Ayy masallah gobege bak ya resmen cekilin geliyorum dicek nerdeyseEki Görüntüle 2155171
Alın size koca göbek:) siyah biraz küçük göstermiş ama. İstanbul çok sıcak. Karne işlerini hallettim geldim. Ayy kızlar kaldırım kenarında aralıklı yüksek taşlar oluyo ya, arabayla üstüne çıktım. Orda kaldım. 4-5 tane adam geldi. İndim arabadan. Kızım korktu ağladı. Arabayı ittire kaldıra indirdiler ordan. Biraz acele etmiştim. Gülsemmi ağlasammı bilemedim. Koca taşın üstüne çıktım şaka gibi.
Eki Görüntüle 2155171
Alın size koca göbek:) siyah biraz küçük göstermiş ama. İstanbul çok sıcak. Karne işlerini hallettim geldim. Ayy kızlar kaldırım kenarında aralıklı yüksek taşlar oluyo ya, arabayla üstüne çıktım. Orda kaldım. 4-5 tane ada geldi. İndim arabadan. Kızım korktu ağladı. Arabayı ittire kaldıra indirdiler ordan. Biraz acele etmiştim. Gülsemmi ağlasammı bilemedim. Koca taşın üstüne çıktım şaka gibi.
Maşallah ya hamileyim diyorsun bayağı bayağıEki Görüntüle 2155171
Alın size koca göbek:) siyah biraz küçük göstermiş ama. İstanbul çok sıcak. Karne işlerini hallettim geldim. Ayy kızlar kaldırım kenarında aralıklı yüksek taşlar oluyo ya, arabayla üstüne çıktım. Orda kaldım. 4-5 tane adam geldi. İndim arabadan. Kızım korktu ağladı. Arabayı ittire kaldıra indirdiler ordan. Biraz acele etmiştim. Gülsemmi ağlasammı bilemedim. Koca taşın üstüne çıktım şaka gibi.
ayy masaallah gobegine seninkinilk degil ya sanirim ondan biraz fazla cikmis benim bu kadar yok gobegim :)kaza icinde gecmis olzunEki Görüntüle 2155171
dosya yukle var canim orda ordan yap bide biraz kirp fotoyuya bende eklemeye çalışıyorum ama ekleyemedim bi türlüü
Alerji olmus ilabilirsin ben iki aydir gitmedigim cildiyeci malmadi ince ince cikiyor kasintili sonrada kasidkgim icin dokuntu olmaya basladi hamilelikte olabiliyormus boyle seylerKızlar merabalar. Bişey danısmak istiyorum . Ben 4/5 gundur vucudumda aynı sıvrısınek ısırıklarından var bacakta 3/4 tane kolda 3/4 olcak şekilde. Ama sıvrı ısırıgından farksız kasıntısıda aynı . Yanlız evde başka bu ısırıklardan olan yok. Ne esımde ne oğlumda bı tek bende var . Bu başka bısey olabılırmı ? Yasayan varmı
ya bende eklemeye çalışıyorum ama ekleyemedim bi türlüü
dosya yukle var canim orda ordan yap bide biraz kirp fotoyu
yaptım da o hali bile yüksek sanırım eklemiyo. mail olarak bilgisyara attım yine olmadı. deneyeceğim tekrardanCanım çektiğin fotoğrafın ekran görüntüsünü alıp kenarlardan kucultursen eklenir muhtemelen :)
El ayak agiz hastaligi olabilir mi canim saglik ocagina sordunmu?Kızlar merabalar. Bişey danısmak istiyorum . Ben 4/5 gundur vucudumda aynı sıvrısınek ısırıklarından var bacakta 3/4 tane kolda 3/4 olcak şekilde. Ama sıvrı ısırıgından farksız kasıntısıda aynı . Yanlız evde başka bu ısırıklardan olan yok. Ne esımde ne oğlumda bı tek bende var . Bu başka bısey olabılırmı ? Yasayan varmı
Hiç de kilolu durmuyorsun canım. Bir de kalçanı çok abartıyordun hiç de öyle değil. Kendimize haksızlık etmeye bayılıyoruz hepimiz :) Göbeğin çok şeker . Benimki de seninki gibi görğnüyor aşağı yukarı.Sonunda olduuu
Zaten kiloluydum daha da şiştim
Bu 1-2 hafta önceki halimiz
Abartma kuzum aman aman bi kilon yok cok yakismis göbüş :)Sonunda olduuu
Zaten kiloluydum daha da şiştim
Bu 1-2 hafta önceki halimiz
Kalçamı sana düz çekip yollıycam özeldenHiç de kilolu durmuyorsun canım. Bir de kalçanı çok abartıyordun hiç de öyle değil. Kendimize haksızlık etmeye bayılıyoruz hepimiz :) Göbeğin çok şeker . Benimki de seninki gibi görğnüyor aşağı yukarı.
çok teşekkür ederiimAbartma kuzum aman aman bi kilon yok cok yakismis göbüş :)
yaa sizinkide baya belli olmuş, 2. olduğu için heralde. maşallah maşallahHemen kıskandım buda bizden göbüş :)Eki Görüntüle 2155200
Aralari cok yok sezeryan gobegim duruyodu ondan firladi hemen :)yaa sizinkide baya belli olmuş, 2. olduğu için heralde. maşallah maşallah
olsun maşallah size, diğer tosbiğin ayaklarını öperim maşallah ona daAralari cok yok sezeryan gobegim duruyodu ondan firladi hemen :)
Tesekkurederiz teyzesiolsun maşallah size, diğer tosbiğin ayaklarını öperim maşallah ona da
Sanirim ikiz gebeliklerde kanama sorunu daha fazla oluyor. Ben iki kez yogun pihtili kanama yasadim. Ikincisi 2 hafta onceydi. Hala da arada kahverengi lekelenme oluyor. Wc de peceteye silinince renkli leke gibi geliyor. Mumkun oldugunca az hareket canim. Dr da dikkat hep diyor. Basamak merdiven cikma gibi seyler bana aninda etki ediyor. Bol su icmeyi ihmal etme. Bu arada 2018 ikiz anneleri topigi var kk da. Orayi da takibe aldim ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?