- 31 Temmuz 2014
- 3.789
- 4.273
- 448
Maalesef hamileliliğin başından beri o çirkinliği bende hissediyorum kendimde. Eşim bile demişti hatta sen çirkinleştin kesin bu bebek kız diyeTerzi kendi söküğünü dikemez misali, bebeğimin ultrason görüntüsünü yorumlayamadımTecrübe olmasa bilemezdim, bir de çevremdeki herkes kızın olacak dedi, O değil eşime sardım gidip gelip çok mu çirkinleştim diye soruyordum, yok diyo ikna olmuyorum :) Şu kız bebekte çirkinleşilir şeyini kim çıkardı ya
Bugün benim yumurtalığın üst kısında hem yumru şeklinde sertlik vardı, hemde yanma şeklinde ağrı giriyordu, doktora gittik çok şükür bebek iyiymiş, tahliller de temiz çıktı, susuz kalmışsın dedi suyu 3 lt ye çıkardı, bebek yayılıyor yerleşiyor diye olabilir dedi, çok şükür sorun yok boş boş ağrısın napim artık.
Bebek o kadar inatçı ki, 16. Hafta oldu cinsiyeti kesinleştirelim dedik, göstermemek için direniyor :) Doktor karnımı salladı, ben bir yandan öksürüyorum, dakikalarca uğraştan sonra zar zor gördük, kesin erkek kordonla karışma ihtimali yok dedi. Sağlıkla zamanında doğsun inşallah, darısı öğrenemeyenlere :)
Terzi kendi söküğünü dikemez misali, bebeğimin ultrason görüntüsünü yorumlayamadımTecrübe olmasa bilemezdim, bir de çevremdeki herkes kızın olacak dedi, O değil eşime sardım gidip gelip çok mu çirkinleştim diye soruyordum, yok diyo ikna olmuyorum :) Şu kız bebekte çirkinleşilir şeyini kim çıkardı ya
Aynı ben de eşimin karşısına geçip çirkinleşmişim sanki kesin kız diye söyledim ama cidden kız bebeklerde çirkinleşiyorsunAma kızlarda çok tatlı ama ya .. bakalım bizim paşamız hala paşa mı yoksa prensese dönmüş mü .. yarını iple çekiyorum önce sağlık sonra cinsiyet
Belli olmadı deyince kız bebekler geç gösteriyor diye atıyorlar herhalde, benim erkek yeğenim de ayrıntılı ultrasona kadar göstermemişti :) Her bebekte ayrı demek ki. Kız tahmininde bulununca çok güzelleşmişsin kesin kızın olacak deseler bunalıma girmesekHayırlı olsun Pinko’cum
Dün akşam eşimin halası iftara çağırmıştı bizi oraya gittik. Cinsiyeti sordular belli değil dedik, halasının kızı da gelini de “bence kız olacak” dedi. Senin triplere girdim ben deeve geldikten sonra eşimi yedim bitirdim çirkinleştim mi ben diye halbuki o kadar makyaj da yapmıştım yani giderken, niye kız diye düşündüler ki
Benimde sivilce çıkıp geçiyor karnım kıllanmaya başladıSürekli uyumaktan yüzüm şişti farkındayım, bir de sanırım progestan sivilce yapıyor, biri geçiyor diğeri çıkıyor sürekli sivilceliyim artık, millette kız deyince tamam dedim çirkinleşmişim :)
Kesinlikle önce sağlık, oğlun var isterim kız haberini almanı ama bilemediklerim arasına katılırsın o zaman
Bende bakıyorum da yazmamış, Allah yardımcısı olsun çok zor bir sürece girdi, gelip yazacak psikolojisi olmayabilir.
ysmnzgr 'ü kastediyorsun değil mi? Yavrum, ilk günlerden beri zor zamanlar geçiriyordu, onun şimdi hali mi kalır internete foruma?! Allahım tez zamanda toparlamayı nasip etsin...Kızlar yasemin arkadasimizdan haberi olan varmi gecmise cok bakamadim napmis bilginiz varmi hep aklımda ya
Ayy bakım dedin de ben de doktora onu soracaktım unuttum, bakım kremi kullanabilir miydim ki :) Normalde krem bile sürmeye üşenirim, bu ara bakım yapasım geliyor. Hormonlar bu ara güzelliğe taktırıyor demek kiMaalesef hamileliliğin başından beri o çirkinliği bende hissediyorum kendimde. Eşim bile demişti hatta sen çirkinleştin kesin bu bebek kız diyetabi vucudun kanı canı bebeğe gittiği için vitaminsizlikten ciltte bi solukluk cansızlık oluyor onlada alakalı olabilir aslında bakım yapınca bişeye benziyorum yinede
Belli olmadı deyince kız bebekler geç gösteriyor diye atıyorlar herhalde, benim erkek yeğenim de ayrıntılı ultrasona kadar göstermemişti :) Her bebekte ayrı demek ki. Kız tahmininde bulununca çok güzelleşmişsin kesin kızın olacak deseler bunalıma girmesek
İleri haftalardan öğrenmeyen çok az kaldı hakikaten. Arkadaşımın kızı olacak ona sürekli kızın olacak diyorlardı, bildiğin triplere giriyordu haklı olarak :) Bari tahminde bulunulmasın, anneler için travma oluşturmaya başladıGözünüz aydın canımsanırım 18+3 le öğrenerek rekor bende
He ya kızlar , su kız olunca çirkinlesir ya da hani tipi değişir diyelim mevzusundan, ben de hiç değişiklik yok diye annem o kadar emindi ki bana erkek dedi dedi durdu adını bile kendince koydusonuç kız
Kıllanma erkek bebekte olmuyor mu? Ben öyle biliyorumBenimde sivilce çıkıp geçiyor karnım kıllanmaya başladıBazen güzelim bazen çirkin oluyorum millet haklı diyorum hadi inşal kızdır
Canım ikinci kızıma hamileyken bulaşık makinesi yerleştiriyodum. Bi an nefes alamadım. Resmen nefessiz kaldım. Çok korktum ağlamaya başladım. Ama kendime geldim sonra.Kızlar gece yaşadığım olayı anlatıcam.hala aklımda gözümün önünden gitmiyor. Hani dizilerde falan olur ya hani nefes almaz suni teneffüs yaparlar böyle derin nefesle kendine gelirler, ona benzer bir şey yaşadım birden yatiyorken derin nefesle doğruldum sonra nefes alamaz gibi oldum eşim o sese kalktı.o da ben de çok korktuk.bu anlattığım belki 1 dkkalik bsydi ama bian ölüyorum sandımsonra yavaş yavaş kendime geldim.bu yaşına kadar ilk kez böyle bsy yaşadım. Başına böyle bsy gelen var mı
Benimde geçen dilime geldi yazmadım, eşi sayesinde mutlu olamadı zaten hamileliğinde, muhtemelen öfkeyi iyice eşine yansıtacaktır. Bu tür büyük olaylarda ya eşinle kenetlenirsin ya da kopar gidersin. Rabbim hakkında hayırlısını nasip etsin.ysmnzgr 'ü kastediyorsun değil mi? Yavrum, ilk günlerden beri zor zamanlar geçiriyordu, onun şimdi hali mi kalır internete foruma?! Allahım tez zamanda toparlamayı nasip etsin...
kardeşcazım yaş 36...bu yaştan sonra 2.ye gözüm yemez benim, onca hastalıkla da kırk yılın başı bi fare tuttuk , o da kız olaydı iyiydi. Ama elbet benim için kız hayırlı değilmiş ki Allah erkek evlat nasip etti. Tövbe haşa evlat evlattır yani, kızı erkeği mi olur!Uzulme kiz vardir herseyde bir hayir
Tabi canım merak edilmez mi? Eşim bıkmıştı artık benden cinsiyeti öğrensekte kurtulsam diyordu, sağa yatıyorum kuzeye yatınca cinsiyet şuymuş diyorum, canım birşey istiyor aa acaba cinsiyet bu mu diyorum, adam artık isyan ediyorduKız bebek annenin güzelliğinden alıyor diyorlar, ne alakaysagerçi ben hala cinsiyet bilmeyenlerdenim. Pazartesi ikili test sonucunu almak için gidecem, gitmişken gösterse keşke artık sıpa da öğrensek biz de hiç fark etmez diyorum ama merak da ediyorum
İnşallah bir daha tecrübe etmezsin sırt üstü uyuyunca bebeğe kan akışı kesiliyor ondan olmuş olabilir, normalde 20. haftadan sonra oluyor gerçi de olabilir yine.Kızlar gece yaşadığım olayı anlatıcam.hala aklımda gözümün önünden gitmiyor. Hani dizilerde falan olur ya hani nefes almaz suni teneffüs yaparlar böyle derin nefesle kendine gelirler, ona benzer bir şey yaşadım birden yatiyorken derin nefesle doğruldum sonra nefes alamaz gibi oldum eşim o sese kalktı.o da ben de çok korktuk.bu anlattığım belki 1 2 dkkalik bsydi ama bian ölüyorum sandımsonra yavaş yavaş kendime geldim.bu yaşına kadar ilk kez böyle bsy yaşadım. Başına böyle bsy gelen var mı
Canım ikinci kızıma hamileyken bulaşık makinesi yerleştiriyodum. Bi an nefes alamadım. Resmen nefessiz kaldım. Çok korktum ağlamaya başladım. Ama kendime geldim sonra.
Ayy inşallah, çok sevinirim öyle birşey yazarsankardeşcazım yaş 36...bu yaştan sonra 2.ye gözüm yemez benim, onca hastalıkla da kırk yılın başı bi fare tuttuk , o da kız olaydı iyiydi. Ama elbet benim için kız hayırlı değilmiş ki Allah erkek evlat nasip etti. Tövbe haşa evlat evlattır yani, kızı erkeği mi olur!
Çarşamba günü gelip depinkstrap çım sen haklıymışsın meğer kızmış dersem de şaşmayın. Kadın haklı, doktor da emin olamadı ki !10 dakika bi pipi var bi yok bi var bi yok,bi var bi yok koca ekrandan ben de görüyorum yani, doktora da bahane bulamam şimdi... Anlamadım ben bu bebeği , haftaya gel bir daha bakalım dedi. Gizemli velet.
O zaten gebelik sonrasına bırakmıştı eşiyle ilgili karar almayı. Bir oğlu var, arkasında duran annesi-babası var, inşallah da hemen iyileşir . Gerisi boş, su akar yolunu bulur...Benimde geçen dilime geldi yazmadım, eşi sayesinde mutlu olamadı zaten hamileliğinde, muhtemelen öfkeyi iyice eşine yansıtacaktır. Bu tür büyük olaylarda ya eşinle kenetlenirsin ya da kopar gidersin. Rabbim hakkında hayırlısını nasip etsin.
İnşallah bir daha tecrübe etmezsin sırt üstü uyuyunca bebeğe kan akışı kesiliyor ondan olmuş olabilir, normalde 20. haftadan sonra oluyor gerçi de olabilir yine.
Benim mide yanmamdan kaynaklı nefesimin kesilmesi oluyor.
Tabi canım merak edilmez mi? Eşim bıkmıştı artık benden cinsiyeti öğrensekte kurtulsam diyordu, sağa yatıyorum kuzeye yatınca cinsiyet şuymuş diyorum, canım birşey istiyor aa acaba cinsiyet bu mu diyorum, adam artık isyan ediyordu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?