Bizde de durum bu 18 hafta 5 günlük oldu. Burdayken 17 hafta 5 günlüktü.
Bugün benim yumurtalığın üst kısında hem yumru şeklinde sertlik vardı, hemde yanma şeklinde ağrı giriyordu, doktora gittik çok şükür bebek iyiymiş, tahliller de temiz çıktı, susuz kalmışsın dedi suyu 3 lt ye çıkardı, bebek yayılıyor yerleşiyor diye olabilir dedi, çok şükür sorun yok boş boş ağrısın napim artık.
Bebek o kadar inatçı ki, 16. Hafta oldu cinsiyeti kesinleştirelim dedik, göstermemek için direniyor :) Doktor karnımı salladı, ben bir yandan öksürüyorum, dakikalarca uğraştan sonra zar zor gördük, kesin erkek kordonla karışma ihtimali yok dedi. Sağlıkla zamanında doğsun inşallah
His değil de bir önceki gebeliğimle birebir aynı olmasından dolayı erkektir diye düşünüyordum. Kanama ve 13. Hafta da başlayan mide yanması dışında rahat gebelik geçirmiştim ilkinde, bu da öyle.Erkek hissediyo muydun pekiamin insallah
His değil de bir önceki gebeliğimle birebir aynı olmasından dolayı erkektir diye düşünüyordum. Kanama ve 13. Hafta da başlayan mide yanması dışında rahat gebelik geçirmiştim ilkinde, bu da öyle.
Bugün benim yumurtalığın üst kısında hem yumru şeklinde sertlik vardı, hemde yanma şeklinde ağrı giriyordu, doktora gittik çok şükür bebek iyiymiş, tahliller de temiz çıktı, susuz kalmışsın dedi suyu 3 lt ye çıkardı, bebek yayılıyor yerleşiyor diye olabilir dedi, çok şükür sorun yok boş boş ağrısın napim artık.
Bebek o kadar inatçı ki, 16. Hafta oldu cinsiyeti kesinleştirelim dedik, göstermemek için direniyor :) Doktor karnımı salladı, ben bir yandan öksürüyorum, dakikalarca uğraştan sonra zar zor gördük, kesin erkek kordonla karışma ihtimali yok dedi. Sağlıkla zamanında doğsun inşallah, darısı öğrenemeyenlere :)
Terzi kendi söküğünü dikemez misali, bebeğimin ultrason görüntüsünü yorumlayamadımKendine bile dogru tahminler yapmissin baksaglicakla kucagina alirsin insallah
O kadar doğru tahminden sonra kendininkini de hissetmişsin. Anneler hisseder derler ama ben de tık yoktuBugün benim yumurtalığın üst kısında hem yumru şeklinde sertlik vardı, hemde yanma şeklinde ağrı giriyordu, doktora gittik çok şükür bebek iyiymiş, tahliller de temiz çıktı, susuz kalmışsın dedi suyu 3 lt ye çıkardı, bebek yayılıyor yerleşiyor diye olabilir dedi, çok şükür sorun yok boş boş ağrısın napim artık.
Bebek o kadar inatçı ki, 16. Hafta oldu cinsiyeti kesinleştirelim dedik, göstermemek için direniyor :) Doktor karnımı salladı, ben bir yandan öksürüyorum, dakikalarca uğraştan sonra zar zor gördük, kesin erkek kordonla karışma ihtimali yok dedi. Sağlıkla zamanında doğsun inşallah, darısı öğrenemeyenlere :)
Kendine bile dogru tahminler yapmissin baksaglicakla kucagina alirsin insallah
Sağol canım Allah razı olsun, Rabbim sana da şifa versin, ben de içemiyorum aslında ama içememek sorun çıkarıyor, geçen kontrolde böbrek ağrım olmuştu, bunda bebeğe yakın nokta bıçak saplanır gibi olunca korkarak gittim. Çayı, kahveyi hayal edip, kendimizi kandırarak içelimcanım hayırlı olsun erkek bebişler kervanına Sen de katılmışsın. o kasık ağrıları bende de olmuştu canım Sanırım gerçekten suyu az içmekten Çünkü ben de bir ara Suyu çok az içmiştim 6 saat süren bir kasık ağrım oldu. Ama elimde değildi içemiyordum. Şuan içiyorum ama 3litre çok zor.Rabbim şifa versin canım.
Terzi kendi söküğünü dikemez misali, bebeğimin ultrason görüntüsünü yorumlayamadımTecrübe olmasa bilemezdim, bir de çevremdeki herkes kızın olacak dedi, O değil eşime sardım gidip gelip çok mu çirkinleştim diye soruyordum, yok diyo ikna olmuyorum :) Şu kız bebekte çirkinleşilir şeyini kim çıkardı ya
Evet cok ciddi kilo almadim canim 36 bedendim 38 giyiyorum siskinlikten dolayi. Toplamda 2.5 kilo aldım bundan sonra hızlanır .Canım bende şuan 17+4 gün oldum valla senden daha fazla çıktı gibi. Ne güzel kilo almamışsın. Şuan ben hızla almaya başladım
Aynı ben de eşimin karşısına geçip çirkinleşmişim sanki kesin kız diye söyledim ama cidden kız bebeklerde çirkinleşiyorsunTerzi kendi söküğünü dikemez misali, bebeğimin ultrason görüntüsünü yorumlayamadımTecrübe olmasa bilemezdim, bir de çevremdeki herkes kızın olacak dedi, O değil eşime sardım gidip gelip çok mu çirkinleştim diye soruyordum, yok diyo ikna olmuyorum :) Şu kız bebekte çirkinleşilir şeyini kim çıkardı ya
Uzulme kiz vardir herseyde bir hayir
:)) Kendiminkini bilemesem rezalet olurdu artıkO kadar doğru tahminden sonra kendininkini de hissetmişsin. Anneler hisseder derler ama ben de tık yoktuSağlıkla kucağına al inşallah
Ah şu bilemediklerim, kariyerimi lekeliyorsunuz, Doktorlar yanılıyor, ben yanılmışım çok mu?
Geçmiş olsun ve hayırlı olsunBugün benim yumurtalığın üst kısında hem yumru şeklinde sertlik vardı, hemde yanma şeklinde ağrı giriyordu, doktora gittik çok şükür bebek iyiymiş, tahliller de temiz çıktı, susuz kalmışsın dedi suyu 3 lt ye çıkardı, bebek yayılıyor yerleşiyor diye olabilir dedi, çok şükür sorun yok boş boş ağrısın napim artık.
Maşallah!!! Ben şimdi 17+5im ve senle göbişler aynı!Bizde de durum bu 18 hafta 5 günlük oldu. Burdayken 17 hafta 5 günlüktü.
Sürekli uyumaktan yüzüm şişti farkındayım, bir de sanırım progestan sivilce yapıyor, biri geçiyor diğeri çıkıyor sürekli sivilceliyim artık, millette kız deyince tamam dedim çirkinleşmişim :)Aynı ben de eşimin karşısına geçip çirkinleşmişim sanki kesin kız diye söyledim ama cidden kız bebeklerde çirkinleşiyorsunAma kızlarda çok tatlı ama ya .. bakalım bizim paşamız hala paşa mı yoksa prensese dönmüş mü .. yarını iple çekiyorum önce sağlık sonra cinsiyet
Terzi kendi söküğünü dikemez misali, bebeğimin ultrason görüntüsünü yorumlayamadımTecrübe olmasa bilemezdim, bir de çevremdeki herkes kızın olacak dedi, O değil eşime sardım gidip gelip çok mu çirkinleştim diye soruyordum, yok diyo ikna olmuyorum :) Şu kız bebekte çirkinleşilir şeyini kim çıkardı ya
Şişlik ve sivilceden dolayı öyle hissediyorum aslında ama baktığın zaman ikisinin de açıklaması var :)Haha yok ya cirkinlesmenin kiz yada erkege hamile olmakla ilgisi. Cilt hassasiyetine bagli bazi seyler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?