2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
benim yillardir dusuk, once 60 mq kulaniyordum simdi 20 mq kullanacam gebelikte yuksek doz kullanilmiyor dedi dr.
siz kac mq kullaniyorsunuz?
Benim gebeliktan önce yüksekti. Şimdi devit damla verdi günde 10 damla. Artı elevit hap zaten kullanıyordum onda da d vitamini var.

Kızlar bugün bir şey öğrendim Hata yapıyormuşum. Hemen sizle paylaşayım dedim. Sabah 6 da euthyrox(tiroid) ilacımı içiyordum. 7 de uyanıp ferro sanol(demir) ilacımı içiyordum. Sonra tekrar uyanıp kahvaltı yapıyordum. Tiroid le demir ilacı asla birlikte içilmezmiş birbirini sıfırlarmış. Ben araya 1 saat koyuyordum en az 2 saat dedi doktor hatta onu bile yapma demir i akşam iç dedi. Bana eczacı kız 2 sini bir alabilirsin demişti. :&

Yok canim bisey olmuyor. Mesela ben kahvaltida ilk d 3 u ekmege 8 10 damla arasi damlatiyorum onu yiyorum. Yemegin arasinda yada sonuna dogru eleviti iciyorum. 2haftadir kullaniyorum bosey olmadi. Hatta bide oreferon kullaniyorum onu da sofraya oturmadan 10 15 dk once aliyorum. Haftaya gidecem doktora bide omega 3 e baslamayi dusunuyorum asiri unutkanim cunku oyle boyle degil. Bebek bizdeki herseyi aliyomus onu anladim. O yuzden fazla gelir mi diye endiselenme. Bebekle iki kisilik aliyosun vitamini

Bende uyaninca euthyrox aliyodum 20 dk sonra da demiri aliyodum. Doktor bisey dememisti ama demir olarak oreferon kullaniyorum. Ikisi de ac icilmeli. Haftaya gidince bi sorayim bakalim ne dicek. Belki aksam al der

Sağol canım. Ome ga 3 e baktırayım mı dedim bakmıyorlar mış bu hastanede. Ben de de unutkanlık var. B 12 iyi çıkmış ama

Bende uyaninca euthyrox aliyodum 20 dk sonra da demiri aliyodum. Doktor bisey dememisti ama demir olarak oreferon kullaniyorum. Ikisi de ac icilmeli. Haftaya gidince bi sorayim bakalim ne dicek. Belki aksam al der
Araya ya 2 saat koy. Ya da demiri akşam iç. Demiri aç içmen önemli değil sadece ondan 2 saat önce ve sonra süt ürünler i çay kahve içmemek lazımmış. Ha bir de tiroid ilacıyla birlikte vitamin ilacını bile içmemek lazımmış

ben troidi iciyorum baya bir ilac icmiyorum ondan sonra demir hapinida yatmadan once iciyorum aksam zaten ben demir hapi ac icince bulanti bupiyor ecz tokta icebilirmis demis

bide kizlar burda elevit kullaniyorum falan yazanlar bu saglik ocaginin verdigi multivigamin olan elevitte gecen sene cikan bir haberde icinde domuz jelatini oldugu yaziyordu ben bu yuzden decavit kullaniyorum tabi siz bilirsiniz ama bi arastirin derim

Kızlar yasemin arkadasimizdan haberi olan varmi gecmise cok bakamadim napmis bilginiz varmi hep aklımda ya

Bilmiyodum valla ama soyle bi durum var ben genelde aksamlari kusuyorum. Bulantilarim aksam yani. Aksama pek bi ilac birakamiyorum bi tek alerji hapi iciyorum. Saat sikintisi fazla bende. Bakalim nolcak dikkat ederim bundan sonra sagol bilgi icin

Sağol canım. Ome ga 3 e baktırayım mı dedim bakmıyorlar mış bu hastanede. Ben de de unutkanlık var. B 12 iyi çıkmış ama

Ona bende de bakmadilar. B12 yide hamile kalmadan once haftalik igne seklinde 5 kere vurulmustum. Ama eksiklikleri cok fazla. B12 eksikliginde mesela negatif dusunuyosun hep bunalimli halin oluyo cok kotu b12 eksikligi. Omega icinde balik et yesillik ceviz badem fln tuketiyosan yeterli olabilir. Ama kendim icin ben duzenli beslenmiyorum. Balik 2 aydir yemedim mesela gormek bile istemiyorum. Unutkanlik dikkat daginikligi odaklanamama sorunun varsa yada artis gostermisse yeterince beslenemedigini gosterir. Valla suan bi markadan aldim bile omega 3 yine de doktora sorup kullanicam. Iyi bi marka ustelik izin verir insallah.

Yaa gercekten mi??? Benim doktor kapali bi bayan oyle bisey olsa vermezdi diye dusunuyorum yaa

Bugün benim yumurtalığın üst kısında hem yumru şeklinde sertlik vardı, hemde yanma şeklinde ağrı giriyordu, doktora gittik çok şükür bebek iyiymiş, tahliller de temiz çıktı, susuz kalmışsın dedi suyu 3 lt ye çıkardı, bebek yayılıyor yerleşiyor diye olabilir dedi, çok şükür sorun yok boş boş ağrısın napim artık.
Bebek o kadar inatçı ki, 16. Hafta oldu cinsiyeti kesinleştirelim dedik, göstermemek için direniyor :) Doktor karnımı salladı, ben bir yandan öksürüyorum, dakikalarca uğraştan sonra zar zor gördük, kesin erkek kordonla karışma ihtimali yok dedi. Sağlıkla zamanında doğsun inşallah, darısı öğrenemeyenlere :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…