2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Maalesef hamileliliğin başından beri o çirkinliği bende hissediyorum kendimde. Eşim bile demişti hatta sen çirkinleştin kesin bu bebek kız diye tabi vucudun kanı canı bebeğe gittiği için vitaminsizlikten ciltte bi solukluk cansızlık oluyor onlada alakalı olabilir aslında bakım yapınca bişeye benziyorum yinede

Gözünüz aydın canım sanırım 18+3 le öğrenerek rekor bende

He ya kızlar , su kız olunca çirkinlesir ya da hani tipi değişir diyelim mevzusundan, ben de hiç değişiklik yok diye annem o kadar emindi ki bana erkek dedi dedi durdu adını bile kendince koydu sonuç kız

Belli olmadı deyince kız bebekler geç gösteriyor diye atıyorlar herhalde, benim erkek yeğenim de ayrıntılı ultrasona kadar göstermemişti :) Her bebekte ayrı demek ki. Kız tahmininde bulununca çok güzelleşmişsin kesin kızın olacak deseler bunalıma girmesek

Benimde sivilce çıkıp geçiyor karnım kıllanmaya başladı Bazen güzelim bazen çirkin oluyorum millet haklı diyorum hadi inşal kızdır

Bende bakıyorum da yazmamış, Allah yardımcısı olsun çok zor bir sürece girdi, gelip yazacak psikolojisi olmayabilir.
Kızlar yasemin arkadasimizdan haberi olan varmi gecmise cok bakamadim napmis bilginiz varmi hep aklımda ya
ysmnzgr 'ü kastediyorsun değil mi? Yavrum, ilk günlerden beri zor zamanlar geçiriyordu, onun şimdi hali mi kalır internete foruma?! Allahım tez zamanda toparlamayı nasip etsin...

Ayy bakım dedin de ben de doktora onu soracaktım unuttum, bakım kremi kullanabilir miydim ki :) Normalde krem bile sürmeye üşenirim, bu ara bakım yapasım geliyor. Hormonlar bu ara güzelliğe taktırıyor demek ki

Kız bebek annenin güzelliğinden alıyor diyorlar, ne alakaysa gerçi ben hala cinsiyet bilmeyenlerdenim. Pazartesi ikili test sonucunu almak için gidecem, gitmişken gösterse keşke artık sıpa da öğrensek biz de hiç fark etmez diyorum ama merak da ediyorum

Kızlar gece yaşadığım olayı anlatıcam.hala aklımda gözümün önünden gitmiyor. Hani dizilerde falan olur ya hani nefes almaz suni teneffüs yaparlar böyle derin nefesle kendine gelirler, ona benzer bir şey yaşadım birden yatiyorken derin nefesle doğruldum sonra nefes alamaz gibi oldum eşim o sese kalktı.o da ben de çok korktuk.bu anlattığım belki 1 2 dkkalik bsydi ama bian ölüyorum sandım sonra yavaş yavaş kendime geldim.bu yaşına kadar ilk kez böyle bsy yaşadım. Başına böyle bsy gelen var mı

Bende uzun zamandan sonra bugün makyaj yaptım. İnsan kendini iyi hissediyo ama benim makyajla aram pek yok. Çok üşeniyorum bide.

İleri haftalardan öğrenmeyen çok az kaldı hakikaten. Arkadaşımın kızı olacak ona sürekli kızın olacak diyorlardı, bildiğin triplere giriyordu haklı olarak :) Bari tahminde bulunulmasın, anneler için travma oluşturmaya başladı
Benimde sivilce çıkıp geçiyor karnım kıllanmaya başladı Bazen güzelim bazen çirkin oluyorum millet haklı diyorum hadi inşal kızdır
Kıllanma erkek bebekte olmuyor mu? Ben öyle biliyorum Allah gönlüne göre hayırlı olanı versin inşallah.

Canım ikinci kızıma hamileyken bulaşık makinesi yerleştiriyodum. Bi an nefes alamadım. Resmen nefessiz kaldım. Çok korktum ağlamaya başladım. Ama kendime geldim sonra.

ysmnzgr 'ü kastediyorsun değil mi? Yavrum, ilk günlerden beri zor zamanlar geçiriyordu, onun şimdi hali mi kalır internete foruma?! Allahım tez zamanda toparlamayı nasip etsin...
Benimde geçen dilime geldi yazmadım, eşi sayesinde mutlu olamadı zaten hamileliğinde, muhtemelen öfkeyi iyice eşine yansıtacaktır. Bu tür büyük olaylarda ya eşinle kenetlenirsin ya da kopar gidersin. Rabbim hakkında hayırlısını nasip etsin.

Uzulme kiz vardir herseyde bir hayir
kardeşcazım yaş 36...bu yaştan sonra 2.ye gözüm yemez benim, onca hastalıkla da kırk yılın başı bi fare tuttuk , o da kız olaydı iyiydi. Ama elbet benim için kız hayırlı değilmiş ki Allah erkek evlat nasip etti. Tövbe haşa evlat evlattır yani, kızı erkeği mi olur!
Çarşamba günü gelip de pinkstrap çım sen haklıymışsın meğer kızmış dersem de şaşmayın. Kadın haklı, doktor da emin olamadı ki !10 dakika bi pipi var bi yok bi var bi yok,bi var bi yok koca ekrandan ben de görüyorum yani, doktora da bahane bulamam şimdi... Anlamadım ben bu bebeği , haftaya gel bir daha bakalım dedi. Gizemli velet.

Tabi canım merak edilmez mi? Eşim bıkmıştı artık benden cinsiyeti öğrensekte kurtulsam diyordu, sağa yatıyorum kuzeye yatınca cinsiyet şuymuş diyorum, canım birşey istiyor aa acaba cinsiyet bu mu diyorum, adam artık isyan ediyordu

İnşallah bir daha tecrübe etmezsin sırt üstü uyuyunca bebeğe kan akışı kesiliyor ondan olmuş olabilir, normalde 20. haftadan sonra oluyor gerçi de olabilir yine.
Benim mide yanmamdan kaynaklı nefesimin kesilmesi oluyor.

Canım ikinci kızıma hamileyken bulaşık makinesi yerleştiriyodum. Bi an nefes alamadım. Resmen nefessiz kaldım. Çok korktum ağlamaya başladım. Ama kendime geldim sonra.

Allah'ım korusun yasatmasin gece tekrar uyuyunca korka korka uyudum acaba tekrar olur mu diye abimin eşinin de öyle olmuş bı kaç kez yeğenime hamileyken.

Ayy inşallah, çok sevinirim öyle birşey yazarsan

O zaten gebelik sonrasına bırakmıştı eşiyle ilgili karar almayı. Bir oğlu var, arkasında duran annesi-babası var, inşallah da hemen iyileşir . Gerisi boş, su akar yolunu bulur...

Ayy Allah korusun Aslında soluma yatmistim. Hamile yastıkları var ya destekli hafiften sırt üstüne doğru olmuşum ama tam sırt üstü değildim yastıktan dolayı.hatta ben yine tam sola kendimi verecekken böyle oldu

Aynı durum biz de tam tersi şu an. Eşim çok merak ediyor cinsiyeti. Geçen tatlı istedi canım, erkek geliyor demek ki diyor. Sonra ben internetten okuyorum, çok bulantı kız bebek işaretiymiş diye, aha kız geliyor demek ki diyor. Beyni döndü adamın ben de e-bebek indiriminden birkaç kıyafet beğendim, pazartesi öğrensem de indirimi kaçırmadan alsam diyorum. Yine göstermezse çok pis bozulacam valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…