2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Arkadaslar deli gibi alis veris yapasim var sizdede varmi oyle seyler herseyi alasim var durmadan internetten bebek urunleri bakihorhm sepete ekliyorum vaz geciyorum.disarida daha iyileri vardir diye kendjmi durduruyorum.
H&M de cok guzel indirim var kışlık zibinlar ki en kullanisli olan önü citcitlilar 5tl 2li tulumlar 10tl...madem alisverisin geldi bi bak :) zaten kış bebegi bizimkiler ayakli tulum alma çok kullanisli olsada bazi bebislerin bacak boyu uzun oluyo giydiremeden çop oluyo

Aynen katılıyorum agri varsa dinlenmeye bir isaret kabul ederim ben de

B
Bu gün var mi acaba indirimler

Ben doktoruma hangi haftaya almam uygun dedim üniversitedekiler ayarlar telaş yapma. En uygun zamanı verirler dedi. 12.hafta da aldım 23 e verdiler
oooo bayağı da erkenden almışsınız
demek oluyor
iyi o zaman ya ben de 23 te gideyim bari
ekstra para vermeye gerek yok

Kızlar hayırlı cumalar :)
Ben gibi sıcağa dayanamayan var mı ???? Akdeniz bölgesinde yaşıyoruz çok sıcak burası (( klimasız duramıyorum nasıl geçecek bakalım bu yaz

Bende carsambaya gidecem doktora

Arkadaslar deli gibi alis veris yapasim var sizdede varmi oyle seyler herseyi alasim var durmadan internetten bebek urunleri bakihorhm sepete ekliyorum vaz geciyorum.disarida daha iyileri vardir diye kendjmi durduruyorum.

Ben daha bisey almadim ve bakmiyorum da kiyafetlere. Cok baktigin icin alasin geliyodur. Bi muddet bakmayinca unutuyosun

oooo bayağı da erkenden almışsınız
demek oluyor
iyi o zaman ya ben de 23 te gideyim bari
ekstra para vermeye gerek yok
Evet canım sıkıntı yapma bence. 2li çıkar çıkmaz al demişti bana.gittim 23 e verdiler oluru o demekki öyle git sende,rahat ol

Kızlar hayırlı cumalar :)
Ben gibi sıcağa dayanamayan var mı ???? Akdeniz bölgesinde yaşıyoruz çok sıcak burası (( klimasız duramıyorum nasıl geçecek bakalım bu yaz
Ya bende sıcağı hiç sevmem ellerimdem alev çıkacak resmen bunaltıdan çatlayacak gibi oluyorum nasıl geçireceğiz bilmiyorum

Bi bskayim cnm tesekkurler

Kızlar merabalar. Bişey danısmak istiyorum . Ben 4/5 gundur vucudumda aynı sıvrısınek ısırıklarından var bacakta 3/4 tane kolda 3/4 olcak şekilde. Ama sıvrı ısırıgından farksız kasıntısıda aynı . Yanlız evde başka bu ısırıklardan olan yok. Ne esımde ne oğlumda bı tek bende var . Bu başka bısey olabılırmı ? Yasayan varmı

Sivrisinekler hamileleri özellikle daha çok ısırır diye bilirim ben canım. O yüzden seni ısıp evdeki diğer kişilere dokunmamış olabilir. Bir de bazı kan gruplarını daha çok ısırırlarmış, bilmiyorum kan gruplarınız aynı mı farklı mı ama...

Alın size koca göbek:) siyah biraz küçük göstermiş ama. İstanbul çok sıcak. Karne işlerini hallettim geldim. Ayy kızlar kaldırım kenarında aralıklı yüksek taşlar oluyo ya, arabayla üstüne çıktım. Orda kaldım. 4-5 tane adam geldi. İndim arabadan. Kızım korktu ağladı. Arabayı ittire kaldıra indirdiler ordan. Biraz acele etmiştim. Gülsemmi ağlasammı bilemedim. Koca taşın üstüne çıktım şaka gibi.

Aaaa çok şaşırdım göbişinee, hiç bu kadar düşünmemiştim. nasıl belli oluyoo maşallahh
görülmez kaza derler ya o misal. Allah beterinden korusun bişey olmamıştır inşallah

Benim detayli ultrason randevum 25 haziranda 21 hafta 3 günlükken olacak. 24e kadar bakılıyor diye hatırlıyorum ben de. Guzel sonuclarla donelim insallah hepimiz.

oyy maşallah çok şeker bir göbek! çok güzel duruyor canım, daha önce doğum yaptığın için biraz daha erken çıkması normal. Ama göbek dışında inceciksin anlaşılan. Maşallah!

Küçük kaza için de geçmiş olsun. Bazen böyle nasıl olduğu anlaşılmayan şeyler yapıyor insan. Allah beterinden saklasın. Ben de geçen pazar dar bir yolda yanımdan geçene yol vereyim derken direğe vurdum. Şok oldum vurma sesini duyunca. Bi baktım farın camı çatlamış neyse yapacak bişey yok sağlık olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…