cikma gibi seyler bana aninda etki ediyor. Bol su icmeyi ihmal etme. Bu arada 2018 ikiz anneleri topigi var kk da. Orayi da takibe aldim benYa inşallah sağ salim yavrularımız alırız kucağımıza dünden beri bitmek bilmeyen kanama yaşıyorum her hafta 2 sefer kanamam oluyor sürekli de kahve rengi akıntı hergün ped kullanıyorum.
Hadi ya zaten oraya gidemem ddeTürkiye'de sadece tepecik hastanesinde yapılıyor.oranında firmayla ihalİesi bitmiş ellerinde kanı koyacakları kit yokmuş Haziran'ın ortası gibi gelecekmiş.
Anladım canım tamam sağolasın.Noral tüp defektiymis kuşum.omurilik arasinsaki siviya ve genisliklerine bakiliyormus.folic asid eksikliginde veya 35 yas ustunde nadir gorulen omur ilik acikligi taramasiymis.3 lu 4 lu tarama yapilmayacagi icin yapilcakmis.ne 35 yas ustuyum ne folic asidimi aksattim nede ilk kan tahlillerim dusuktu ama cok detayci cikti doktorum.hepsi yapmiyormus yani doktorun istemezse sasirma
Arkadaşlar D vitaminine baktırıp düşük çıkan var mı? Ben şimdi endokrindeyim. D vitaminim düşük çıktı. Elevit kullanıyprum aslında
Benimkini ben 14. Haftada ögrenmistim cocugum surekli uyuyo ama sere serpe yattigi icin rahat göründü 18. haftamdada kesinlesti. Darisi senin basina Allah gönlüne göre versin :) hepimize saglicakla kucagimiza almayi nasip etsinYaa onun ağzını burnunu yesinler maşallaah
canım yinede sen bilirsin rabbim hayırlı sonuçlar çıkarsın ikisinde de ama amniyosentez de benim arkadaşımın karnından sıvı alırlarken kan bulaştırmışlar test geçersiz sayılmıştı. doktorunu iyi araştır çünkü onu yapmak bebeğe zararlı olabiliyo ve tekrarı daha fazla risk.
rabbim yardımcınız olsun inşallah sapa sağlam bi tosbiğiniz olur
inşallah hepimizin bebişleri sağlıklı olur
aynen aynen benmkide öyle. doktor sarsıyo anca öyle elini kolunu oynatıyo demek yavrucaklar aç diye öyle oluyomuşben bu kontrolde cinsiyet öğrenicem o yüzden cesaret edemiyorum açıkçası okadar hareketli olmasına
aynen canım sağlıklı olsunda, cinsiyet gerçekten öğrenmeye çok meyilli değilim hep bi tedirginlik var içimde. bu tedirginlik geçecek söylemeyelim deseler sanırım kabul ederim. bakalım hayırlısı göstermezse kendi bilirartık bu onun hayatı müdahale edemiiicim
Amin canım amin inşallah. 12 haftalıkken başka bi doktor yüksek ihtimal erkek demişti. ama kendi doktorum daha çok ufak kordonu orada şimdi cinsiyet söylemek saçma demişti söylememişti. bakalım ne olacakBenimkini ben 14. Haftada ögrenmistim cocugum surekli uyuyo ama sere serpe yattigi icin rahat göründü 18. haftamdada kesinlesti. Darisi senin basina Allah gönlüne göre versin :) hepimize saglicakla kucagimiza almayi nasip etsin
Kemik yapisindan falan anliyolarmis benim doktorum oyle soyledi cunku normalde genital organlarin tamamlanmasi gercektende 16.haftayi buluyormus. O yuzden tahmin yapan doktorlar bebegin kemik yapisindan anliyormus benim doktorum dogru bildi. benimkide kiz olcak Allah in izniyle :))Amin canım amin inşallah. 12 haftalıkken başka bi doktor yüksek ihtimal erkek demişti. ama kendi doktorum daha çok ufak kordonu orada şimdi cinsiyet söylemek saçma demişti söylememişti. bakalım ne olacak
Arkadaşlar D vitaminine baktırıp düşük çıkan var mı? Ben şimdi endokrindeyim. D vitaminim düşük çıktı. Elevit kullanıyprum aslında
yani belki kemik yapısından bildi, ya da bişey gördü söyledi. ama herkes kız diyo bana şuan ne hissettiğimi ne istediğimi bilemiyorumKemik yapisindan falan anliyolarmis benim doktorum oyle soyledi cunku normalde genital organlarin tamamlanmasi gercektende 16.haftayi buluyormus. O yuzden tahmin yapan doktorlar bebegin kemik yapisindan anliyormus benim doktorum dogru bildi. benimkide kiz olcak Allah in izniyle :))
Demekki güneslencen her gun 10dkArkadaşlar D vitaminine baktırıp düşük çıkan var mı? Ben şimdi endokrindeyim. D vitaminim düşük çıktı. Elevit kullanıyprum aslında
Ben d vitamini kullandığım halde bi tek o düşük çıkti..Kullandığım ilaca ilave olarak tek kullanımlık bi ilaç verdiydi..decavit ampul galiba adı unuttum..Simdi ne durumdayım bilmiyorumArkadaşlar D vitaminine baktırıp düşük çıkan var mı? Ben şimdi endokrindeyim. D vitaminim düşük çıktı. Elevit kullanıyprum aslında
Valla bende yaniyorum istanbul yaniyor yarin hayirli haberlerini bekliyoruzGünaydın sıcak çok sıcak daha da sıcak olacakBenim gibi çok terleyen var mı ....yarın ki kontrol için sabırsızlanıyorum acaba cinsiyet hala aynı mı değişti mi ? Dr mide ilacı verecek ve diş tedavim için rapor alacam böylelikle inşallah hastalıklarımdan kurtulmuş olacam Allah’ın izniyle
Benimkide eksik cikti yaridan az degerde ama doktor hamilelikte normal dedi ilac vermedi. genelde herkezde d vitamini dusuk cikarmis merak etme bende ok korkmistum ama bisi olmazmisArkadaşlar D vitaminine baktırıp düşük çıkan var mı? Ben şimdi endokrindeyim. D vitaminim düşük çıktı. Elevit kullanıyprum aslında
Amin insallah en onemlisi can sagligi tabiki. insallah merakini giderir bu sefer gittignde :)yani belki kemik yapısından bildi, ya da bişey gördü söyledi. ama herkes kız diyo bana şuan ne hissettiğimi ne istediğimi bilemiyorumrabbim sağlıklı evlat versin inşallah
daha bende hiiiiç öyle şeyler yok canım yaArkadaslar deli gibi alis veris yapasim var sizdede varmi oyle seyler herseyi alasim var durmadan internetten bebek urunleri bakihorhm sepete ekliyorum vaz geciyorum.disarida daha iyileri vardir diye kendjmi durduruyorum.
Benimde 23.haftaya verdi üniversite.Sıkıntı olacağını düşünmüyorumarkadaşlar selam
ben detaylı ultrason için araştırma hastanesinden randevu aldım ama 23+4 e denk geliyor verdikleri tarih
çok mu geç olur?
bakılamaz mı acaba?
Benimde 23.haftaya verdi üniversite.Sıkıntı olacağını düşünmüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?