- 9 Nisan 2015
- 2.390
- 3.486
- 83
- 38
H&M de cok guzel indirim var kışlık zibinlar ki en kullanisli olan önü citcitlilar 5tl 2li tulumlar 10tl...madem alisverisin geldi bi bak :) zaten kış bebegi bizimkilerArkadaslar deli gibi alis veris yapasim var sizdede varmi oyle seyler herseyi alasim var durmadan internetten bebek urunleri bakihorhm sepete ekliyorum vaz geciyorum.disarida daha iyileri vardir diye kendjmi durduruyorum.
Aynen katılıyorum agri varsa dinlenmeye bir isaret kabul ederim ben deGünaydın arkadaşlar bebekler büyüdükçe kasik ağrısı artar. Ağrı girdiği zaman hemen yatın ayaklarınızı biraz kaldırın düz yatın 5 dakikaya ağrı falan kalmıyor ben öyle yapıyorum Ağrı olunca
Vücut uyarı gönderiyor yat biraz dinlen diyor. Lütfen hafife almayın .
Ben doktoruma hangi haftaya almam uygun dedim üniversitedekiler ayarlar telaş yapma. En uygun zamanı verirler dedi. 12.hafta da aldım 23 e verdilerben de doktoruma bi danışıp öyle karar vericem.
Bu gün var mi acaba indirimlerH&M de cok guzel indirim var kışlık zibinlar ki en kullanisli olan önü citcitlilar 5tl 2li tulumlar 10tl...madem alisverisin geldi bi bak :) zaten kış bebegi bizimkilerayakli tulum alma çok kullanisli olsada bazi bebislerin bacak boyu uzun oluyo giydiremeden çop oluyo
oooo bayağı da erkenden almışsınızBen doktoruma hangi haftaya almam uygun dedim üniversitedekiler ayarlar telaş yapma. En uygun zamanı verirler dedi. 12.hafta da aldım 23 e verdiler
Benim cok dusuk degildi ama hem d 3 ferol hemde elevit kullaniyorum canimArkadaşlar D vitaminine baktırıp düşük çıkan var mı? Ben şimdi endokrindeyim. D vitaminim düşük çıktı. Elevit kullanıyprum aslında
pazartesi randevumu çarşambaya değiştirdim. diğer muhasebeci izne çıkacak bayram haftası diye işler sarpa sardı. ki izinde almıştım patron onun iznine de tamam demişti. artık pazartesi salı çarşamba gününden birinde gidicem. yoksa doktor 24üne kadar ingiltereye gidecekmiş. kavuşamadım bi türlü yarında çalışmıyomuş doktorumuz
Evet varmis arkadasim foto atmisB
Bu gün var mi acaba indirimler
Arkadaslar deli gibi alis veris yapasim var sizdede varmi oyle seyler herseyi alasim var durmadan internetten bebek urunleri bakihorhm sepete ekliyorum vaz geciyorum.disarida daha iyileri vardir diye kendjmi durduruyorum.
Evet canım sıkıntı yapma bence. 2li çıkar çıkmaz al demişti bana.gittim 23 e verdiler oluru o demekki öyle git sende,rahat oloooo bayağı da erkenden almışsınız
demek oluyor
iyi o zaman ya ben de 23 te gideyim bari
ekstra para vermeye gerek yok
Ya bende sıcağı hiç sevmem ellerimdem alev çıkacak resmen bunaltıdan çatlayacak gibi oluyorum nasıl geçireceğiz bilmiyorumKızlar hayırlı cumalar :)
Ben gibi sıcağa dayanamayan var mı ???? Akdeniz bölgesinde yaşıyoruz çok sıcak burası(( klimasız duramıyorum nasıl geçecek bakalım bu yaz
Bi bskayim cnm tesekkurlerH&M de cok guzel indirim var kışlık zibinlar ki en kullanisli olan önü citcitlilar 5tl 2li tulumlar 10tl...madem alisverisin geldi bi bak :) zaten kış bebegi bizimkilerayakli tulum alma çok kullanisli olsada bazi bebislerin bacak boyu uzun oluyo giydiremeden çop oluyo
Sivrisinekler hamileleri özellikle daha çok ısırır diye bilirim ben canım. O yüzden seni ısıp evdeki diğer kişilere dokunmamış olabilir. Bir de bazı kan gruplarını daha çok ısırırlarmış, bilmiyorum kan gruplarınız aynı mı farklı mı ama...Kızlar merabalar. Bişey danısmak istiyorum . Ben 4/5 gundur vucudumda aynı sıvrısınek ısırıklarından var bacakta 3/4 tane kolda 3/4 olcak şekilde. Ama sıvrı ısırıgından farksız kasıntısıda aynı . Yanlız evde başka bu ısırıklardan olan yok. Ne esımde ne oğlumda bı tek bende var . Bu başka bısey olabılırmı ? Yasayan varmı
Aaaa çok şaşırdım göbişinee, hiç bu kadar düşünmemiştim. nasıl belli oluyoo maşallahhEki Görüntüle 2155171
Alın size koca göbek:) siyah biraz küçük göstermiş ama. İstanbul çok sıcak. Karne işlerini hallettim geldim. Ayy kızlar kaldırım kenarında aralıklı yüksek taşlar oluyo ya, arabayla üstüne çıktım. Orda kaldım. 4-5 tane adam geldi. İndim arabadan. Kızım korktu ağladı. Arabayı ittire kaldıra indirdiler ordan. Biraz acele etmiştim. Gülsemmi ağlasammı bilemedim. Koca taşın üstüne çıktım şaka gibi.
oyy maşallah çok şeker bir göbek! çok güzel duruyor canım, daha önce doğum yaptığın için biraz daha erken çıkması normal. Ama göbek dışında inceciksin anlaşılan. Maşallah!Eki Görüntüle 2155171
Alın size koca göbek:) siyah biraz küçük göstermiş ama. İstanbul çok sıcak. Karne işlerini hallettim geldim. Ayy kızlar kaldırım kenarında aralıklı yüksek taşlar oluyo ya, arabayla üstüne çıktım. Orda kaldım. 4-5 tane adam geldi. İndim arabadan. Kızım korktu ağladı. Arabayı ittire kaldıra indirdiler ordan. Biraz acele etmiştim. Gülsemmi ağlasammı bilemedim. Koca taşın üstüne çıktım şaka gibi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?