Günde kaç damlaydı senin? Ben de elevitle birlikte devit damla kullanıcam şimdi. 10 damla şeklindebenimde hep düşüktü. hamileliğin 2. 3 ayı devit damla kullandım. şimdi multivitamin olarak alıyorum. damlayı bıraktım.
Benim gebeliktan önce yüksekti. Şimdi devit damla verdi günde 10 damla. Artı elevit hap zaten kullanıyordum onda da d vitamini var.benim yillardir dusuk, once 60 mq kulaniyordum simdi 20 mq kullanacam gebelikte yuksek doz kullanilmiyor dedi dr.
siz kac mq kullaniyorsunuz?
Ben de tam onu soracaktım . aynı ilaçları kullanıyoruz seninle. Şimdi devit-3 ü kullanmadan önce prospektüsünü okudum başka bir d vitamini içeren ilaçla kullanılamaz yazıyor. Bizim elevit de de d vitamini var. Zehirleyici etkisi olabilir yazıyor. Korktum bende.
Kızlar bugün bir şey öğrendim Hata yapıyormuşum. Hemen sizle paylaşayım dedim. Sabah 6 da euthyrox(tiroid) ilacımı içiyordum. 7 de uyanıp ferro sanol(demir) ilacımı içiyordum. Sonra tekrar uyanıp kahvaltı yapıyordum. Tiroid le demir ilacı asla birlikte içilmezmiş birbirini sıfırlarmış. Ben araya 1 saat koyuyordum en az 2 saat dedi doktor hatta onu bile yapma demir i akşam iç dedi. Bana eczacı kız 2 sini bir alabilirsin demişti. :&
Benimki 16 idiSağol canım içm rahatladı. Bana endokrin doktoru devit-3 verdi bir de.Taban 35 miş benim 22 çıktı
Sağol canım. Ome ga 3 e baktırayım mı dedim bakmıyorlar mış bu hastanede. Ben de de unutkanlık var. B 12 iyi çıkmış amaYok canim bisey olmuyor. Mesela ben kahvaltida ilk d 3 u ekmege 8 10 damla arasi damlatiyorum onu yiyorum. Yemegin arasinda yada sonuna dogru eleviti iciyorum. 2haftadir kullaniyorum bosey olmadi. Hatta bide oreferon kullaniyorum onu da sofraya oturmadan 10 15 dk once aliyorum. Haftaya gidecem doktora bide omega 3 e baslamayi dusunuyorum asiri unutkanim cunku oyle boyle degil. Bebek bizdeki herseyi aliyomus onu anladim. O yuzden fazla gelir mi diye endiselenme. Bebekle iki kisilik aliyosun vitamini
Araya ya 2 saat koy. Ya da demiri akşam iç. Demiri aç içmen önemli değil sadece ondan 2 saat önce ve sonra süt ürünler i çay kahve içmemek lazımmış. Ha bir de tiroid ilacıyla birlikte vitamin ilacını bile içmemek lazımmışBende uyaninca euthyrox aliyodum 20 dk sonra da demiri aliyodum. Doktor bisey dememistiama demir olarak oreferon kullaniyorum. Ikisi de ac icilmeli. Haftaya gidince bi sorayim bakalim ne dicek. Belki aksam al der
ben troidi iciyorum baya bir ilac icmiyorum ondan sonra demir hapinida yatmadan once iciyorum aksam zaten ben demir hapi ac icince bulanti bupiyor ecz tokta icebilirmis demisKızlar bugün bir şey öğrendim Hata yapıyormuşum. Hemen sizle paylaşayım dedim. Sabah 6 da euthyrox(tiroid) ilacımı içiyordum. 7 de uyanıp ferro sanol(demir) ilacımı içiyordum. Sonra tekrar uyanıp kahvaltı yapıyordum. Tiroid le demir ilacı asla birlikte içilmezmiş birbirini sıfırlarmış. Ben araya 1 saat koyuyordum en az 2 saat dedi doktor hatta onu bile yapma demir i akşam iç dedi. Bana eczacı kız 2 sini bir alabilirsin demişti. :&
aynı benim ki aynıııııEki Görüntüle 2155240 Kocası bu kıvamda olanlar
Araya ya 2 saat koy. Ya da demiri akşam iç. Demiri aç içmen önemli değil sadece ondan 2 saat önce ve sonra süt ürünler i çay kahve içmemek lazımmış. Ha bir de tiroid ilacıyla birlikte vitamin ilacını bile içmemek lazımmış
Sağol canım. Ome ga 3 e baktırayım mı dedim bakmıyorlar mış bu hastanede. Ben de de unutkanlık var. B 12 iyi çıkmış ama
bide kizlar burda elevit kullaniyorum falan yazanlar bu saglik ocaginin verdigi multivigamin olan elevitte gecen sene cikan bir haberde icinde domuz jelatini oldugu yaziyordu ben bu yuzden decavit kullaniyorum tabi siz bilirsiniz ama bi arastirin derim
Bizde de durum bu 18 hafta 5 günlük oldu. Burdayken 17 hafta 5 günlüktü.
Bende bakıyorum da yazmamış, Allah yardımcısı olsun çok zor bir sürece girdi, gelip yazacak psikolojisi olmayabilir.Kızlar yasemin arkadasimizdan haberi olan varmi gecmise cok bakamadim napmis bilginiz varmi hep aklımda ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?