2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Mide yanman da yok sanırım ona birşey dememişsin, bilmiyorum ki başka ne yapar acaba yakında doktora gidecek olan varsa sorsa süper olur.

Sürekli indirime girer o merak etme inşallah gösterir uğraştırmaz

Mide yanman da yok sanırım ona birşey dememişsin, bilmiyorum ki başka ne yapar acaba yakında doktora gidecek olan varsa sorsa süper olur.

Canım olmaz mı genel itibariyle yanmam var .ama dün gece yatınca bı şikayetim yoktu. 2defa falan uykumda sanki böyle bütün yediklerim ağzıma kadar gelmiş gibiydi.gece kendimi çevirirken hatta sanki yine öyle bsy hissettim.kendimi sola döndürmemle yataktan öyle sıçramam bir oldu canım

Tamam o zaman o yapıyor. Benim de uyuduğum yerde nefesim kesiliyor, sıçrayarak yatakta oturuyorum, sonra kendime gelip gaviscon içip uyumaya devam ediyorum, bu duruma o kadar alıştım ki artık.
Sol tarafa uyuyunca mide yanması rahatsız etmiyor, ister istemez dönüyorsun ama genel olarak sol tarafına doğru uyumaya çalış.

Kız olursa isim annesi de ben olcam Bir tek ben kız demişim, bilemedin diye o kadar üstüme geldin, ben anlamam bende isim söylerim
Söyle güzelim, ama kabul görür mü bilmem. babası benim istediğim isimlere bile muhalefet ediyor. Neymiş süpriz olacakmış ...Sanki ben yavrumun adını süprize bırakırmışım gibi!

Buradan moda sektörüne sesleniyorum; erkek bebekleri için kılık kıyafet niye bu kadar zevksiz? Ya papyon süslü ya prens yazılı. Babası kral mı ki oğlu prens olacakmış'... Bir de denizci konsepti var ki, yavrum memleketimizde denizci dediğin karadenizlidir, ben hiç bir karadenizliyi maviş maviş görmedim
Modacılar, tekstilciler lütfen, biz hamişlerin kız bebek istemelerinde (hele ilk çocukta) %30 bu cicili bicili giydirme hevesi yatmaktadır. Ey moda sektörü, erkek kıyafetlerine getireceğiniz bir devrim, biz hamişlerin hayalkırıklığına büyük bir ilaç olacaktır!

Ben söyleyeyim de olmadı göbeğini keserken koysunlar :) Evet erkekler için çok fazla alternatif yok ama ben zaten spor giydiririm, keyfime düşün biri olarak kıyafetlerim hep spor rahat, çocuğumu da sıkmam rahat etsin o da :)

Insallah gonlune gore olur canim. Saglikli sihhatli hayirli bir evlat olsun da emin ol kizin erkegin onemi hic yok

niyeki erkek annesi bunlarda çok guzel :) hem h&m de de gordum bugun geyikli vardi kuzulu vardi nefislerdi

Canım yaşadığın uyku apnesi olabilir. Uykuda 10 saniye nefesin durması ve kişinin aniden derin nefesle uyanmasıdır. İnternetten detaylı bir bak istersen. Rabbim şifa versin.

Hep sola yatıyorum sol uyusunca mecbur sağa sonra yine sol yapıyorum. Sana da geçmiş olsun hamilelige bağlı bir şey mi yoksa hep mi var?

Canım yaşadığın uyku apnesi olabilir. Uykuda 10 saniye nefesin durması ve kişinin aniden derin nefesle uyanmasıdır. İnternetten detaylı bir bak istersen. Rabbim şifa versin.

Abooo uyku apnesini biliyorum ama hiç aklıma gelmedi o mu diye Allah muhafazaa
Zaten bizimkilere diyorum acaba bana bir şey oldu da sonradan mı kendime geldim Rabbim tekrarini yasatmasin

Ayy az once esime canim biseyler istiyo ama ne istiyo bilmiyorum dedim. Adam uzaniyodu hemen kalkti oturdu ne istiyo tatli mi tuzlu mi eksi mi cerez mi ne istiyor dedi. Dedim bilmiyorum iste. Nette bak bakalim gezin yiyecekleri ne istiyosa soyle hemen alip geleyim sen oyle deyince ne istedigimi bilmiyorum istahim kaciyo ama dedim adam geri uzandi bende dusunuyorum ne istesem diye

Sadece hamleyken mide yanması olduğunda var.

Yazarım şunu iste bunu iste diye de diğerlerinin ne suçu var :) Birşey yazınca herkes için potansiyel tehlike :)

Bebek toplanmış olmasın hissetmeye başlarsın artık ben 16 da başladım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…