2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Ayy masallah gobege bak ya resmen cekilin geliyorum dicek nerdeyse kaza icinde cok gecmis olsun canim ya rabbim beterinden saklasin terarini yasatmasin insallah

Çok geçmiş olsun, Allah beterinden korusun
Göbek de çok tatlı maşallah ne güzel büyüyor bebek

Maşallah ya hamileyim diyorsun bayağı bayağı cinsiyet erkek miydi top gibi sankim karnın

ayy masaallah gobegine seninkinilk degil ya sanirim ondan biraz fazla cikmis benim bu kadar yok gobegim :)kaza icinde gecmis olzun

Alerji olmus ilabilirsin ben iki aydir gitmedigim cildiyeci malmadi ince ince cikiyor kasintili sonrada kasidkgim icin dokuntu olmaya basladi hamilelikte olabiliyormus boyle seyler

El ayak agiz hastaligi olabilir mi canim saglik ocagina sordunmu?

Sonunda olduuu
Zaten kiloluydum daha da şiştim
Bu 1-2 hafta önceki halimiz
Hiç de kilolu durmuyorsun canım. Bir de kalçanı çok abartıyordun hiç de öyle değil. Kendimize haksızlık etmeye bayılıyoruz hepimiz :) Göbeğin çok şeker . Benimki de seninki gibi görğnüyor aşağı yukarı.

Kalçamı sana düz çekip yollıycam özelden bilmiyorum herkes tombiş diyo diye psikolojim bozuldu
Abartma kuzum aman aman bi kilon yok cok yakismis göbüş :)
çok teşekkür ederiim 68 69 kg olmuşumdur yine de

Ayy aynı şeyleri yaşıyoruz resmen oradan çok pıhtı attım ki ben de avuç içi kadar doktorlar düşer bu bebekler dedi şükürler olsun düşmediler ama hala devam kanamaya kanama yoksa da kahve akıntı hergün iğne vuruluyorum. Ben de takibe alıyorum hemen diğer konuyu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…