2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Ya inşallah sağ salim yavrularımız alırız kucağımıza dünden beri bitmek bilmeyen kanama yaşıyorum her hafta 2 sefer kanamam oluyor sürekli de kahve rengi akıntı hergün ped kullanıyorum.
Sanirim ikiz gebeliklerde kanama sorunu daha fazla oluyor. Ben iki kez yogun pihtili kanama yasadim. Ikincisi 2 hafta onceydi. Hala da arada kahverengi lekelenme oluyor. Wc de peceteye silinince renkli leke gibi geliyor. Mumkun oldugunca az hareket canim. Dr da dikkat hep diyor. Basamak merdiven cikma gibi seyler bana aninda etki ediyor. Bol su icmeyi ihmal etme. Bu arada 2018 ikiz anneleri topigi var kk da. Orayi da takibe aldim ben

Anladım canım tamam sağolasın.

Arkadaşlar D vitaminine baktırıp düşük çıkan var mı? Ben şimdi endokrindeyim. D vitaminim düşük çıktı. Elevit kullanıyprum aslında

Arkadaşlar D vitaminine baktırıp düşük çıkan var mı? Ben şimdi endokrindeyim. D vitaminim düşük çıktı. Elevit kullanıyprum aslında

benim yillardir dusuk, once 60 mq kulaniyordum simdi 20 mq kullanacam gebelikte yuksek doz kullanilmiyor dedi dr.
siz kac mq kullaniyorsunuz?

Benimkini ben 14. Haftada ögrenmistim cocugum surekli uyuyo ama sere serpe yattigi icin rahat göründü 18. haftamdada kesinlesti. Darisi senin basina Allah gönlüne göre versin :) hepimize saglicakla kucagimiza almayi nasip etsin

Benimkini ben 14. Haftada ögrenmistim cocugum surekli uyuyo ama sere serpe yattigi icin rahat göründü 18. haftamdada kesinlesti. Darisi senin basina Allah gönlüne göre versin :) hepimize saglicakla kucagimiza almayi nasip etsin
Amin canım amin inşallah. 12 haftalıkken başka bi doktor yüksek ihtimal erkek demişti. ama kendi doktorum daha çok ufak kordonu orada şimdi cinsiyet söylemek saçma demişti söylememişti. bakalım ne olacak

pazartesi randevumu çarşambaya değiştirdim. diğer muhasebeci izne çıkacak bayram haftası diye işler sarpa sardı. ki izinde almıştım patron onun iznine de tamam demişti. artık pazartesi salı çarşamba gününden birinde gidicem. yoksa doktor 24üne kadar ingiltereye gidecekmiş. kavuşamadım bi türlü yarında çalışmıyomuş doktorumuz

Amin canım amin inşallah. 12 haftalıkken başka bi doktor yüksek ihtimal erkek demişti. ama kendi doktorum daha çok ufak kordonu orada şimdi cinsiyet söylemek saçma demişti söylememişti. bakalım ne olacak
Kemik yapisindan falan anliyolarmis benim doktorum oyle soyledi cunku normalde genital organlarin tamamlanmasi gercektende 16.haftayi buluyormus. O yuzden tahmin yapan doktorlar bebegin kemik yapisindan anliyormus benim doktorum dogru bildi. benimkide kiz olcak Allah in izniyle :))

benimde hep düşüktü. hamileliğin 2. 3 ayı devit damla kullandım. şimdi multivitamin olarak alıyorum. damlayı bıraktım.

yani belki kemik yapısından bildi, ya da bişey gördü söyledi. ama herkes kız diyo bana şuan ne hissettiğimi ne istediğimi bilemiyorum rabbim sağlıklı evlat versin inşallah

Ben d vitamini kullandığım halde bi tek o düşük çıkti..Kullandığım ilaca ilave olarak tek kullanımlık bi ilaç verdiydi..decavit ampul galiba adı unuttum..Simdi ne durumdayım bilmiyorum

Valla bende yaniyorum istanbul yaniyor yarin hayirli haberlerini bekliyoruz

Benimkide eksik cikti yaridan az degerde ama doktor hamilelikte normal dedi ilac vermedi. genelde herkezde d vitamini dusuk cikarmis merak etme bende ok korkmistum ama bisi olmazmis

yani belki kemik yapısından bildi, ya da bişey gördü söyledi. ama herkes kız diyo bana şuan ne hissettiğimi ne istediğimi bilemiyorum rabbim sağlıklı evlat versin inşallah
Amin insallah en onemlisi can sagligi tabiki. insallah merakini giderir bu sefer gittignde :)

Arkadaslar deli gibi alis veris yapasim var sizdede varmi oyle seyler herseyi alasim var durmadan internetten bebek urunleri bakihorhm sepete ekliyorum vaz geciyorum.disarida daha iyileri vardir diye kendjmi durduruyorum.

arkadaşlar selam
ben detaylı ultrason için araştırma hastanesinden randevu aldım ama 23+4 e denk geliyor verdikleri tarih
çok mu geç olur?
bakılamaz mı acaba?
Benimde 23.haftaya verdi üniversite.Sıkıntı olacağını düşünmüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…