2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280

Öylemi sebep söylemiyor doktor anlamadım neden oluyor . Herkes farklı şeyler söylüyor allaha emanet ediyorum artık 9 ay böyle devam edecek gibi

Öylemi sebep söylemiyor doktor anlamadım neden oluyor . Herkes farklı şeyler söylüyor allaha emanet ediyorum artık 9 ay böyle devam edecek gibi
Evet söylemiyorlar normalde ama ben bir proftan duydum. Bu arada ben de 6. Haftadan 14. Haftaya kadar sürekli kanadım ama öyle böyle değildi. Kahverengi leke bile hiç geçmemişti sonra 14. Haftası haftada azaldı inşallah tekrar olmaz insan her defasında korkuyor ama seni anlıyorum Okumadığım forum kalmamıştı. Benim kanama sebebi yeni netleşti bebeğin eşi aşağıdaymış o sebep olurmuş.

Aaaa çok şaşırdım göbişinee, hiç bu kadar düşünmemiştim. nasıl belli oluyoo maşallahh
görülmez kaza derler ya o misal. Allah beterinden korusun bişey olmamıştır inşallah
yok canım iyiyiz çok şükür. 3. Çocuk olunca göbekte haliyle böyle oluyo:)

Maşallah ya hamileyim diyorsun bayağı bayağı cinsiyet erkek miydi top gibi sankim karnın
Önce erkek dedi, sonra kız dedi. Kız olarak kabul ettim bakalım. Ama evet biraz önde.

Kaçıncı haftada belli oldu haftaya ikili tarama testim var sebebi belli olur mu acaba

Kaçıncı haftada belli oldu haftaya ikili tarama testim var sebebi belli olur mu acaba
14. Haftada gittiğim başka bir doktor farketti acildeki kendi doktorum da olabilir ama 20. Haftadan önce normal toplar büyük ihtimalle dedi. Ama ağrısız kanama sebebi plesenta problemleri oluyormuş genelde.

Ya kızlar ben kilo almadım hatta verdim ama karnım kocaman. Ona raziyim göğüsler aldı başını gidiyor göbeğimle yarışacak sanki(((

Benim cok dusuk degildi ama hem d 3 ferol hemde elevit kullaniyorum canim
Ben de tam onu soracaktım . aynı ilaçları kullanıyoruz seninle. Şimdi devit-3 ü kullanmadan önce prospektüsünü okudum başka bir d vitamini içeren ilaçla kullanılamaz yazıyor. Bizim elevit de de d vitamini var. Zehirleyici etkisi olabilir yazıyor. Korktum bende.

Benimkide eksik cikti yaridan az degerde ama doktor hamilelikte normal dedi ilac vermedi. genelde herkezde d vitamini dusuk cikarmis merak etme bende ok korkmistum ama bisi olmazmis
Sağol canım içm rahatladı. Bana endokrin doktoru devit-3 verdi bir de.Taban 35 miş benim 22 çıktı

Ben d vitamini kullandığım halde bi tek o düşük çıkti..Kullandığım ilaca ilave olarak tek kullanımlık bi ilaç verdiydi..decavit ampul galiba adı unuttum..Simdi ne durumdayım bilmiyorum
Canım sen ampulden ayrı olarak yanında bir de d vitamini kulla dın demi? Ben şimdi hem elevit hemde d3 kullanmış olcam korktum ikisi 1 arada. 35sınırmış benimki 22 çıktı. D3ün prospektüsünde diğer d vitaminleiri ile alınırsa zehirleyebilir yazıyor. Ama doktora demiştim ben elevit de kullanıyprum diye. Hatta ampul fazla gelir damla yazalım dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…