Canım ikiz gebelik =kanama hiç korkma Allahın izniyle dinlen. Ben hastanede yatarken hep ikizler kanamadan yatıyodu ikiz gebelik rahmi biraz zorluyor ve yerleşme durumlarından dolayı kazıma işlemi oluyormuş o da pıhtı yapıyormuş.
Evet söylemiyorlar normalde ama ben bir proftan duydum. Bu arada ben de 6. Haftadan 14. Haftaya kadar sürekli kanadım ama öyle böyle değildi. Kahverengi leke bile hiç geçmemişti sonra 14. Haftası haftada azaldı inşallah tekrar olmaz insan her defasında korkuyor ama seni anlıyorum Okumadığım forum kalmamıştı. Benim kanama sebebi yeni netleşti bebeğin eşi aşağıdaymış o sebep olurmuş.Öylemi sebep söylemiyor doktor anlamadım neden oluyor . Herkes farklı şeyler söylüyor allaha emanet ediyorum artık 9 ay böyle devam edecek gibi
ayy size de maşallah yaa! Doğum yapmışların erken çıkar teorisi doğruymuş demek. Hakkaten o ayaklar gel beni ısır diyor amaHemen kıskandım buda bizden göbüş :)Eki Görüntüle 2155200
Kız aydın gelini aynı benim gibi armut vucutsun yaa ben de böyle aldım kiloyuSonunda olduuu
Zaten kiloluydum daha da şiştim
Bu 1-2 hafta önceki halimiz
Tesekkurederizayy size de maşallah yaa! Doğum yapmışların erken çıkar teorisi doğruymuş demek. Hakkaten o ayaklar gel beni ısır diyor ama
Maşallah ya 5-6 aylık gibi. Sağlıkla alalım kucağa inşallahHemen kıskandım buda bizden göbüş :)Eki Görüntüle 2155200
yok canım iyiyiz çok şükür. 3. Çocuk olunca göbekte haliyle böyle oluyo:)Aaaa çok şaşırdım göbişinee, hiç bu kadar düşünmemiştim. nasıl belli oluyoo maşallahh
görülmez kaza derler ya o misal. Allah beterinden korusun bişey olmamıştır inşallah
Önce erkek dedi, sonra kız dedi. Kız olarak kabul ettim bakalım. Ama evet biraz önde.Maşallah ya hamileyim diyorsun bayağı bayağıcinsiyet erkek miydi top gibi sankim karnın
Öyle deme kendine yaa hiç de bozulmaz.Kızlar ben göbüşü yayınlasam psikolojiniz bozulur valla o derece diyim
Evet söylemiyorlar normalde ama ben bir proftan duydum. Bu arada ben de 6. Haftadan 14. Haftaya kadar sürekli kanadım ama öyle böyle değildi. Kahverengi leke bile hiç geçmemişti sonra 14. Haftası haftada azaldı inşallah tekrar olmaz insan her defasında korkuyor ama seni anlıyorum Okumadığım forum kalmamıştı. Benim kanama sebebi yeni netleşti bebeğin eşi aşağıdaymış o sebep olurmuş.
Yok cnm oyle bısey değil sıvrı ısırıgı ve kasıntısıyla aynı ama evde sıvrıde yok . Esım komtrol edıo yatıox sınek fılan yok sana başka bısey oluyo dıoEl ayak agiz hastaligi olabilir mi canim saglik ocagina sordunmu?
14. Haftada gittiğim başka bir doktor farketti acildeki kendi doktorum da olabilir ama 20. Haftadan önce normal toplar büyük ihtimalle dedi. Ama ağrısız kanama sebebi plesenta problemleri oluyormuş genelde.Kaçıncı haftada belli oldu haftaya ikili tarama testim var sebebi belli olur mu acaba
Ben de tam onu soracaktım . aynı ilaçları kullanıyoruz seninle. Şimdi devit-3 ü kullanmadan önce prospektüsünü okudum başka bir d vitamini içeren ilaçla kullanılamaz yazıyor. Bizim elevit de de d vitamini var. Zehirleyici etkisi olabilir yazıyor. Korktum bende.Benim cok dusuk degildi ama hem d 3 ferol hemde elevit kullaniyorum canim
Aaah ahh, malesefki totom kocaman siyah ya belli olmuyo çok AllahtanKız aydın gelini aynı benim gibi armut vucutsun yaa ben de böyle aldım kiloyu
eh iştee biraz olabilirEki Görüntüle 2155240 Kocası bu kıvamda olanlar
Sağol canım içm rahatladı. Bana endokrin doktoru devit-3 verdi bir de.Taban 35 miş benim 22 çıktıBenimkide eksik cikti yaridan az degerde ama doktor hamilelikte normal dedi ilac vermedi. genelde herkezde d vitamini dusuk cikarmis merak etme bende ok korkmistum ama bisi olmazmis
Canım sen ampulden ayrı olarak yanında bir de d vitamini kulla dın demi? Ben şimdi hem elevit hemde d3 kullanmış olcam korktum ikisi 1 arada. 35sınırmış benimki 22 çıktı. D3ün prospektüsünde diğer d vitaminleiri ile alınırsa zehirleyebilir yazıyor. Ama doktora demiştim ben elevit de kullanıyprum diye. Hatta ampul fazla gelir damla yazalım dediBen d vitamini kullandığım halde bi tek o düşük çıkti..Kullandığım ilaca ilave olarak tek kullanımlık bi ilaç verdiydi..decavit ampul galiba adı unuttum..Simdi ne durumdayım bilmiyorum
Yazları hep yazlıktayız. Hamilelikten öncede çok iyidi d vitaminim. Şimdi devit 3 verdi doktor. Artı elevit kullanıyorum bir deDemekki güneslencen her gun 10dk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?