sen mi ben mi! Yok en çok eşim ve ailesiAyy inşallah, çok sevinirim öyle birşey yazarsan
Mide yanman da yok sanırım ona birşey dememişsin, bilmiyorum ki başka ne yapar acaba yakında doktora gidecek olan varsa sorsa süper olur.Ayy Allah korusunAslında soluma yatmistim. Hamile yastıkları var ya destekli hafiften sırt üstüne doğru olmuşum ama tam sırt üstü değildim yastıktan dolayı.hatta ben yine tam sola kendimi verecekken böyle oldu
oyle canim internettede yaziyor ki cogu arkadasimda bu yuzden kullanmadiYaa gercekten mi??? Benim doktor kapali bi bayan oyle bisey olsa vermezdi diye dusunuyorum yaa
Sürekli indirime girer o merak etmeAynı durum biz de tam tersi şu an. Eşim çok merak ediyor cinsiyeti. Geçen tatlı istedi canım, erkek geliyor demek ki diyor. Sonra ben internetten okuyorum, çok bulantı kız bebek işaretiymiş diye, aha kız geliyor demek ki diyor. Beyni döndü adamınben de e-bebek indiriminden birkaç kıyafet beğendim, pazartesi öğrensem de indirimi kaçırmadan alsam diyorum. Yine göstermezse çok pis bozulacam valla
Kız olursa isim annesi de ben olcamsen mi ben mi! Yok en çok eşim ve ailesi
Sürekli indirime girer o merak etmeinşallah gösterir uğraştırmaz
Mide yanman da yok sanırım ona birşey dememişsin, bilmiyorum ki başka ne yapar acaba yakında doktora gidecek olan varsa sorsa süper olur.
Tamam o zaman o yapıyor. Benim de uyuduğum yerde nefesim kesiliyor, sıçrayarak yatakta oturuyorum, sonra kendime gelip gaviscon içip uyumaya devam ediyorum, bu duruma o kadar alıştım ki artık.Canım olmaz mı genel itibariyle yanmam var .ama dün gece yatınca bı şikayetim yoktu. 2defa falan uykumda sanki böyle bütün yediklerim ağzıma kadar gelmiş gibiydi.gece kendimi çevirirken hatta sanki yine öyle bsy hissettim.kendimi sola döndürmemle yataktan öyle sıçramam bir oldu canım
Söyle güzelim, ama kabul görür mü bilmem.Kız olursa isim annesi de ben olcamBir tek ben kız demişim, bilemedin diye o kadar üstüme geldin, ben anlamam bende isim söylerim
Ben söyleyeyim de olmadı göbeğini keserken koysunlar :) Evet erkekler için çok fazla alternatif yok ama ben zaten spor giydiririm, keyfime düşün biri olarak kıyafetlerim hep spor rahat, çocuğumu da sıkmam rahat etsin o da :)Söyle güzelim, ama kabul görür mü bilmem.babası benim istediğim isimlere bile muhalefet ediyor. Neymiş süpriz olacakmış ...Sanki ben yavrumun adını süprize bırakırmışım gibi!
Buradan moda sektörüne sesleniyorum; erkek bebekleri için kılık kıyafet niye bu kadar zevksiz? Ya papyon süslü ya prens yazılı. Babası kral mı ki oğlu prens olacakmış'... Bir de denizci konsepti var ki, yavrum memleketimizde denizci dediğin karadenizlidir, ben hiç bir karadenizliyi maviş maviş görmedim
Modacılar, tekstilciler lütfen, biz hamişlerin kız bebek istemelerinde (hele ilk çocukta) %30 bu cicili bicili giydirme hevesi yatmaktadır. Ey moda sektörü, erkek kıyafetlerine getireceğiniz bir devrim, biz hamişlerin hayalkırıklığına büyük bir ilaç olacaktır!
kardeşcazım yaş 36...bu yaştan sonra 2.ye gözüm yemez benim, onca hastalıkla da kırk yılın başı bi fare tuttuk , o da kız olaydı iyiydi. Ama elbet benim için kız hayırlı değilmiş ki Allah erkek evlat nasip etti. Tövbe haşa evlat evlattır yani, kızı erkeği mi olur!
Çarşamba günü gelip depinkstrap çım sen haklıymışsın meğer kızmış dersem de şaşmayın. Kadın haklı, doktor da emin olamadı ki !10 dakika bi pipi var bi yok bi var bi yok,bi var bi yok koca ekrandan ben de görüyorum yani, doktora da bahane bulamam şimdi... Anlamadım ben bu bebeği , haftaya gel bir daha bakalım dedi. Gizemli velet.
oyle canim internettede yaziyor ki cogu arkadasimda bu yuzden kullanmadi
Söyle güzelim, ama kabul görür mü bilmem.babası benim istediğim isimlere bile muhalefet ediyor. Neymiş süpriz olacakmış ...Sanki ben yavrumun adını süprize bırakırmışım gibi!
Buradan moda sektörüne sesleniyorum; erkek bebekleri için kılık kıyafet niye bu kadar zevksiz? Ya papyon süslü ya prens yazılı. Babası kral mı ki oğlu prens olacakmış'... Bir de denizci konsepti var ki, yavrum memleketimizde denizci dediğin karadenizlidir, ben hiç bir karadenizliyi maviş maviş görmedim
Modacılar, tekstilciler lütfen, biz hamişlerin kız bebek istemelerinde (hele ilk çocukta) %30 bu cicili bicili giydirme hevesi yatmaktadır. Ey moda sektörü, erkek kıyafetlerine getireceğiniz bir devrim, biz hamişlerin hayalkırıklığına büyük bir ilaç olacaktır!
Kızlar gece yaşadığım olayı anlatıcam.hala aklımda gözümün önünden gitmiyor. Hani dizilerde falan olur ya hani nefes almaz suni teneffüs yaparlar böyle derin nefesle kendine gelirler, ona benzer bir şey yaşadım birden yatiyorken derin nefesle doğruldum sonra nefes alamaz gibi oldum eşim o sese kalktı.o da ben de çok korktuk.bu anlattığım belki 1 2 dkkalik bsydi ama bian ölüyorum sandımsonra yavaş yavaş kendime geldim.bu yaşına kadar ilk kez böyle bsy yaşadım. Başına böyle bsy gelen var mı
Tamam o zaman o yapıyor. Benim de uyuduğum yerde nefesim kesiliyor, sıçrayarak yatakta oturuyorum, sonra kendime gelip gaviscon içip uyumaya devam ediyorum, bu duruma o kadar alıştım ki artık.
Sol tarafa uyuyunca mide yanması rahatsız etmiyor, ister istemez dönüyorsun ama genel olarak sol tarafına doğru uyumaya çalış.
Canım yaşadığın uyku apnesi olabilir. Uykuda 10 saniye nefesin durması ve kişinin aniden derin nefesle uyanmasıdır. İnternetten detaylı bir bak istersen. Rabbim şifa versin.
Sadece hamleyken mide yanması olduğunda var.Hep sola yatıyorum sol uyusunca mecbur sağa sonra yine sol yapıyorum. Sana da geçmiş olsun hamilelige bağlı bir şey mi yoksa hep mi var?
Abooouyku apnesini biliyorum ama hiç aklıma gelmedi o mu diye Allah muhafazaa
Zaten bizimkilere diyorum acaba bana bir şey oldu da sonradan mı kendime geldimRabbim tekrarini yasatmasin
Yazarım şunu iste bunu iste diye de diğerlerinin ne suçu var :) Birşey yazınca herkes için potansiyel tehlike :)Ayy az once esime canim biseyler istiyo ama ne istiyo bilmiyorum dedim. Adam uzaniyodu hemen kalkti oturdu ne istiyo tatli mi tuzlu mi eksi mi cerez mi ne istiyor dedi. Dedim bilmiyorum iste. Nette bak bakalim gezin yiyecekleri ne istiyosa soyle hemen alip geleyimsen oyle deyince ne istedigimi bilmiyorum istahim kaciyo ama dedim adam geri uzandi bende dusunuyorum ne istesem diye
Yazarım şunu iste bunu iste diye de diğerlerinin ne suçu var :) Birşey yazınca herkes için potansiyel tehlike :)
Bebek toplanmış olmasın hissetmeye başlarsın artık ben 16 da başladımBugün benim yumurtalığın üst kısında hem yumru şeklinde sertlik vardı, hemde yanma şeklinde ağrı giriyordu, doktora gittik çok şükür bebek iyiymiş, tahliller de temiz çıktı, susuz kalmışsın dedi suyu 3 lt ye çıkardı, bebek yayılıyor yerleşiyor diye olabilir dedi, çok şükür sorun yok boş boş ağrısın napim artık.
Bebek o kadar inatçı ki, 16. Hafta oldu cinsiyeti kesinleştirelim dedik, göstermemek için direniyor :) Doktor karnımı salladı, ben bir yandan öksürüyorum, dakikalarca uğraştan sonra zar zor gördük, kesin erkek kordonla karışma ihtimali yok dedi. Sağlıkla zamanında doğsun inşallah, darısı öğrenemeyenlere :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?